Forum Üyelik Tipleri Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu değişikliği yapalım mı?

• Kullanılan toplam oy
    64

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Merhaba arkadaşlar.
[MENTION=399888]Kilavuzer[/MENTION] arkadaşımızın bir önerisi var.

Sizce bu değişikliği yapalım mı?

Yani kullanıcı isimleri @AliA şeklinde değil de farklı renklerde olacak.

6Mfyf2V.png

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Olsada olur olmasada olur.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Resim bende görünüyor.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bu konu bence sadece forumun sadeliğini bozacak bir şey. Böyle hareketlere girmemeliyiz diye düşünüyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de sadelikten yanayım. Zaten forumumuzun en büyük özelliği de bu.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Renk konusunda sadelik isteği anlaşıabilir ancak işlevsel diğer özellikler olsa fena olmaz :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Renk konusunda sadelik isteği anlaşıabilir ancak işlevsel diğer özellikler olsa fena olmaz :)

diğer özellikler şu an herkese sınırsız durumda, siz kısıtlanmasını mı istiyorsunuz? :) bir tek olmayan eklenti ekleme özelliği de performans problemlerine takılacaktır.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
diğer özellikler şu an herkese sınırsız durumda, siz kısıtlanmasını mı istiyorsunuz? :) bir tek olmayan eklenti ekleme özelliği de performans problemlerine takılacaktır.

Nick değişim hakkı bir kereliğine özel diye biliyorum o yüzden tek kurşunu kalmış gibi hiç kullanmadım. Nick değişimi sınırsız mı :huh: utandım şimdi :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kullanıcı adını sürekli değiştirmek buraların çocuk parkına dönmesi demektir. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Nick değişim hakkı bir kereliğine özel diye biliyorum o yüzden tek kurşunu kalmış gibi hiç kullanmadım. Nick değişimi sınırsız mı :huh: utandım şimdi :D

nick değişimi herkes için 1 kez ideal bence, bir yerden sonra ismin gibi oluyor. Düşünsene benim nickimi değiştirdiğimi, forumda hiç bir tanınırlılığım kalmaz.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sadelik en iyisi fazla takmayın böyle seyleri gencler

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olsada olur olmasada olur.

Resim bende görünüyor.

Hatta rengi biz şeçsek daha da iyi olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim tarayıcıda problem var zaten ondan olabilir.

Bu konu bence sadece forumun sadeliğini bozacak bir şey. Böyle hareketlere girmemeliyiz diye düşünüyorum.

Ben de sadelikten yanayım. Zaten forumumuzun en büyük özelliği de bu.

Kullanıcı adını sürekli değiştirmek buraların çocuk parkına dönmesi demektir. :)

Bence sen o son kurşunu kullan :D

nick değişimi herkes için 1 kez ideal bence, bir yerden sonra ismin gibi oluyor. Düşünsene benim nickimi değiştirdiğimi, forumda hiç bir tanınırlılığım kalmaz.

Sokakta görsem keyloger derim :D

Sadelik en iyisi fazla takmayın böyle seyleri gencler

Eğer unvan veriyorsanız hakkını da verin. :)

Şimdi o resimde yer alan gördüğünüz gibi temsili özellikler.Elbette sınırsız nick değişimi olmayacaktır.Sadece rütbelerin(rankların)yükseldikçe hangi özelliklerin artıgını görmeye yarayacak.Üyecik ile Profesör'ün farklı olmalı diye düşünüyorum.Eğer tüm üye grupları aynı yetkiye sahip olursa diğer grupların anlamı ve farkı olmaz.Üye grubunun renklerine gelecek olursak.Tüm üye grupları renklendirilmez.Mesela adminler kırmızı rengi alırsa daha faydalı olabilir.Zaten tüm üye gruplarına farklı renk eklenirse forum rengarenk olur ve sadeliğini yitirir.Sadece önemli üye grupları renkli hale gelmesi en doğrusu gibi.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Forumun şuan ki hali gayet iyi. Diğer sitedeki forumları görüyoruz. Abidik gubidik görüntüleri var. Ben değiştirilmemesinden yanayım. :thumbup1:

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
keyloger'a katilayrum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sadece Üstat istediği rengi alsın :P

Dediğim gibi.Üye gruplarının renklendirilmesine bu kadar takılmamalı.Üye gruplarının farklı olması şart.Düşünün adam yeni üye oluyor.Üyecik rankını alıyor.Bir diğer üyede yıllarıdr üye bir birikimi var ve çalışmaları sonucunda Profesör rankını almış.Eğer bu 2 grubunun birbirinden farklı özelliklere sahip olmaz ise Profesör olmanın hiçbir anlamı kalmaz.

Forumun şuan ki hali gayet iyi. Diğer sitedeki forumları görüyoruz. Abidik gubidik görüntüleri var. Ben değiştirilmemesinden yanayım. :thumbup1:

Üye renklerine tekrar gelecek olursak.Sadece belli gruplar renklendirilir.Mesela sadece forumda yetkili olanlar (admin,mod,süper mod) renkli olabilir.Bence burda ön plana çıkması gereken olay üyeliklerin renklendirilmesi değil
üye gruplarının birnirinden farklı özelliklere sahip olması.Bu farklılıgıda bir sayfada gösterebiliriz.Resimde görüldüğü gibi bir sayfa ile.

Reaksiyon puanı
2,148
Bu farklılıkları kafaya takanların forumu değil ama burası, ben üyecikten farklı olsam ne olur olmasam ne olur.
Bence.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[MENTION=399888]Kilavuzer[/MENTION] Dediğin renklendirme sistemi zaten var(admin,mod, süpermod için. )

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Üye renklerine tekrar gelecek olursak.Sadece belli gruplar renklendirilir.Mesela sadece forumda yetkili olanlar (admin,mod,süper mod) renkli olabilir.Bence burda ön plana çıkması gereken olay üyeliklerin renklendirilmesi değil
üye gruplarının birnirinden farklı özelliklere sahip olması.Bu farklılıgıda bir sayfada gösterebiliriz.Resimde görüldüğü gibi bir sayfa ile.[/QUOTE]

Kilavuzer Bildiğim kadarıyla şuan Mod'lar da renkler ayrı. Normal moderatör yeşil, Süper moderatör mavi, Adminde de kırmızı. Üyelerin kademesine göre özellik durumuna gelince; örneğin üyecikte ve asistanda eklenti özelliği kapalı olsa (eklentiyi yanlış anlamadıysam) bu insanların başına bir durum gelse, resim koymalarını istesek, video ile detaylı anlat desek yapamayacaklar mı? Eklentiyi doğru anlamış mıyım?

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu farklılıkları kafaya takanların forumu değil ama burası, ben üyecikten farklı olsam ne olur olmasam ne olur.
Bence.

Ben size katılmıyorum.Üyecik üye olup tüm haklara sahip olabiliyor.Peki uzun süre emek harcayıp Profesör olan arkadaşlarımız ne olacak.Onlar bir emek karşılıgında Profesör rankını alıyor.Üyecikten farklı olmadıktan sonra ne anlamı var.

@Kilavuzer Dediğin renklendirme sistemi zaten var(admin,mod, süpermod için. )

Evet.Onlarda var.Fakat şuan forumdaki en büyük üye rütbesi ne bilemiyorum.Üstad grubuda bir renk alabilir.Yani erişimi zor olan,belli bir emekten sonra ulaşılan gruplar renklendirilebilir.

üye gruplarının birnirinden farklı özelliklere sahip olması.Bu farklılıgıda bir sayfada gösterebiliriz.Resimde görüldüğü gibi bir sayfa ile.

KilavuzerBildiğim kadarıyla şuan Mod'lar da renkler ayrı. Normal moderatör yeşil, Süper moderatör mavi, Adminde de kırmızı. Üyelerin kademesine göre özellik durumuna gelince; örneğin üyecikte ve asistanda eklenti özelliği kapalı olsa (eklentiyi yanlış anlamadıysam) bu insanların başına bir durum gelse, resim koymalarını istesek, video ile detaylı anlat desek yapamayacaklar mı? Eklentiyi doğru anlamış mıyım?[/QUOTE]

Eklenti özelliği tüm üyelerde kilitli olmalı.Eklentiler sunucuyu yoracaktır.Sadece eklenti olarak düşünmeyin.Mesela forumda gizli görünme.Bu özelliği kullanabilmek için Asistan rütbesi ve üstü sahip olabilir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir çok kullanıcı gibi bende sdn'yi sade hali ile seviyorum üyecik yazsa, yeşil olsa, mavi yazsa, ne olur da şu nick değişim olayına en baştan karşı olduğumu belirteyim...

Reaksiyon puanı
16,128
ayrık otunuz geldi çok gereksiz ve çocukça mevcut tasarım daha iyi oldu olalacak barby,ken resimleri arka plan yapılsın pembepanter de sayfa içinde gezsin dursun hatta şirinler de fink atsın...
ceza alanların ekranında fredy cruger gezsin.