Hatta rengi biz şeçsek daha da iyi olur
Resim bende görünüyor.
Renk konusunda sadelik isteği anlaşıabilir ancak işlevsel diğer özellikler olsa fena olmaz![]()
diğer özellikler şu an herkese sınırsız durumda, siz kısıtlanmasını mı istiyorsunuz?bir tek olmayan eklenti ekleme özelliği de performans problemlerine takılacaktır.
Bence sen o son kurşunu kullanNick değişim hakkı bir kereliğine özel diye biliyorum o yüzden tek kurşunu kalmış gibi hiç kullanmadım. Nick değişimi sınırsız mı :huh: utandım şimdi![]()
Nick değişim hakkı bir kereliğine özel diye biliyorum o yüzden tek kurşunu kalmış gibi hiç kullanmadım. Nick değişimi sınırsız mı :huh: utandım şimdi![]()
Olsada olur olmasada olur.
güzel olur
Resim bende görünüyor.
Hatta rengi biz şeçsek daha da iyi olur
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benim tarayıcıda problem var zaten ondan olabilir.
Bu konu bence sadece forumun sadeliğini bozacak bir şey. Böyle hareketlere girmemeliyiz diye düşünüyorum.
Ben de sadelikten yanayım. Zaten forumumuzun en büyük özelliği de bu.
Renk konusunda sadelik isteği anlaşıabilir ancak işlevsel diğer özellikler olsa fena olmaz![]()
diğer özellikler şu an herkese sınırsız durumda, siz kısıtlanmasını mı istiyorsunuz?bir tek olmayan eklenti ekleme özelliği de performans problemlerine takılacaktır.
Nick değişim hakkı bir kereliğine özel diye biliyorum o yüzden tek kurşunu kalmış gibi hiç kullanmadım. Nick değişimi sınırsız mı :huh: utandım şimdi![]()
Kullanıcı adını sürekli değiştirmek buraların çocuk parkına dönmesi demektir.![]()
Bence sen o son kurşunu kullan![]()
nick değişimi herkes için 1 kez ideal bence, bir yerden sonra ismin gibi oluyor. Düşünsene benim nickimi değiştirdiğimi, forumda hiç bir tanınırlılığım kalmaz.
Sokakta görsem keyloger derim![]()
Sadelik en iyisi fazla takmayın böyle seyleri gencler
Eğer unvan veriyorsanız hakkını da verin.![]()
Sadece önemli üye grupları renkli hale gelmesi en doğrusu gibi.
Sadece Üstat istediği rengi alsın![]()
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION]'a katılmıyorum.
Rektörün ne şuçu ve günahı var.![]()
keyloger'a katilayrum
Sadece Üstat istediği rengi alsın![]()
Forumun şuan ki hali gayet iyi. Diğer sitedeki forumları görüyoruz. Abidik gubidik görüntüleri var. Ben değiştirilmemesinden yanayım. :thumbup1:
Bu farklılıkları kafaya takanların forumu değil ama burası, ben üyecikten farklı olsam ne olur olmasam ne olur.
Bence.
@Kilavuzer Dediğin renklendirme sistemi zaten var(admin,mod, süpermod için. )
Üye renklerine tekrar gelecek olursak.Sadece belli gruplar renklendirilir.Mesela sadece forumda yetkili olanlar (admin,mod,süper mod) renkli olabilir.Bence burda ön plana çıkması gereken olay üyeliklerin renklendirilmesi değil
üye gruplarının birnirinden farklı özelliklere sahip olması.Bu farklılıgıda bir sayfada gösterebiliriz.Resimde görüldüğü gibi bir sayfa ile.