alternatif yöntemler düşünülebilir. adminin de dediği gibi içerik zaten herkese açık. üye olmak isteyene de davetiye lazım; ancak davetiyeyle çalışan bazı sitelerde gördüğüm üzere kefil olma durumu olabilir. Yani üye olmak isteyen kişi bi form doldurur, üyeler de bu formları görebilir ve uygun gördüklerine davetiye gönderebilirler. Alternatif bir yol bence.
Olmamış, yürümez vs. gibi kelimeler kullanmaktansa çözüm üretmek daha faydalı olabilir![]()
Evet katılıyorum üyelik talebi diye bi başlık olsun vede bir form, gelen kişi bilgilerini girsin öyle onaylansın ..
Böyle bir uygulama yapılabilir. Öneriniz için teşekkür ederiz.
banamı laf attınDavetiye sistemine yeni geçmemize karşın bazı usulsüz kullanımlar tespit edilmiştir.
Bu yüzden buradan bir açıklama yapma gereği duydum.
Gönderilen davetiyeleri sıkı bir şekilde takip etmekteyiz. Usulsüz kullanım tespit ettiğimiz üyelerin davetiyeleri sıfırlanacaktır.
şimdiden üyelik aç yedekte dursun yoksa ortada kalırsın..banamı laf attın![]()
katılıyorum valla kardeşim sana dün akşam ki başlıklar gözümün önünden gitmiyor.İnşallah birdaha böyle şeyler olmaz.Dünkü saldırı canımı fazlasıyla sıktı. Bekledim bekledim konular silinecek diye ama hareket olmadı. Kapattım siteyi mecburen ne yapaydım, elimden bir şey gelmememesi çok zordu.
Eğer böyle çirkin şeyleri önleyecekse davetiye sistemi güzel bir şey. Hayırlı uğurlu olsun.
ekran görüntüsü olan bana yollasın ya çok merak ettim![]()
Zaten öyle değil mi? Ben davetiye göndermiştim davetiye hakkım dahada arttı ben azalmasını beklerkenbence sdn puanına göre yada msj göre davetiye hakkımız artsın daha güzel olmazmmı?
hem paylaşım artar hemde forum kaliteli düzenli hale gelir![]()
Daha önce duyurusunu yaptığımız, forum üyelik sistemindeki değişiklik netleşmiştir.
Forum üyeliği davetiye usulü ile yapılacak olup, her üyemizin 10 adet davetiyesi mevcuttur.
Davetiyeleri usulsüz olarak kullanan veya davet ettikleri kullanıcıların forumda huzursuzluk çıkarmak için geldiği tespit edilen üye ve davet ettikleri üyelerin üyelikleri uyarı yapılmaksızın süresiz kapatılacaktır.
Bilgilerinize.
Gene aynı yere geldik neden bu kuralı gözden kaçırıyorsunuz adamın biri geldi rica etti diyelim benden ben buna davetiye gönderdim aradan zaman geçince bu adam forumda birine küfür etti veya huzursuzluk çıkardı banlandı arkasından davet eden kişiyide banlamak ne kadar mantıklı bunu anayasa mahkemesinemi götürelim yoksa referandum'a mı gidelim bu kural kakmadıkça ben kimseye davetiye göndermem başkasıda göndermek istemez sonucta kimin ne olduğu belli dğeil insanlık hali![]()
Üzerinden aylar geçmiş, davet ettiğin adam 100-200-1000 mesaj yazmış, artık senin sorumluluğundan çıkmıştır o. Yine sorumluluğundadır, ancak sadece daha önceden yasaklanmış olduğu ortaya çıkarsa sorumluluğundadır, yoksa yeni üyelikten çıkmış bir adamın küfretmesinden ancak yine kendisi sorumludur.Bu yanlış anlaşılmayı düzeltelim lütfen.
![]()
Üzerinden aylar geçmiş, davet ettiğin adam 100-200-1000 mesaj yazmış, artık senin sorumluluğundan çıkmıştır o. Yine sorumluluğundadır, ancak sadece daha önceden yasaklanmış olduğu ortaya çıkarsa sorumluluğundadır, yoksa yeni üyelikten çıkmış bir adamın küfretmesinden ancak yine kendisi sorumludur.Bu yanlış anlaşılmayı düzeltelim lütfen.
![]()