Forum Üyelik Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ersin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Foruma üye alınmıyor. Tamam tedbir için alınmıyorsa olabilir. Ancak biz bize yetmeyiz. Özgür bir forum ise Sdn en kısa zamanda üye alımlarını açmalı. Birde forum hala beta iken bu durum biraz garip geldi bana.

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Tedbir için iyi bir uygulama gibi görünüyor şimdilik, inci' nin baskın yapma olasılığı varsa. (Allah korusun :) ) ama ne kadar, nereye kadar korur SDN yi?

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
alternatif yöntemler düşünülebilir. adminin de dediği gibi içerik zaten herkese açık. üye olmak isteyene de davetiye lazım; ancak davetiyeyle çalışan bazı sitelerde gördüğüm üzere kefil olma durumu olabilir. Yani üye olmak isteyen kişi bi form doldurur, üyeler de bu formları görebilir ve uygun gördüklerine davetiye gönderebilirler. Alternatif bir yol bence.

Olmamış, yürümez vs. gibi kelimeler kullanmaktansa çözüm üretmek daha faydalı olabilir :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
cok guzel olur bu uygulama. kazanılmıs hak ıptal edımez ama keske 100 konu acmamıs olanlarında uyleıklerı ıptal edılseydı. (kı benımde 100 konum yok daha)

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
alternatif yöntemler düşünülebilir. adminin de dediği gibi içerik zaten herkese açık. üye olmak isteyene de davetiye lazım; ancak davetiyeyle çalışan bazı sitelerde gördüğüm üzere kefil olma durumu olabilir. Yani üye olmak isteyen kişi bi form doldurur, üyeler de bu formları görebilir ve uygun gördüklerine davetiye gönderebilirler. Alternatif bir yol bence.

Olmamış, yürümez vs. gibi kelimeler kullanmaktansa çözüm üretmek daha faydalı olabilir :)

Evet katılıyorum üyelik talebi diye bi başlık olsun vede bir form, gelen kişi bilgilerini girsin öyle onaylansın ..

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Evet katılıyorum üyelik talebi diye bi başlık olsun vede bir form, gelen kişi bilgilerini girsin öyle onaylansın ..

Böyle bir uygulama yapılabilir. Öneriniz için teşekkür ederiz.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayırlıs olsun:) İyisi kötüsü en azından neler olacağı görülecek... Kafalarda keşke böyle yapsaymıydık diye bir düşünce kalmicak... Bence iyi oldu. Zamana bırakmak lazımmm:)

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Davetiye sistemine yeni geçmemize karşın bazı usulsüz kullanımlar tespit edilmiştir.
Bu yüzden buradan bir açıklama yapma gereği duydum.

Gönderilen davetiyeleri sıkı bir şekilde takip etmekteyiz. Usulsüz kullanım tespit ettiğimiz üyelerin davetiyeleri sıfırlanacaktır.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
kalite açısından iyi olmuş :) + forum oyunları bölümü kaldırılsın yaw :D

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Davetiye sistemine yeni geçmemize karşın bazı usulsüz kullanımlar tespit edilmiştir.
Bu yüzden buradan bir açıklama yapma gereği duydum.

Gönderilen davetiyeleri sıkı bir şekilde takip etmekteyiz. Usulsüz kullanım tespit ettiğimiz üyelerin davetiyeleri sıfırlanacaktır.
banamı laf attın :D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dünkü saldırı canımı fazlasıyla sıktı. Bekledim bekledim konular silinecek diye ama hareket olmadı. Kapattım siteyi mecburen ne yapaydım, elimden bir şey gelmememesi çok zordu.

Eğer böyle çirkin şeyleri önleyecekse davetiye sistemi güzel bir şey. Hayırlı uğurlu olsun.
katılıyorum valla kardeşim sana dün akşam ki başlıklar gözümün önünden gitmiyor.İnşallah birdaha böyle şeyler olmaz.:)

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ekran görüntüsü olan bana yollasın ya çok merak ettim :D

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bence sdn puanına göre yada msj göre davetiye hakkımız artsın daha güzel olmazmmı?

hem paylaşım artar hemde forum kaliteli düzenli hale gelir :)

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Dün arkadaşıma davetiye gönderdim fakat mail adresine giden herhangi bir mesaj olmamış neden acaba ?

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Bir Teknoloji forumunda böyle bir uygulamanın yapılması bence kötü bir durum. Ayrıca siz gerekli araştırmalara göre yapmışınızdır heralde bunu yapmakta ki amacınızıda açıklasaymışınız.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Boşverin böyle olması daha iyi.

Önüne gelen sadece soru sormak için üye oluyor, sorunu çözülünce yallah. Sitede sadece 1 mesajı olan binlerce kişi var.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
bence sdn puanına göre yada msj göre davetiye hakkımız artsın daha güzel olmazmmı?

hem paylaşım artar hemde forum kaliteli düzenli hale gelir :)
Zaten öyle değil mi? Ben davetiye göndermiştim davetiye hakkım dahada arttı ben azalmasını beklerken :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Daha önce duyurusunu yaptığımız, forum üyelik sistemindeki değişiklik netleşmiştir.

Forum üyeliği davetiye usulü ile yapılacak olup, her üyemizin 10 adet davetiyesi mevcuttur.

Davetiyeleri usulsüz olarak kullanan veya davet ettikleri kullanıcıların forumda huzursuzluk çıkarmak için geldiği tespit edilen üye ve davet ettikleri üyelerin üyelikleri uyarı yapılmaksızın süresiz kapatılacaktır.

Bilgilerinize.

Gene aynı yere geldik neden bu kuralı gözden kaçırıyorsunuz adamın biri geldi rica etti diyelim benden ben buna davetiye gönderdim aradan zaman geçince bu adam forumda birine küfür etti veya huzursuzluk çıkardı banlandı arkasından davet eden kişiyide banlamak ne kadar mantıklı bunu anayasa mahkemesinemi götürelim yoksa referandum'a mı gidelim bu kural kakmadıkça ben kimseye davetiye göndermem başkasıda göndermek istemez sonucta kimin ne olduğu belli dğeil insanlık hali :):):)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Gene aynı yere geldik neden bu kuralı gözden kaçırıyorsunuz adamın biri geldi rica etti diyelim benden ben buna davetiye gönderdim aradan zaman geçince bu adam forumda birine küfür etti veya huzursuzluk çıkardı banlandı arkasından davet eden kişiyide banlamak ne kadar mantıklı bunu anayasa mahkemesinemi götürelim yoksa referandum'a mı gidelim bu kural kakmadıkça ben kimseye davetiye göndermem başkasıda göndermek istemez sonucta kimin ne olduğu belli dğeil insanlık hali :):):)

Üzerinden aylar geçmiş, davet ettiğin adam 100-200-1000 mesaj yazmış, artık senin sorumluluğundan çıkmıştır o. Yine sorumluluğundadır, ancak sadece daha önceden yasaklanmış olduğu ortaya çıkarsa sorumluluğundadır, yoksa yeni üyelikten çıkmış bir adamın küfretmesinden ancak yine kendisi sorumludur. :) Bu yanlış anlaşılmayı düzeltelim lütfen. :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Üzerinden aylar geçmiş, davet ettiğin adam 100-200-1000 mesaj yazmış, artık senin sorumluluğundan çıkmıştır o. Yine sorumluluğundadır, ancak sadece daha önceden yasaklanmış olduğu ortaya çıkarsa sorumluluğundadır, yoksa yeni üyelikten çıkmış bir adamın küfretmesinden ancak yine kendisi sorumludur. :) Bu yanlış anlaşılmayı düzeltelim lütfen. :)

Davetiye gönderir misiniz diye rica eden bir arkadaşın önceden yasaklanmış olduğunu bildirecek bir sistem var mı acaba? Öyle bir sistem yok ise nasıl bileceğiz bu kişinin önceden yasaklanmış üye olduğunu? Daha sonra gelipte ben şu kişiydim dediğinde kurunun yanında yaşın yanması ne derece mantıklıdır? Anket açılsa böyle bir karara yöneticilerden başka katılacak kişi göremiyorum... :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Nasıl anlayacaz bunun eski banlanmayan üye olduğunu davetiye gönderirken GBTSİNEMİ Bakcaz:P:P

NoT Benden kimse üyelik istemesin kardeşim ben kimseye kefil olmam :):):)

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
benim 10 davetiyem vardı 2-3 gündür 11 oldu sebebi nedir acaba?