- Reaksiyon puanı
- 23,598
Tuvalette de Patlatıyorsunuz sanırım ? AhshgshahahaLan biz kahvaltıda ekmek arası MERMİ YİOZ LAN !!!
Tuvalette de Patlatıyorsunuz sanırım ? AhshgshahahaLan biz kahvaltıda ekmek arası MERMİ YİOZ LAN !!!
Sen atarmı yapıyen bize hoTuvalette de Patlatıyorsunuz sanırım ? Ahshgshahaha
Tuallete bomba ediyoruz alıp düşmanlarımıza atıyozTuvalette de Patlatıyorsunuz sanırım ? AhshgshahahaT
Markette kaka yapıp, eliyle kakasını avuçlayıp satıcıya fırlatan adam aklıma geldi.Sen atarmı yapıyen bize ho
Mesaj otomatik birleştirildi:
t
Tuallete bomba ediyoruz alıp düşmanlarımıza atıyoz
Evini taratırıyorumMarkette kaka yapıp, eliyle kakasını avuçlayıp satıcıya fırlatan adam aklıma geldi.
Sizin örgüt bu kafayla çok gitmez. En iyi bizim örgüt.
Kural var yazılmış uygulayan yoktur.
Ama kural var yazılmamış, ciddi-ciddi uygulayan çoktur... Can koyuluyor bu yolda, Ban yeniliyor bu yolda
Saygılarla JustWatch örgütü.
justwatch kim ?Markette kaka yapıp, eliyle kakasını avuçlayıp satıcıya fırlatan adam aklıma geldi.
Sizin örgüt bu kafayla çok gitmez. En iyi bizim örgüt.
Kural var yazılmış uygulayan yoktur.
Ama kural var yazılmamış, ciddi-ciddi uygulayan çoktur... Can koyuluyor bu yolda, Ban yeniliyor bu yolda
ModEvini taratırıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
justwatch kim ?
oda çok birşey yapmapamaz bana
justwatch kim ?
Bende JustWatch dayım.Arada bir konulardan uzak duracaksın ki, Üyelerden kimler Kardeş, kimler Kalleş olduğunu anlayasın.
MAFYA![]()
Sadece İzle isimli örgütümüze ait Temiz kardeşlik Şiirlerini Forum ahalisine sunarım. Telif haklarını çalan olursa,,,, örgütümüzdeki üyeler çoğaldığında Kendi masamıza çağırıp onlara neyin ne olduğunu anlatacağız. Forumun karanlık tarafının bir yüzüdür bizim örgüt. Sizde Mafya, Kabadayı, Ağalar...forum.shiftdelete.net
Bende katılayım reisZaur abi bende o örgütteyim değil mi?
MüqemmelBilemem kardeş...
Meyveyi soymadan içinden ne çıkacak, bilemem...
83'lüyüm Shift Delete ile güçlüyümArtı ile eksi, severim Shift Delete'i.
Örgütümüzün özel mesaj konusu var. Herkes giremiyor örgüte.Zaur abi bende o örgütteyim değil mi?
bazen seni hiç anlayamıyorum.çekip silahı vuuuuk even allah abom ho biz tohlukuluytir ooo
şaka yapıyorum abibazen seni hiç anlayamıyorum.
peki.şaka yapıyorum abi
şiveli konuşunca biraz komik oluyor
nerenin şivesi tam olarak?şiveli konuşunca biraz komik oluyor
Arkadaşlar örgüt çok tehlikeli geçen çekilişten 20 tl steam kod kazandım haraç kesiyorlardıFakirliğinden bahsetmeyen Kardeşimiz,
Servetini konuşan üyelerden daha Zengindir.