Alyx Vance
Profesör
- Katılım
- 14 Nisan 2021
- Mesajlar
- 2,902
- Çözümler
- 1
- Reaksiyon puanı
- 1,609
- Puanları
- 293
Harika olurBeğenmedim butonu gelsin.
Harika olurBeğenmedim butonu gelsin.
Pardon, neyine cevap verilmedi? Yapılabilecek doğru düzgün yapılan isteklere cevap veriliyor.@Creative
Bir şey soracam neden burada yazılan sorulara cevap verilmiyor, yapılmıyor.
Şu ana kadar söylenen yararlı hiç bir şey yapılmadı, istediğimiz şeyler de çok zor şeyler değil.
E yani bunu da yapamayacaksanız...
Daha öncede defalarca belirttik ama konu silme özelliği gelmeyecek. Sebeb belli bu özellik forum anlayışına ters bir durum. Forumda açılan konular yıllar gecsede durarak sonraki sorun yaşayan üyelere çözüm olma amaçlı sonuçta burası kişisel bir sosyal paylaşım sitesi değil ki istemiyorum silelim düşüncesi olsun.Konu silme özelliği gelse?
Peki troll vb. konular nolcak falan?Daha öncede defalarca belirttik ama konu silme özelliği gelmeyecek. Sebeb belli bu özellik forum anlayışına ters bir durum. Forumda açılan konular yıllar gecsede durarak sonraki sorun yaşayan üyelere çözüm olma amaçlı sonuçta burası kişisel bir sosyal paylaşım sitesi değil ki istemiyorum silelim düşüncesi olsun.
Rapor denen bir özelliğimiz mevcut. Raporlarsanız uygunsa gerekli işlem yapılır.Peki troll vb. konular nolcak falan?
Beğenmedim butonu gelsin.
Ben de beğenmişim gelsin diye. Keşke gelse.Foruma disslike emojisi getirilmeli
Merhabalar Arkadaşlar nasılsınız, umarım iyisinizdir. Ben foruma disslike emojisinin getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir yorumu beğendiğimizi ifade etme özgürlüğümüz olduğu kadar, onu beğenmeme hakkımızında olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?forum.shiftdelete.net
Zamanında önerildi. Büyük ihtimalle gelmez.
Şuan ki Konuların yukarı çıkma mantığı çok güzel.Konuları öne çıkarabilmemizi sağlayan bişi olsa. Bir yardım konusu açıp cevap bulamadığımızda aynı konuyu bir daha açmak zorunda kalmayız. (kimse o konudan açmamışsa)
Forum içinde ikinci el bölümü mevcut tek şartı var oranın en az 100 mesaj sahibi olmanız gerekli sadece.Satılık diye bir ek olsa? Soru Yardım Rehber gibi
Hayır öyle değil. Bir konu açınca yanında yardım soru gibi bişiler çıkıyo ya orda satılık ta olsa "2.el konusu açıldığında yanına koyarızForum içinde ikinci el bölümü mevcut tek şartı var oranın en az 100 mesaj sahibi olmanız gerekli sadece.
Anladığım kadarı ile sadece ikinci el bölümü için geçerli satılık, takas vb etiketler diyorsun.Hayır öyle değil. Bir konu açınca yanında yardım soru gibi bişiler çıkıyo ya orda satılık ta olsa "2.el konusu açıldığında yanına koyarız
evetAnladığım kadarı ile sadece ikinci el bölümü için geçerli satılık, takas vb etiketler diyorsun.
Pardon, neyine cevap verilmedi? Yapılabilecek doğru düzgün yapılan isteklere cevap veriliyor.
Neyin kafası?
Reklamlar çok fazla, Herkes tarafından bas bas bağırılıyor ama duyan yetkili yok. Bir çözüm getirin artık.
konuyu yanlış anlamadıysam, norveç reklamı yapan da var admine soruyolar admin ilk konusu olduğu için izin verdik diyor. olabilir adminlerden iyi bileck değiliz. sonuçta sizin forum siteniz.Reklamlar çok fazla, Herkes tarafından bas bas bağırılıyor ama duyan yetkili yok. Bir çözüm getirin artık.
jpg yerine küçük boyutlu gif yüklüyorsun sadece gifyüklerken hata derse boyutu büyük olduğu için.Hareketli profil fotoğrafı ekleme yeri daha basitleştirile bilir. Çünkü ben hala bulamadım
Ayrıca gravatarımı bulmuyoProfil fotoğrafı koyarken link ile başka siteden koyabilelim hem forumun serveri boşalır hemde kullanıcılar istediği pp yi kullanır(gıf vs. Boyut yüzünden olmuyor)
Olmaz ama reklamları direkt ortaya değil sağdaki boş kısma koyulabilir , sonuçta taş yemiyecekler değil mi?Reklamlar çok fazla, Herkes tarafından bas bas bağırılıyor ama duyan yetkili yok. Bir çözüm getirin artık.
Sayfa Kasmasın diye.(gıf vs. Boyut yüzünden olmuyor)
Neden cevap vermiyorsunuz? Bu konu boşuna mı açıldı? İlla isyan mı edelim, bunu mu istiyorsunuz artık?