- Reaksiyon puanı
- 5,094
Zaten anasayfaya düşüyor yaYeni mesajlar yerine yeni konular bölümünün gelmesi, hem yardım hem de etkileşim açısından daha isabetli olur kanaatindeyim.
Zaten anasayfaya düşüyor yaYeni mesajlar yerine yeni konular bölümünün gelmesi, hem yardım hem de etkileşim açısından daha isabetli olur kanaatindeyim.
Yeni mesajlar zaten etkileşim alan konular, yeni açılan konuların ana sayfaya düşmesinden bahsediyorum.Zaten anasayfaya düşüyor ya
Bence böyle iyi güncel konuları görüyoruz olmadı daha fazlası varYeni mesajlar zaten etkileşim alan konular, yeni açılan konuların ana sayfaya düşmesinden bahsediyorum.
Bahsi konu zaten tamamen kapalı.Erken seçim 2018 kategorisi kaldırılsa? Seçim biteli 3 yıl oldu
Şu cevabı görüp, şimdiye bakınca garipsiyorum gerçekten. Hayırlı olsunlarimi dillendirmeliyim.Bende mi mod olsam acaba dermişim.![]()
Konu Açma Kısmından kaldırılırsa , karışıklık azalır.Bahsi konu zaten tamamen kapalı.
Konu kilitlenmek yerine silinsin.Kitlenen konular otomatik olarak ana sayfadan düşmeli. Şu an ana sayfada 3 tane kilitli konu var boş yere yer kaplıyorlar .
Bence kilitlenmesi daha iyi çünkü kilitlenme olayı tartışma da olabilir birden fazla konu açmaktan dolayı da olabilir tartışma oldu diye sorunun çözümünden başkaları faydalanamasın mıKonu kilitlenmek yerine silinsin.
Sorunun çözümü olmayan direk kitlenenler var gereksizler.Bence kilitlenmesi daha iyi çünkü kilitlenme olayı tartışma da olabilir birden fazla konu açmaktan dolayı da olabilir tartışma oldu diye sorunun çözümünden başkaları faydalanamasın mı
Bu özellik klavyende varsa oluyor ses ile yazma diye siteye eklemek zorunda değiller.Saçma gelebilir ama eğer eklenti eklenebiliyorsa mobil cihazlara sesli mesaj yazma gelmeli Google asistan vb. Hem klavyesinde ses tanıma bulunmayan mobil kullanıcılar yararlanır çünkü uzun bir konu yazarken örnek olarak benim elim yoruluyor mekanik klavyeyle. Onların işine gelir.
Hocam bu ne kadar stabil çalışır ve ne kadarını doğru algılar orasını bilemeyiz eğer doğru algılamazsa bu insanları daha çok yormaz mıSaçma gelebilir ama eğer eklenti eklenebiliyorsa mobil cihazlara sesli mesaj yazma gelmeli Google asistan vb. Hem klavyesinde ses tanıma bulunmayan mobil kullanıcılar yararlanır çünkü uzun bir konu yazarken örnek olarak benim elim yoruluyor mekanik klavyeyle. Onların işine gelir.
Hocam benim o konulara lafım yok ama phanmetal genel bir mesaj yazmış her kilitlenen konu içinSorunun çözümü olmayan direk kitlenenler var gereksizler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu özellik klavyende varsa oluyor ses ile yazma diye siteye eklemek zorunda değiller.
Valla bilmiyorum çünkü mobil cihazların faydalanacağı bir özellik gelse fena olmaz.Hocam bu ne kadar stabil çalışır ve ne kadarını doğru algılar orasını bilemeyiz eğer doğru algılamazsa bu insanları daha çok yormaz mı
Hocam dediğim gibi ne kadar doğru çalışır orası belli değil eğer getirilirse ve tam çalışmazsa ya da algılayamazsa kullanan kişiler daha çok zorlanacaktırValla bilmiyorum çünkü mobil cihazların faydalanacağı bir özellik gelse fena olmaz.
Hocam nasıl önekler örnek verir misinizDaha fazla önek gelsin.
Mesela inceleme,etkinlik,indirim gibi önekler gelebilir.Hocam nasıl önekler örnek verir misiniz
Hocam inceleme yerine rehber var etkinlik olabilir indirim içinde haber öneği var bence etkinlik gelebilir tabi moderatörler isterseMesela inceleme,etkinlik,indirim gibi önekler gelebilir.
Söyle rahatla v1 ve uçuşunlar silinmemeliKonu kilitlenmek yerine silinsin.
Creative zaten bakıyor , etiketlemene gerek yok.Çok can sıkıcı ama bir linke tıklandığında çıkan yönlendirme ekranı default olarak çıkabilir ama profesyonel kullanıcılar Ayarlar'dan değiştirse bir sorun olmaz. Sonuçta kullanıcı tıkladığı linke zorla girmiyor ki kendi sorumluluğunda giriyor. @Creative
Hocam bence bu yönlendirme ekranı çok iyi olmuş o siteye gitmeden önce bağlantıyı görebiliyoruz hani biz bir linki yazıp ona ad koyabiliyorduk ya site ya kötü bir yere gidiyorsa bence böyle gayet güzel sonra bu linki niye koydun kötü yerlere çıktı muhabbeti de dönmez baya iyi bir eklenti olmuş bu özellik kaldırılmasınÇok can sıkıcı ama bir linke tıklandığında çıkan yönlendirme ekranı default olarak çıkabilir ama profesyonel kullanıcılar Ayarlar'dan değiştirse bir sorun olmaz. Sonuçta kullanıcı tıkladığı linke zorla girmiyor ki kendi sorumluluğunda giriyor.
Öneklere çok takma bence.Önekleri seçtiğimiz yerde herhangi bir öneğin önünde o önek hakkında bilgi veren ufak bir kutucuk olsun o kutucuğa bastığımızda o öneğin ne işe yaradığını öğrenmiş oluruz benim bu öneri öneğinde kafam karıştı öneri öneği öneri almak için mi bir şeyi önermek için mi şeklinde bir soru gelmişti bu anlam karışıklığını önlemek için en basitinden
Hocam ben kendim için değil başkaları için söylemiştimÖneklere çok takma bence.
Sen "Öneri" önekini kullansan kimse sana neden "Öneri" önekini kullandın demez, derse ise sende öneri alıyorum dersin.
Öneri alacağın konularda "Soru" önekini de kullanabilirsin.