Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Sizde gözükmemesinin sebebi muhtemelen gizlilik ayarlarından bunu kapatmasıdır.
Sizin bahsettiğiniz, Son görülme ve hangi sayfaya baktığını kapatmasıdır. Bende gözüken bu:

1619689479847.png

Üstteki 2 ayarı kapatmış olabilir ama mesaj sayıları gözükmüyor?? Mesaj sayısını kapattığımız bir ayar var da ben mi göremedim?! Sistemsel bir hata mı bilmiyorum ancak mesaj sayılarını vesaire kapattığımız ayar olsa ve istediklerimize açabilsek süper olurdu.

Bunu açtığımızı farz edelim, örnek olarak sadece Çözümler sayısı gözükecek. Yani hepsi için tek tek manuel gizleme ayarı olsa tadından yenmezdi.

Son düzenleyen moderatör:

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Sizin bahsettiğiniz, Son görülme ve hangi sayfaya baktığını kapatmasıdır. Bende gözüken bu:

Ekli dosyayı görüntüle 149982

Üstteki 2 ayarı kapatmış olabilir ama mesaj sayıları gözükmüyor?? Mesaj sayısını kapattığımız bir ayar var da ben mi göremedim?! Sistem bir hata mı bilmiyorum ancak mesaj sayılarını vesaire kapattığımız ayar olsa ve istediklerime açabilsek süper olurdu.

Bunu açtığımızı farz edelim, örnek olarak sadece Çözümler sayısı gözükecek. Yani hepsi için tek tek manuel gizleme ayarı olsa tadından yenmezdi.
Evet ben yanlış anlamışım sizin söylemek istediğinizi. Muhtemelen sistemsel hata olmuştur.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Sistemsel bir hata mı bilmiyorum ancak mesaj sayılarını vesaire kapattığımız ayar olsa ve istediklerimize açabilsek süper olurdu.

@Creative

Nick değişikliği göstergesini sadece takip ettiklerimize açabilirsek güzel olurdu, tamamen de kapatabileceğimiz bir ayar da olabilir (Gizli, Takip ettiğiniz kullanıcılar).

Yukarıdaki öneri de (alıntıdaki) değerlendirebilir mi?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
@Creative

Nick değişikliği göstergesini sadece takip ettiklerimize açabilirsek güzel olurdu, tamamen de kapatabileceğimiz bir ayar da olabilir (Gizli, Takip ettiğiniz kullanıcılar).

Yukarıdaki öneri de (alıntıdaki) değerlendirebilir mi?
Kullanıcı adlarının takibi için bizim işimize yarıyor bazen, çünkü sürekli olarak kullanıcı adı değişikliği talebi gelmekte. Takibini yapmak güç oluyor.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Kullanıcı adlarının takibi için bizim işimize yarıyor bazen, çünkü sürekli olarak kullanıcı adı değişikliği talebi gelmekte. Takibini yapmak güç oluyor.
O zaman anlamanız için basit bir örnek vereyim: Profilimizi gizlediğimizde sizde gözüküyor. Yani gösterge Moderatör ve üstünde gözükecek. Zaten panelden de bakabiliyorsunuz. Kullanıcı adı değişikliği talebi sürekli geliyor demişsiniz ancak yılda 1 değişim imkânımız var. :)

@Developer

Reaksiyon puanı
685
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Dislike emojisi gelmeli. ??
Bunun suistimal edileceğini daha önceden de açıkladım, yine açıklayayım. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum.

Dislike emojisi gelirse birbiriyle tartışan üyeler, birbirlerinin açtığı konulara veya mesajlara dislike atıp konudan çıkabilir. Öte yandan, aynı fikirde olmayan üyeler de bunu yapabilir ve açıklama gereği dahi duymadan "emojiyi basıp konudan çıkayım" fikri de muhtemel.

2018'de katılıp ilk yorumunun bu olması da şaşırtıcı geldi.

Reaksiyon puanı
685
Bunun suistimal edileceğini daha önceden de açıkladım, yine açıklayayım. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum.

Dislike emojisi gelirse birbiriyle tartışan üyeler, birbirlerinin açtığı konulara veya mesajlara dislike atıp konudan çıkabilir. Öte yandan, aynı fikirde olmayan üyeler de bunu yapabilir ve açıklama gereği dahi duymadan "emojiyi basıp konudan çıkayım" fikri de muhtemel.
İsteyen kişi kızgın veya üzgün de atabilir ? Olumsuz olarak.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
685

2018'de katılıp ilk yorumunun bu olması da şaşırtıcı geldi.
Bana da şaşırtıcı geldi ?
Hesabımın olduğunu unutmuştum bugün kayıt olmaya çalıştım e posta yazınca hesap var uyarısı geldi.

olge

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Kullandığımız işletim sisteminin profilimizin altında simgesinin gözükmesi

olge

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Başkasının kullandığı işletim sistemini görmek gereksiz geliyor bana. Öğrenip ne yapacaksınız ki? OS hakkında soru falan mı soracaksın? Zaten bilgiliyse belli eder kendini.
Maksat göze hoş gözüksün :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapacaksın biri iOS kullanıyor diye havalı mı olacak?
Ne bu bir anlık sinir gibi cevaplar

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ekli dosyayı görüntüle 150194

Push ile Bildir ayarı aynı mıdır? Bilen var mı? @Umut Çelik
Sizin için denedim.
Push isteğe bağlı ancak kapatınca bir şey değişmiyor anladığım kadarıyla forum içinden. E-mail veya tarayıcı bildirimi olabilir belki ama forum içerisinde bir bildirim değişikliği yok, aynı bildirim geliyor.
Bildir olan seçenek kapandığında direkt kapanmış oluyor o bölüm. Yani Bildir açıksa bildirim kutunuza geliyor, açıksa gelmiyor.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Sizin için denedim.
Push isteğe bağlı ancak kapatınca bir şey değişmiyor anladığım kadarıyla forum içinden. E-mail veya tarayıcı bildirimi olabilir belki ama forum içerisinde bir bildirim değişikliği yok, aynı bildirim geliyor.
Bildir olan seçenek kapandığında direkt kapanmış oluyor o bölüm. Yani Bildir açıksa bildirim kutunuza geliyor, açıksa gelmiyor.
İşini sevgiyle yapmak diye buna derim.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
benim şikayetim beni multi sanıyolar ama deilim @Yandere ve @Aklıma Gelmezdi Beğendim ile karıştırıyolar da ben multi deilim Valla bunu moderetörlere söyleyin ama ben Vallahi multi deilim
@sananebilader @sananebiladerim @Bey Efendi Uşak @SPRONZ @TheSev7NYT @(Tunahan)@[Tunahan] bunların benim hesabım olması yani multiyim banlanmak istiyorum

Aklıma gelmezdinin mutlilerinin çoğunda bilader geçiyor ve tesadüfe bak bir kişi gittiken 1-2 gün sonra onun aynısı olan biri geliyor.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Bence telefon soruları bölümü gelmeli veya ona benzer mesela öneri istemiyorsun ama 2 farklı telefonla ilgili konuşacaksın şimdi asus rog ve iphone 12 diyelim hangi markayı seçeceksiniz öneri kısmına da yazmak istemiyorsun çünkü öneri istemiyorsun sadece karşılaştırmak istiyorsun

Ha bir de foruma uzmanlık alanı diye bir şey getirilebilir tamam hangi kategoride ne kadar mesaj var bakabiliyoruz ama o kategoriye ait attığımız mesajlara göre bilgisayar uzmanı veya buna benzer şeyler lakaplar yani hangi kişinin neyde bilgili ve hangi alanda yetkin olduğunu öğrenmek için gözüken profiller var ya mesajlarda mesela niyazi5859 profesör falan yazıyor ya yerlerde bir yerlere sizce iyi olur mu SDN ailesi @Shiden @wittroc @Uchiha Sasuke @HGY-sup @WindStone @BJKolik @Malik von Suomi @Herobrine @efemurato @Ram_kafasi @BatinY @WinXP @selimaksungur1 @Overclocked

Son düzenleme:

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bence telefon soruları bölümü gelmeli veya ona benzer mesela öneri istemiyorsun ama 2 farklı telefonla ilgili konuşacaksın şimdi asus rog ve iphone 12 diyelim hangi markayı seçeceksiniz öneri kısmına da yazmak istemiyorsun çünkü öneri istemiyorsun sadece karşılaştırmak istiyorsun

Ha bir de foruma uzmanlık alanı diye bir şey getirilebilir tamam hangi kategoride ne kadar mesaj var bakabiliyoruz ama o kategoriye ait attığımız mesajlara göre bilgisayar uzmanı veya buna benzer şeyler lakaplar yani hangi kişinin neyde bilgili ve hangi alanda yetkin olduğunu öğrenmek için gözüken profiller var ya mesajlarda mesela niyazi5859 profesör falan yazıyor ya yerlerde bir yerlere sizce iyi olur mu SDN ailesi
Evet, bu benim de aklıma gelmişti. Önerinizi üstlerime ileteceğim, teşekkürler :)

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518

Ha bir de foruma uzmanlık alanı diye bir şey getirilebilir tamam hangi kategoride ne kadar mesaj var bakabiliyoruz ama o kategoriye ait attığımız mesajlara göre bilgisayar uzmanı veya buna benzer şeyler lakaplar yani hangi kişinin neyde bilgili ve hangi alanda yetkin olduğunu öğrenmek için gözüken profiller var ya mesajlarda mesela niyazi5859 profesör falan yazıyor ya yerlerde bir yerlere sizce iyi olur mu SDN ailesi @Shiden @wittroc @Uchiha Sasuke @HGY-sup @WindStone @BJKolik @Malik von Suomi @Herobrine @efemurato @Ram_kafasi @BatinY @WinXP @selimaksungur1 @Overclocked
Çok güzel fikre benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...