- Reaksiyon puanı
- 7,986
Telefon kategorisine Tcl'yi eklersek iyi olur.
Sizin bahsettiğiniz, Son görülme ve hangi sayfaya baktığını kapatmasıdır. Bende gözüken bu:Sizde gözükmemesinin sebebi muhtemelen gizlilik ayarlarından bunu kapatmasıdır.
Evet ben yanlış anlamışım sizin söylemek istediğinizi. Muhtemelen sistemsel hata olmuştur.Sizin bahsettiğiniz, Son görülme ve hangi sayfaya baktığını kapatmasıdır. Bende gözüken bu:
Ekli dosyayı görüntüle 149982
Üstteki 2 ayarı kapatmış olabilir ama mesaj sayıları gözükmüyor?? Mesaj sayısını kapattığımız bir ayar var da ben mi göremedim?! Sistem bir hata mı bilmiyorum ancak mesaj sayılarını vesaire kapattığımız ayar olsa ve istediklerime açabilsek süper olurdu.
Bunu açtığımızı farz edelim, örnek olarak sadece Çözümler sayısı gözükecek. Yani hepsi için tek tek manuel gizleme ayarı olsa tadından yenmezdi.
@CreativeSistemsel bir hata mı bilmiyorum ancak mesaj sayılarını vesaire kapattığımız ayar olsa ve istediklerimize açabilsek süper olurdu.
Bunu açtığımızı farz edelim, örnek olarak sadece Çözümler sayısı gözükecek. Yani hepsi için tek tek manuel gizleme ayarı olsa tadından yenmezdi.
Kullanıcı adlarının takibi için bizim işimize yarıyor bazen, çünkü sürekli olarak kullanıcı adı değişikliği talebi gelmekte. Takibini yapmak güç oluyor.@Creative
Nick değişikliği göstergesini sadece takip ettiklerimize açabilirsek güzel olurdu, tamamen de kapatabileceğimiz bir ayar da olabilir (Gizli, Takip ettiğiniz kullanıcılar).
Yukarıdaki öneri de (alıntıdaki) değerlendirebilir mi?
O zaman anlamanız için basit bir örnek vereyim: Profilimizi gizlediğimizde sizde gözüküyor. Yani gösterge Moderatör ve üstünde gözükecek. Zaten panelden de bakabiliyorsunuz. Kullanıcı adı değişikliği talebi sürekli geliyor demişsiniz ancak yılda 1 değişim imkânımız var.Kullanıcı adlarının takibi için bizim işimize yarıyor bazen, çünkü sürekli olarak kullanıcı adı değişikliği talebi gelmekte. Takibini yapmak güç oluyor.
Dislike emojisi gelmeli. ??Arkadaşlar merhaba;
Forum hakkında düşüncelerinizi iyi veya kötü bu başlık altından belirtebilirsiniz.
Benimle ilgili görüş ve önerilerinizi @Hakkı Alkan'a iletebilirsiniz.
Süper moderatörlerimizle ilgili şikayetleriniz için; Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın
Teşekkürlerimizle.
Bunun suistimal edileceğini daha önceden de açıkladım, yine açıklayayım. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum.Dislike emojisi gelmeli. ??
İsteyen kişi kızgın veya üzgün de atabilir ? Olumsuz olarak.Bunun suistimal edileceğini daha önceden de açıkladım, yine açıklayayım. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum.
Dislike emojisi gelirse birbiriyle tartışan üyeler, birbirlerinin açtığı konulara veya mesajlara dislike atıp konudan çıkabilir. Öte yandan, aynı fikirde olmayan üyeler de bunu yapabilir ve açıklama gereği dahi duymadan "emojiyi basıp konudan çıkayım" fikri de muhtemel.
E atsın o zaman, bunun daha önceden kötüye kullanıldığını biliyorum. Ek olarak reaksiyon atmak yerine hatasını açıklaman daha mantıklı sanki?İsteyen kişi kızgın veya üzgün de atılabilir ? Olumsuz olarak.
Hee, yani isyan başlatalım diyorsun. O zaman ben de arkandayım.Foruma anarşi gelsin modlar ve kurallar olmasın..
Bana da şaşırtıcı geldi ?Bunun suistimal edileceğini daha önceden de açıkladım, yine açıklayayım. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum.
Dislike emojisi gelirse birbiriyle tartışan üyeler, birbirlerinin açtığı konulara veya mesajlara dislike atıp konudan çıkabilir. Öte yandan, aynı fikirde olmayan üyeler de bunu yapabilir ve açıklama gereği dahi duymadan "emojiyi basıp konudan çıkayım" fikri de muhtemel.
2018'de katılıp ilk yorumunun bu olması da şaşırtıcı geldi.
Ne yapacaksın biri iOS kullanıyor diye havalı mı olacak?Kullandığımız işletim sisteminin profilimizin altında simgesinin gözükmesi
Maksat göze hoş gözüksünBaşkasının kullandığı işletim sistemini görmek gereksiz geliyor bana. Öğrenip ne yapacaksınız ki? OS hakkında soru falan mı soracaksın? Zaten bilgiliyse belli eder kendini.
Ne bu bir anlık sinir gibi cevaplarNe yapacaksın biri iOS kullanıyor diye havalı mı olacak?
Eline iPhone almamış kişilerin iPhone kullanıcıyım tavsiye etmem gibi yalanlarından kurtulmuş oluruz.Ne yapacaksın biri iOS kullanıyor diye havalı mı olacak?
Sizin için denedim.
İşini sevgiyle yapmak diye buna derim.Sizin için denedim.
Push isteğe bağlı ancak kapatınca bir şey değişmiyor anladığım kadarıyla forum içinden. E-mail veya tarayıcı bildirimi olabilir belki ama forum içerisinde bir bildirim değişikliği yok, aynı bildirim geliyor.
Bildir olan seçenek kapandığında direkt kapanmış oluyor o bölüm. Yani Bildir açıksa bildirim kutunuza geliyor, açıksa gelmiyor.
Umut adamın dibidir ya. En sevdiğim moderatör o şu anki yönetimde.İşini sevgiyle yapmak diye buna derim.
benim şikayetim beni multi sanıyolar ama deilim @Yandere ve @Aklıma Gelmezdi Beğendim ile karıştırıyolar da ben multi deilim Valla bunu moderetörlere söyleyin ama ben Vallahi multi deilim
@sananebilader @sananebiladerim @Bey Efendi Uşak @SPRONZ @TheSev7NYT @(Tunahan)@[Tunahan] bunların benim hesabım olması yani multiyim banlanmak istiyorum
geçebilir normal ben halil ibrahim gökerin vinesinin sözünden koydumAklıma gelmezdinin mutlilerinin çoğunda bilader geçiyor ve tesadüfe bak bir kişi gittiken 1-2 gün sonra onun aynısı olan biri geliyor.
Tesadüf ?geçebilir normal ben halil ibrahim gökerin vinesinin sözünden koydum
olması imkansızTesadüf ?
Evet, bu benim de aklıma gelmişti. Önerinizi üstlerime ileteceğim, teşekkürlerBence telefon soruları bölümü gelmeli veya ona benzer mesela öneri istemiyorsun ama 2 farklı telefonla ilgili konuşacaksın şimdi asus rog ve iphone 12 diyelim hangi markayı seçeceksiniz öneri kısmına da yazmak istemiyorsun çünkü öneri istemiyorsun sadece karşılaştırmak istiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bir de foruma uzmanlık alanı diye bir şey getirilebilir tamam hangi kategoride ne kadar mesaj var bakabiliyoruz ama o kategoriye ait attığımız mesajlara göre bilgisayar uzmanı veya buna benzer şeyler lakaplar yani hangi kişinin neyde bilgili ve hangi alanda yetkin olduğunu öğrenmek için gözüken profiller var ya mesajlarda mesela niyazi5859 profesör falan yazıyor ya yerlerde bir yerlere sizce iyi olur mu SDN ailesi
Sağolun hocam hem daha sistematik oluruzEvet, bu benim de aklıma gelmişti. Önerinizi üstlerime ileteceğim, teşekkürler
Çok güzel fikre benziyor.Bence telefon soruları bölümü gelmeli veya ona benzer mesela öneri istemiyorsun ama 2 farklı telefonla ilgili konuşacaksın şimdi asus rog ve iphone 12 diyelim hangi markayı seçeceksiniz öneri kısmına da yazmak istemiyorsun çünkü öneri istemiyorsun sadece karşılaştırmak istiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bir de foruma uzmanlık alanı diye bir şey getirilebilir tamam hangi kategoride ne kadar mesaj var bakabiliyoruz ama o kategoriye ait attığımız mesajlara göre bilgisayar uzmanı veya buna benzer şeyler lakaplar yani hangi kişinin neyde bilgili ve hangi alanda yetkin olduğunu öğrenmek için gözüken profiller var ya mesajlarda mesela niyazi5859 profesör falan yazıyor ya yerlerde bir yerlere sizce iyi olur mu SDN ailesi @Shiden @wittroc @Uchiha Sasuke @HGY-sup @WindStone @BJKolik @Malik von Suomi @Herobrine @efemurato @Ram_kafasi @BatinY @WinXP @selimaksungur1 @Overclocked