Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Her türlü konuda özel mesaj ile yazıştık biliyorsunuz. Konuları görmeden birşey diyemem, üyelerimizin yazmış olduğu her rehber konu değerlidir bizim için lakin her konuda ekleme yapmam mantıklı düşünürsek ne kadar çok konu o kadar ulaşılabilirliği düşük konu olur.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
Ey adminler, içerik ekipleri magazin/gündem haberlerinden çok teknoloji haberlerine yer verse daha iyi olur diye düşünüyorum. Forumun %80 gündem haberi oldu. Pek teknoloji haberi yok.
Legebeteplus ne yapmış oynat bakalım.
-İçerik Ekibi

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ey adminler, içerik ekipleri magazin/gündem haberlerinden çok teknoloji haberlerine yer verse daha iyi olur diye düşünüyorum. Forumun %80 gündem haberi oldu. Pek teknoloji haberi yok.
Pek teknoloji haberi yok mu? Buna tamamıyla katılmıyorum. İstersen sana bu hafta boyunca tüm açtığım konuların resmini atabilirim incelersin % kaçı teknoloji haberi.

Bana söylenen bu. Yapabileceğim bir şey yok. Hem de gündem konuları iyi bence hem de olan bitenden haberimiz oluyor.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,861
Screenshot_2021-01-31-20-24-50-67.png

Mobilde böyle olması normal mi?
@Developer

Son düzenleme:

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Hocam konu açacak kadar veya özelden yazacak kadar önemli değil o yüzden buradan yazayım dedim.
(Benden önce mutlaka söylenmiştir diye düşünüyorum) Sayfanın üst kısmına da sayfa geçme aracı eklemek pratiklik açısından çok güzel olacaktır bence.(umarım anlatabilmişimdir)
Dediğim gibi o kadar önemli değil ama bence kullanışlı olur.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Açıkcası tam olarak anlayamadım desem yeridir . Kusura bakma kafa biraz dağınık . Biraz daha açarmısın?

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
368
bir çok forumda olan yazıları otomatik düzeltme diye bir sistem var yanlış yazılan kelimeleri ya da nokta, büyük küçük gibi kelime cümle düzeltmeleri yapıyor o gelebilir

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Arkadaşlar merhaba;

Forum hakkında düşüncelerinizi iyi veya kötü bu başlık altından belirtebilirsiniz.

Benimle ilgili görüş ve önerilerinizi @Hakkı Alkan'a iletebilirsiniz.

Süper moderatörlerimizle ilgili şikayetleriniz için; Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın

Teşekkürlerimizle.
Konum nie kapatıldı açık kalsa ne olcak illa süper moderatör veya admin mı açmalı benimki olsa foruma darbemi olacak???

Ekli dosyalar

• IMG_20210210_203600.jpg
    IMG_20210210_203600.jpg
    70.3 KB · Görüntüleme: 90

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Açıkcası tam olarak anlayamadım desem yeridir . Kusura bakma kafa biraz dağınık . Biraz daha açarmısın?
İşaretlediğim kısımdaki şeyden( ne diyeyim bilemedim) bir tane de sayfanın başına eklmekten bahsettim.
Bu sayede sayfanın başındaki biri sayfanın sonuna inip sayfa değiştirmek zorunda kalmaz.
İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20210210_203906.jpg
    IMG_20210210_203906.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 88

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Konum nie kapatıldı açık kalsa ne olcak illa süper moderatör veya admin mı açmalı benimki olsa foruma darbemi olacak???
3-) Daha önceden verilen ya da yanlış açılmış, forum kurallarına aykırı mesajlara "Verildi", "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden verilmiş ise açıklama kısmına daha önce verilen konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesajlar yazanların mesajları silinecektir. Devamı halinde uyarı alacaklardır.
Lütfen Okuyunuz : Forum Kuralları

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Programlama bölümünde
1. SDN Programlama Kafe
2. Programlama Dilleri
3. Mobil Programlama
4. Web Programlama (PHP, ASP, HTML,CSS, JS)
5. Script Programlama (Python, Ruby, Perl, Bash/Shell)
şeklinde 5 alt bölüme ayırmak faydasız. Son 4 bölüm 1 tek bölüm altında toplanabilir ve DevOps/Backend, Oyun Geliştirme, Projeler gibi 3 yeni bölüm eklenebilir.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Şu foruma kendini mahkeme gibi ortam da değilde alt tarafı bir forumda olduğunu bilen bir moderator yapın, 15 yaşında çocukları alıp kendilerini bakan gibi görmeyen hayaller dünyasın da yaşamayan insanları alsanız forum daha olgunlaşır .

Yaş ortalaması zaten küçük bir forumda yetkili yapacaksanız olgun kişileri almanız daha iyi olur.

Dışarıdan bakınca çok saçma durduğu gibi forum içinde de çoluk çocukla uğraşıyoruz, böyle giderse diğerleri gibi bende üyeliği durduracağım artık

Daha gündem ile siyaseti ayırayamayacak elemanlar var , sdn lunaparka dönmüş maalesef.

Lutynxz1050tı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ismin alt tarafındaki kısım çok boş kalıyor oraya mesaj sayısı, yer vb. şeyler konulsa güzel olur

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
@Görkeem, hayırdır sorunun nedir?

Forumdaki moderator arkadaşlarınızdan bazıları çocukluk yapıyor , onların da tarafınızdan bilgilendirilmesini isterim , böyle yaptıkları sürece forumda doğru dürüst adam kalmaz.

Yaptığı hatayı düzeltmesini istediğim de daha da hırslanıp ard arda uyarı veriyor inadına , güzelce uyarsa bir daha o hata tekrarlanmaz böyle yapılması hoş değil inat gibi .

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
Bölüm yetkililerini güncellesek güzel olacak. Selamlar. :)

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Saygıdeğer yönetim ekibindeki kardeşlerim ve abilerim bugün cebinizdeki para ile ne almak istiyorsunuz diye bir konu açtım ancak ismi değiştirildi isot resmi var diye konunun başlığı isot nedir olarak değiştirildi evet sizin için mümkünse konunun tekrar aynı cebinizdeki para ile ne almak istiyorsunuz diye değiştirilmesini istiyorum çünkü amacım ürün tanıtımı yapmak ve tanıtmak istediğim binlerce ürün var ve açtığım konunun isot ile hiç bir alakası yok bu kategoride sadece yemek ürün marka araba tanıtımı yapmak isterim sizin için sakıncası yoksa iyi çalışmalar teşekkürler saygılar

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386

Şu konuya cevap yazamıyorum. Sayfayı yenilediğimde ise mesaj editöründeki içerik kayboluyor. N'oluyor yahu? :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108

Şu konuya cevap yazamıyorum. Sayfayı yenilediğimde ise mesaj editöründeki içerik kayboluyor. N'oluyor yahu? :)
aynı bölümde mesajını konu olarak aç ben birleştireyim sıkıntı olmazsa

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
aynı bölümde mesajını konu olarak aç ben birleştireyim sıkıntı olmazsa
İlgili bölüme konuyu açtım.
Alıntı bile yapamadım, cevapla kısımlarını tek tek kopyaladım.

Edit:

Mesajlar birleştirildikten sonra o konuya yine yazamıyorum, bir de takip et olarak kalmış konu. Konunun üstündeki [takibi bırak] butonu da işlemiyor. :rolleyes:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...