Bildirimi neden geliyor bari o kaldırılsınEdilmemeli.
Bir sürü mesaj gider, linç yeriz..Söyle Rahatla forum oyunlarına atılmalı bence mesajlarımız sayılmamalı
Birleştirme bildirimini kaldırsanız iyi olur hocamBir sürü mesaj gider, linç yeriz..
Neden kaldırılsın ki? Flood yapmak yasak biliyorsunuz ki, düşünün yazacağınızı bir mesaj içeriğinde yazabilirsiniz.Birleştirme bildirimini kaldırsanız iyi olur hocam
Tapatalk kullanınca mesaj birleştirme çalışmıyor yani çok büyük bir sorun değil ama çalışırsa güzel olur ?Neden kaldırılsın ki? Flood yapmak yasak biliyorsunuz ki, düşünün yazacağınızı bir mesaj içeriğinde yazabilirsiniz.
Hocam birlestirme yasak olmasın demiyorum bildirim olarak mesajınız birleştirildi mesajı gelmesin diyorumNeden kaldırılsın ki? Flood yapmak yasak biliyorsunuz ki, düşünün yazacağınızı bir mesaj içeriğinde yazabilirsiniz.
Moderatör, asistan vs. ben bu level işini anlamadım. Onu detaylı anlatan bir link verebilir misiniz?
Yazdığınız mesaj sayısına göre rütbe alarak level atlıyorsunuz kısaca.Moderatör, asistan vs. ben bu level işini anlamadım. Onu detaylı anlatan bir link verebilir misiniz?
Forumun logosu havalı olduğu için üye olmuştum benForum gayet iyi . Gerçektende tüm sorunlar çözülüyor ve sohbet havası olduğu için diğer forumlardan daha iyi bence![]()
Söyle Rahatla'dan ekmek yiyen çok demek ki. ?Bir sürü mesaj gider, linç yeriz..
Biz boşuna öneri konusu açıyoruz o zaman...— “Gördün mü, her kafadan bir ses çıkıyor. Şu dünyada kimseyi hoşnut edemiyor, kimsenin dilinden bir türlü kurtulamıyorsun! iyisi mi, kimseye kulak asmayacaksın ve kendi bildiğinden şaşmayacaksın.” demiş
Adblocker kullanınReklamlardan sıkıldık, kaldırılmalı
Nasıl kullanıcam biraz detaylı anlatir misiniz ?Adblocker kullanın![]()
Pm olarak cevap verdimNasıl kullanıcam biraz detaylı anlatir misiniz ?
bu gözle bakma,elbette eleştiri,istek ,öneri olacak,ama istekler,öneriler yapılırken empati yapmak lazım,olur mu olmaz mı (mantıken)ayrıca o konu önceden yazılmış mı).Biz boşuna öneri konusu açıyoruz o zaman...
Olur olur, bal gibi olur. Bana kalırsa hangi forum olursa olsun aynı durumu yapıyorlar, geçiştiriyorlar. Benim açtığım konunun kilitlenme sebebi bile mantıksızdı. Son sayfaya bakalımOlur mu olmaz mı (mantıken)ayrıca o konu önceden yazılmış mı).