İyi güzelde biz siyaset yapmıyoruz kiArkadaşlar siyaset bölümümüz mevcut.
Ben mi yanlış anladım yani, orada bir bir birinizin kalbini kırarken (sadece bir siyasetçi için) dışarı taşıp forum üzerinde başka üyelerimizi rahatsız etme gibi bir çabanız yok yani. Yanlış anlamış olabilirim..İyi güzelde biz siyaset yapmıyoruz ki
Rahatsızlığımızı önerimizi dile getiriyoruz
Benim birisini rahatsız ettiğim yokBen mi yanlış anladım yani, orada bir bir birinizin kalbini kırarken (sadece bir siyasetçi için) dışarı taşıp forum üzerinde başka üyelerimizi rahatsız etme gibi bir çabanız yok yani. Yanlış anlamış olabilirim..
O konunun kategorisine yasaklanmış olabilirsin.Bazı konuların altında "Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok." yazıyor. Sebebi nedir?
@Creative
O konunun kategorisine yasaklanmış olabilirsin.
Hangi konuda yazıyor?Niye ki acaba?
Uyarı almadım bile. Sadece DH'den link verdim diye o silinmişti moderatör tarafından. Başka bir şey yapmadım. Onun da yasak olduğunu bilmiyordum.
Yeni üye olmamak ya da belli bir mesaja ulaşmak gibi bir şart falan mı oluyor bazı konular için?
Ya da konuyu açan beni bloklamış falan olabilir mi?
Hangi konuda yazıyor?
Hangi konuda yazıyor?
bende tam bunu diyecektim ki forum öyle bir anormal derecede kastı ki sayfanın yüklenmesini bekliyordum 2 saat.Mesela şu:
Ali Erbaş'ın en yakınındaki isme FETÖ soruşturması
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Güçlü hakkında, 'FETÖ' soruşturması yapıldığı ortaya çıktı. Özel Kalem Müdürü Hasan Güçlü'nün Bank Asya'da hesabı olduğu belirlendi ve bankaya el konulmadan 24 saat önce 29 Mayıs 2015'te tüm parasını çekip, hesabını sıfırladığı...forum.shiftdelete.netMesaj otomatik birleştirildi:
Dikkat ettim de "SDN SİYASET" konularıymış hep "yorum yapma yetkiniz yok" yazanlar. ???
Buralara yorum yapmak için belli şartlar var galiba.
bende tam bunu diyecektim ki forum öyle bir anormal derecede kastı ki sayfanın yüklenmesini bekliyordum 2 saat.
Siyaset yasaklanmali çok troll konular var sana ne Ataturk'un İşbankasi hisseleri CHP' de sana ne? Bu tip konular silinmeli.
Evet bazı bölümlerde ek kurallar olabiliyor, 100 mesaj sınırı gibi.Yardımlarınız için çok teşekkürler.
İyi olmuş aslında belli mesaj altındakilerin falan yorum yapamaması. Yani mesajla falan alakası var mı, onu da bilmiyorum da. ?? En azından trollüğü engellemek için mantıklı bir çözüm.
Evet bazı bölümlerde ek kurallar olabiliyor, 100 mesaj sınırı gibi.
SDN Siyaset Bölümü Kuralları
Forum Kuralları her zaman olduğu gibi geçerlidir. AKP, CHP, MHP veya her hangi bir partinin üyesine veya siyasi organına hakaret yasaktır. Bölümün ve üyelerin güvenliği için 100 mesaj altındaki üyeler konu okuyabilir ancak yorum yapamaz. Bölüm uzaklaştırma ceza sistemi birinci kademeden...forum.shiftdelete.net
Gif yüklerseniz olur.Ya aslında profil fotoğraflarimizi hareketli yapabilme şansımız olsa ne güzel olur!
Öyle bir imkanimiz var mı?
Kaldırmışlar galiba.Gif yüklerseniz olur.
Ben de fark ettim, bir mesaj yazıyorum, 2 dakika sonra düşüyor.bende tam bunu diyecektim ki forum öyle bir anormal derecede kastı ki sayfanın yüklenmesini bekliyordum 2 saat.