EmreGndmr
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 686
Elinize sağlık,çok güzel olmuş.Bannerleri gif yapabilsek daha da tatlı olurdu
Ah bide emojileri bulabilsem
Bende de foruma ilk girdiğimde 10 bildirim gösteriyor sonra 1-2'ye düşüyor.Umutlanıyorum cevap geldi diyeEkli dosyayı görüntüle 118903
Bu sorun biraz beni rahatsız etse de denildiği gibi çözülecekmiş. Dünden beri bildirim sayısı böcek hatası (bugu) devam etmekte.
Merakla bekliyoruz. Forumdan nasıl daha fazla istifade edebileceğimizi veya forumu nasıl daha kolay kullanabileceğimizi öğrenmiş oluruz.Güncelleme ile bir çok özellik getirilmiş, söz konusu şuan bulunan hatalar halledildikten sonra güncelleme ile gelen özellikleri bir araya getirerek bir tane konu başlığı ile bilgilendirme yapacağız.
Bildirim sorunu mesajlara bakıp hepsini okundu olarak işaretleyince düzeliyorsayfa her yüklendiğinde bildirimlerde sayı gözüküyor ama düzeliyor.
Mesela forumu açtığımda 7 bildirim varsa, her yüklendiğinde o 7 sayısı sürekli gözüküp kayboluyor.
Ve bir de 300 kez denedim ama banner'ı değiştiremiyorum.
Profil banneri gif olmuyor galiba
Ben nasıl olur da yeni gelecek temayı unuttururum diyordum tüh ,)Benim farkettim ilk değişiklik, sayın adminimizin isminden Forum'u kaldırmış olması oldu!
Bu arada sayın adminimizden ara bir gösterip sonra kaldırdığı sarı yazıları olan temayı hala beklediğimizi de hatırlatmış olalım bu arada...
Foruma hayırlı olsun. Ben şey soracaktım, kaç mesajta hangi üye grubunu elde edebileceğim nerde yazıyor? Kusura bakmayın bulamadım da forumda yeni sayılırım.
Evet Bendede aynı sorun var.Ekli dosyayı görüntüle 118903
Bu sorun biraz beni rahatsız etse de denildiği gibi çözülecekmiş. Dünden beri bildirim sayısı böcek hatası (bugu) devam etmekte.
VPN kullanmak ban sebebi.VPN bağlantısı kurmama rağmen neden robot uyarısı çıkıyor acaba
*kurmamama rağmen... yazmak istemiş muhtemelen.VPN kullanmak ban sebebi.
Doğru ? bu anlaşılıyordu aslında ama neden olduğunu bilmiyorum*kurmamama rağmen... yazmak istemiş muhtemelen.