- Reaksiyon puanı
- 4,911
Yine başladı sunucu hatası.
@ForumDeveloper bu hata bende belki 10 günden fazladır devam ediyor. Ve şu ana kadar da hiçbir iyileşme görmedim. Bi zahmet bu konuya el atıver abicim, inşaallah bizi bu zahmetten kurtarırsın.Bide hata var. Mesaj atıyorsun hata veriyor mesaj atılmadı diye. Sayfa yenileme yapınca konuda yazmak istediğim mesaj konuya eklenmiş oluyor.
Normal Captcha olsa da hCaptcha olsa da bana sökmez, hepsini aşabiliyorum. Ama nasıl aşıldığını söylemem.Ekli dosyayı görüntüle 116929
Bu saldırı koruması. Sistemde yüksek bağlantı varken ortaya çıkar. Bu sayede yurt dışı girişleri kısıtlamamıza gerek kalmıyor ve yurt dışından SDN'ye giriş yapan kullanıcılar zorlanmıyor. Invisible CAPTCHA kullandığımızdan dolayı kullanıcı deneyimine herhangi bir zararı yoktur.
Herkese selamlar,
Bildiğiniz gibi yaklaşık 1 haftadır forum genelinde belirli belirsiz sorunlar yaşıyorduk. An itibariyle gerek yazılımsal, gerekse donanımsal sorunlar giderilmiştir.
İleride mutlaka yine farklı hatalarla karşılaşacağız. Bunları çekinmeden yönetim ekibine bildirebilirsiniz.
Herkese sabrından dolayı teşekkür ederiz.
Sürekli sayfayı yenilerken 25-30 saniye bekliyorum. Bunun sebebi dDos sanırım.