Forum gncellemesi

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Yeniden merhabalar arkadaşlar, meraklandırdık sizi kusurumuza bakmayın. Konunun ilk mesajında düzenleme yaptım, orayı okuduktan sonra sorulara/isteklere geçebiliriz. :)

Konuya mesaj yazacak arkadaşlar mümkün mertebe konuyu takip edip önceden yazılmamış olan şeyleri yazarlarsa seviniriz.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Yasaklı üyelerde yasaklı olmasına rağmen yasaklı yazmıyor modülü eklenmemiş sanırım galiba.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Asıl sürüm 2.0 niye beklenmedi.. yoksa çıkmasına daha çok mu var ?.. :( (A)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
RadoN dedi ki:
Asıl sürüm 2.0 niye beklenmedi.. yoksa çıkmasına daha çok mu var ?.. :( (A)

Bu sürüm "asıl" sürüme oldukça yakın olduğu için. Yaptığım açıklamada da söylediğim gibi, 2.0 çalışmaları yaklaşık 2 yıldır sürüyor ve şimdiye kadar kararlılık konusunda iyi yol aldı.

mila12 dedi ki:
Yasaklı üyelerde yasaklı olmasına rağmen yasaklı yazmıyor modülü eklenmemiş sanırım galiba.

Evet henüz tekrar yapmadık onu. Ancak yasaklı üyelerin üye bilgilerinin altında "mesaj yazamaz" ibaresi yer almaktadır (kırmızı yazıyla).

ulvi_kcky çok teşekkür ediyoruz, yanlışları bildirmeye devam.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Zapla yazan kısım Gitmek istediğiniz bölümü seçiniz olsa yada başka bişi olsa nasıl olur. Zapla biraz garip geliyor.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Onu kim çevirdi bilmiyorum, Troy veya Berkin. Bazı çevirilerde bu tür muziplikler yapabileceklerini söylemişlerdi bana.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Yanıtla- haber ver - okunmadı işaretle gibi yerlrde butonlar gitmiş, smf default temanınkilerle mi devam edilecek ?

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Alıntı yaptığımız zaman önceden #quickreply şeklinde ek bir uzantı ile alıntıyı hemen Hızlı Cevap kutusuna atıveriyordu, bu çok güzel bir özellikti. Şİmdiyse daha ağır olan Yanıt Yazma penceresine yönlendiriyor alıntı ile birlikte.
Bu 2.0'ın getirdiği bir şey mi?

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ya benim anlamadığım neden baştan çevirdiniz ki türkçeye? zaten bi yöntem uygulanarak türkçeye çevrilebiliyordu forum.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
bide şöyle bir sorun var galiba :S bu özel msjlarıma girdiğimde mesela Troy bana ve bütün forum üyelerine msj yollamış.Diğer yolladığı forum üyelerinin nickleri gözüküyo.Çok üye olduğu için sayfayı aşşağı kadar indirmek zorunda kalıyoruz ve ondan sonra msjı okuyabilyioruz.Bi bir sorun mu sizce? Bence sorun.Bende bir smf kullanıcısıyım.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
birşey daha sormak istiyorum :D mrk ettimde.acaba PMspy ile özel msjlar okunuyor mu adminler tarafından ?

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Küçüklü büyüklü bir çok yenilik olduğu için, mümkün olduğunca her gün bir tanesini size duyurup gerekirse nasıl kullanmanız gerektiğini anlatacağız.
Smf 2.0 beta 3.1 'in ve sizlerin yaptığı Bu foruma modifikasyonları bilmek iyi olur :)

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yanıtla- haber ver - okunmadı işaretle gibi yerlrde butonlar gitmiş, smf default temanınkilerle mi devam edilecek ?

Evet sanırım bir süre onlar kalacak bakalım nasıl olacak bekleyip göreceğiz...

Alıntı yaptığımız zaman önceden #quickreply şeklinde ek bir uzantı ile alıntıyı hemen Hızlı Cevap kutusuna atıveriyordu, bu çok güzel bir özellikti. Şİmdiyse daha ağır olan Yanıt Yazma penceresine yönlendiriyor alıntı ile birlikte.
Bu 2.0'ın getirdiği bir şey mi?

evet haklısın aslında bu bir yerlerde hata olduğunun göstergesi ve bunu da yapılacaklar listesine ekledim...

ya benim anlamadığım neden baştan çevirdiniz ki türkçeye? zaten bi yöntem uygulanarak türkçeye çevrilebiliyordu forum.

biz çalışmaya başladığımızda çevrilmiş bir dil paketi yoktu smf 2.0 ın ve eski dosyalar vardı ve biz kendimize özgün birşeyler olsun istedik...

bide şöyle bir sorun var galiba :S bu özel msjlarıma girdiğimde mesela Troy bana ve bütün forum üyelerine msj yollamış.Diğer yolladığı forum üyelerinin nickleri gözüküyo.Çok üye olduğu için sayfayı aşşağı kadar indirmek zorunda kalıyoruz ve ondan sonra msjı okuyabilyioruz.Bi bir sorun mu sizce? Bence sorun.Bende bir smf kullanıcısıyım.

Troydan bir aynı şekilde bir özel mesaj istiyoruz o zaman ki hatayı görebilelim...

birşey daha sormak istiyorum :D mrk ettimde.acaba PMspy ile özel msjlar okunuyor mu adminler tarafından ?

Elmacikla hiç bir zaman bu tip olayları desteklemedik ve desteklemeyizde.İnsanların özel mesajlarına müdahale o insana karşı yapılan bir saygısızlıktır.Adı üstünde "ÖZEL" mesaj.Bu tarz konularda söylediğim tek bir şey vardır bir özel mesajdan rahatsız oluyorsanız yöneticiye bildir butonunu kullanınız...

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Tam çevrilmemiş türkçeye

Örn : You cannot delete your own topics in this board. Check to make sure this topic wasn't just moved to another board.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
en çok begendigim bağlı bağlı deil fonksiyonu :)

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
talha sen ilk mesajı okudun mu canım?

ilk mesajda zaten tam olarak çevrilmediği ve çevrilmeyen yerlerin haber verilmesi söyleniyor...

nerde nasıl ne yaparken karşılaştığınızı belirterek...
eksik yapmışsınız kardeşim al bak burda örneği demek yerine burda bu eksik şeklinde belirtseydin daha hoş olurdu.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
alıntı yap dediğimizde alıntı kodlarını hızlı cevap bölümüne atmıyo..
eski sistemde olyodu.. güzel bi özellikti.. tekrar olursa güzel olur.. alıntı hızlı cevaptan eklenip göndermek daha hızlı oluyo öteki türlü geç gidiyo..

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
tamamdır arkadaşlar bu özellikte çalışıyor artık...

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Başkalarının başına geldi mi bilmiyorum ama özel mesajlara girdiğimde web tarayıcısı kilitleniyor. İşlemi sonlandırmak zorunda kalıyorum. Firefox veya IE farketmeksizin. Acaba sonsuz bir döngü falan?

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
frei dedi ki:
Başkalarının başına geldi mi bilmiyorum ama özel mesajlara girdiğimde web tarayıcısı kilitleniyor. İşlemi sonlandırmak zorunda kalıyorum. Firefox veya IE farketmeksizin. Acaba sonsuz bir döngü falan?

Sonsoz bir döngüye girebileceğini sanmıyorum ama istersen söyle yapalım sen bir mesaj kutunu temizle ondan sonra bana bir tane özel mesaj gonder daha sonra ben o mesajını cevaplayayım bakalım...

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Şu yasaklının üstünü çizme de yok.Düzeltebilirseniz iyi olur.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arbalot dedi ki:
Sonsoz bir döngüye girebileceğini sanmıyorum ama istersen söyle yapalım sen bir mesaj kutunu temizle ondan sonra bana bir tane özel mesaj gonder daha sonra ben o mesajını cevaplayayım bakalım...
İleti göndermeye çalıştım ama sayfa yine kilitlendi. Sanırım iletiyi gönderdikten sonra inbox'a dönmeye çalıştığı için.

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bağlı bağsız ne yaf .. Ben sevmedim :D
Online Offline bu anlamamı geliyor?

Hatta - Hatta Değil:D
Aktif - Pasif
Açık - Kapalı

Online Offline değiştirmeyin herkez biliyor ne anlama geldiğini. Yok illa Türkçe olacaksa yukardaki örneklere benzer birşey olsun..

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Profil / Hesap ayarları'nda

"Diğerleri çevrimiçi olduğunuzu gördün mü?"

Yazıyor bir yazım hatası var.

Kolay gelsin...

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
frei dedi ki:
Arbalot dedi ki:
İleti göndermeye çalıştım ama sayfa yine kilitlendi. Sanırım iletiyi gönderdikten sonra inbox'a dönmeye çalıştığı için.

senin özel mesaj kutunu boşaltmamda bir sakınca var mı?