Forum eskiden daha güzelmiş...

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Şimdi 2018'de açılan bir konuya bakıyordumda televizyonlar önceden nasıl siyah beyazsa sanki forumda önceden öyleymiş.Kullanıcıların profilleri sanki 80'lerden kalmış gibi.İlk bakışımda çok tuhaf gelen ve renksiz profil fotoğrafları. :)
Adım gibi eminim ki bu kişilerin forumu aktif olarak kullandığı zamanlar daha güzeldi.Şuan saçma saçma konular geliyor reklamlar ıvır zıvırlar...
2021-03-21 (9).png
2021-03-21 (10).png
2021-03-21 (11).png
2021-03-21 (12).png
2021-03-21 (13).png

Umarım ki bende forumdan ayrıldığımda arkamda güzel birşeyler bırakırım...

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Şimdi 2018'de açılan bir konuya bakıyordumda televizyonlar önceden nasıl siyah beyazsa sanki forumda önceden öyleymiş.Kullanıcıların profilleri sanki 80'lerden kalmış gibi.İlk bakışımda çok tuhaf gelen ve renksiz profil fotoğrafları. :)
Adım gibi eminim ki bu kişilerin forumu aktif olarak kullandığı zamanlar daha güzeldi.Şuan saçma saçma konular geliyor reklamlar ıvır zıvırlar...
Ekli dosyayı görüntüle 144444Ekli dosyayı görüntüle 144445Ekli dosyayı görüntüle 144446Ekli dosyayı görüntüle 144447Ekli dosyayı görüntüle 144448
Ooo death Mark gurumuymuş ben niye fark etmedim acaba.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Ekli dosyayı görüntüle 144444Ekli dosyayı görüntüle 144445Ekli dosyayı görüntüle 144446Ekli dosyayı görüntüle 144447Ekli dosyayı görüntüle 144448
İnşallah bırakırsınız hocam ama kime göre neye göre bazılarına göre şimdi iyi bazılarına göre eskiden bana göre her zaman iyi
Edit:İnşallah bırakırsınız dediğim gittiğiniz zaman arkanızda güzel şeyler bırakırsınız anlamında

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Forum eskiden güzelmiş tamam güzelmiş. Forumu güzel yapan kimdi üyeleri demekki şu an forum kötü ise kötü yapanda üyeler oluyor. Saçma trol konular açmak yerine neden bilgi içerikli konu açmıyorsunuz ? Veya her konu içinde trollük yapıp konuları farklı yerlere götürüyorsunuz ? Tabi bunları yapan üye değil forum :)

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Forum eskiden güzelmiş tamam güzelmiş. Forumu güzel yapan kimdi üyeleri demekki şu an forum kötü ise kötü yapanda üyeler oluyor. Saçma trol konular açmak yerine neden bilgi içerikli konu açmıyorsunuz ? Veya her konu içinde trollük yapıp konuları farklı yerlere götürüyorsunuz ? Tabi bunları yapan üye değil forum :)
Haklısın abi,aklıma gelse rehber videoları yapmak istiyorum ama fikir gelmiyor ve de olabildiğince espri yeteneğimi foruma girerken devre dışı bırakıyorumki ikide bir birşeylere random atmıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renksiz profil fotorafları? hmmm garip ben renkli görüyorum ama
Olay aslında renkli olması ya da olmaması değil bana göre eskileri anımsatıyorlar.Öyle diyim :D

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Yoo daha 1 sene olmadı ahsdojwhaudwjuhdawj
Öğrenci indirimimiz mevcuttur. (!) :D
Niyeyse gereksiz bir nostalji havasına girdim, @Forumun Ağası Finix'i unutmadık. :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Örnek verdiğin 8 üyenin 2'si perma yedi. 2 tanesi kendi isteğiyle bıraktı, 2 tanesinin de hâlâ hesapları duruyor ama yorum yaptıkları yok.

Konuların kalitesini üyeler belirler, e haliyle teknik bilgisi düşük üyeler olursa açılan konuların kaliteli olmasını bekleme. Sistem önerdin, sonra şak diye ortadan kayboldu. Ne bir beğeni ne bir teşekkür.

Hesap katılım tarihine bakıyorsun, aynı gün üye olup veya 1 hafta sonra bırakmış. Sebep?

Sebebi basit: Benim sorunum olsun ve basit bir search ile çözmek yerine gelip burada konu açayım. Sonra da işim bitince bir daha giriş yapmayayım. Yetkim olsa böyle hesapların tümünü silerdim, en azından gereksiz kalabalık oluşmazdı. Forum'da sevilen üyeler gidince kaliteli konu bulamıyorsun. O sürekli bahsettiğimiz üyeler konu açtı ama gereken ilgiyi görmedi.

Sadece konuya "eline, emeğine sağlık" yazıp bir beğeni atsan bile konu sahibi için kâfidir. Ama yok, sen insanlara faydalı olayım diye 1 gün, 1 haftanı ayır; sonra da senin konun alta düşsün & ana sayfayı yeni trol üyelerin konuları kaplasın. Hadi onu da geçtim, konuna gelip seni kışkırtan yorumlar yapsınlar ama suçlu yine sen ol.

Yahu, ben gelip konu açıyorum ama bir tane kerata yüzünden 10 puan yiyorum. Ama siyaset, gündem konusunu olunca işin rengi değişiyor. Nasıl olsa konu hit alıyor.

"Aşk acısı çekiyorum, yardım edin", "Sınavlara çalışmadım, yardım edin", "YouTube'da video yorumları kapanmış, haksız yere kapattılar ama ben İslam'ı kullanarak duyar kasıyorum ve bunu açıkça itiraf ediyorum", "Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?", "Minecraft X FPS sistem toplama", "Oyunda bana cin musallat oldu", "X rütbesini ulaştım, alırım bi' hayırlı olsun", "PSU nasıl patlatılır?", "Abimi bayılttım", "X donanım aldım, sizce hata yaptım mı?", "Forumu bırakıyorum ama hiçbir sebebim yok", "SDN Forum'da takibe takip", "Ekran kartı nasıl yakılır?", "Ailemi sistem almaya nasıl ikna ederim?", "Fare zehri içsem ölür müyüm?" tarzı başlıklardan az çok karakter analizi yapılabiliyor.

Donanımı aldıktan sonra konu açarsan bize hayırlı olsun demek düşer. Çünkü onun gelmesini beklerken bile zaman kaybediyorsun, kronik sorunlu olunca uğraşıp durursun. O zaman almadan önce konu açmaya ne dersin?

Böyle yapacaksınız işimiz zor. Biz orada konumuza verdiğimiz emeğin karşılığını beklerken siz trol konularınızı açıp bi' daha giriş dahi yapmıyorsunuz. Hesabı açalı 1 hafta olmamış, adam bana perma atın diyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? O zaman neden kayıt olup insanların hakkına giriyorsun? Zamanı geriye alıp bu trol konularla harcadığım vakti de geri alabilsem keşke.

Özelden cevap vermiyorsunuz yazdığımızda "Biz 7/24 programlanmış robot değiliz, her zaman cevap veremeyebiliriz. Kusura bakmayın, ailemiz veya okulumuz var ama başvurumuzu yaptık. Şimdi de buraya pek ayıracak zamanız yok." gibi cümleler duymanız olası.

O zaman ben de işe katılayım ama patrona "benim ailem, okulum var, buraya arada bir gelip çalışacağım" dersen sana ne diyeceği az çok bellidir.

Son düzenleyen moderatör:

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Örnek verdiğin 8 üyenin 2'si perma yedi. 2 tanesi kendi isteğiyle bıraktı, 2 tanesinin de hâlâ hesapları duruyor ama yorum yaptıkları yok.

Konuların kalitesini üyeler belirler, e haliyle teknik bilgisi düşük üyeler olursa açılan konuların kaliteli olmasını bekleme. Sistem önerdin, sonra şak diye ortadan kayboldu. Ne bir beğeni ne bir teşekkür.

Hesap katılım tarihine bakıyorsun, aynı gün üye olup veya 1 hafta sonra bırakmış. Sebep?

Sebebi basit: Benim sorunum olsun ve basit bir search ile çözmek yerine gelip burada konu açayım. Sonra da işim bitince bir daha giriş yapmayayım. Yetkim olsa böyle hesapların tümünü silerdim, en azından gereksiz kalabalık oluşmazdı. Forum'da sevilen üyeler gidince kaliteli konu bulamıyorsun. O sürekli bahsettiğimiz üyeler konu açtı ama gereken ilgiyi görmedi.

Sadece konuya "eline, emeğine sağlık" yazıp bir beğeni atsan bile konu sahibi için kâfidir. Ama yok, sen insanlara faydalı olayım diye 1 gün, 1 haftanı ayır; sonra da senin konun alta düşsün & ana sayfayı yeni trol üyelerin konuları kaplasın. Hadi onu da geçtim, konuna gelip seni kışkırtan yorumlar yapsınlar ama suçlu yine sen ol.

Yahu, ben gelip konu açıyorum ama bir tane kerata yüzünden 10 puan yiyorum. Ama siyaset, gündem konusunu olunca işin rengi değişiyor. Nasıl olsa konu hit alıyor.

"Aşk acısı çekiyorum, yardım edin", "Sınavlara çalışmadım, yardım edin", "YouTube'da video yorumları kapanmış, haksız yere kapattılar ama ben İslam'ı kullanarak duyar kasıyorum ve bunun açıkça itiraf ediyorum", "Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?", "Minecraft X FPS sistem toplama", "Oyunda bana cin musallat oldu", "X rütbesini ulaştım, alırım bi' hayırlı olsun", "PSU nasıl patlatılır?", "Abimi bayılttım", "X donanım aldım, sizce hata yaptım mı?", "Forumu bırakıyorum ama hiçbir sebebim yok", "SDN Forum'da takibe takip", "Ekran kartı nasıl yakılır?", "Ailemi sistem almaya nasıl ikna ederim?", "Fare zehri içsem ölür müyüm?" tarzı başlıklardan az çok karakter analizi yapılabiliyor.

Böyle yapacaksınız işimiz zor. Biz orada konumuza verdiğimiz emeğin karşılığını beklerken siz trol konularınızı açıp bi' daha giriş dahi yapmıyorsunuz. Hesabı açalı 1 hafta olmamış, adam bana perma atın diyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? O zaman neden kayıt olup insanların hakkına giriyorsun? Zamanı geriye alıp bu trol konularla harcadığım vakti de geri alabilsem keşke.

Özelden cevap vermiyorsunuz yazdığımızda "Biz 7/24 programlanmış robot değiliz, her zaman cevap veremeyebiliriz. Kusura bakmayın, ailemiz veya okulumuz var ama başvurumuzu yaptık. Şimdi de buraya pek ayıracak zamanız yok." gibi cümleler duymanız olası.

O zaman ben de işe katılayım ama patrona "benim ailem, okulum var, buraya arada bir gelip çalışacağım" dersen sana ne diyeceği az çok bellidir.
Bu sıkıntıyı ben de arada çekiyorum doğrusu... :(

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Donanımı aldıktan sonra konu açarsan bize hayırlı olsun demek düşer. Çünkü onun gelmesini beklerken bile zaman kaybediyorsun, kronik sorunlu olunca uğraşıp durursun. O zaman almadan önce konu açmaya ne dersin?
Burda bana bir gönderme yok dimi?
Böyle bir olay yaşadım fakat benim olayım biraz farklı.
Kusura bakmayın, ailemiz veya okulumuz var ama başvurumuzu yaptık.
Başvuru kısmını anlamadım biraz daha açarmısın sana zahmet? :)

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Ya eski insanlar samimiydi mesela efi gibi servous gibi melih gibi şimdikilere alışamadığımızdan onları özlüyoruz ama cidden o eski tat yok ben bir günde 200 mesaj attığımı hatırlıyorum sabah akşam forumda gezerdim çünkü iyi komik insanlar vardı hepsi gitti...