Forum Düzeltme Hatası

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar forumda yazılarımızı yazdıktan sonra düzenlerken önceki yazımıza ait birkaç kelime kayboluyor.
Bu da bugünden beri var, başta sanırım ben yanlış yazıyorum dedim üç konuda da olunca forum hatası olduğunu gördüm.
Demek istediğimi anlamak için herhangi bir postunuzu düzeltin birkaç kelime ekleyin, kaydet diyin tekrar okuyun, birkaç kelimenin kaybolduğunu göreceksiniz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şahsen bazı mesajlara ekleme yaptım bugün birkaç kez ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
http://forum.shiftdelete.net/sdn-ha...032-fransadan-facebook-ve-twittera-yasak.html

Bakın canlı örnek
Düzeltme yapmıştım ama
Alıntı yaptığım kısımdaki birkaç kelime gitmiş.

Pek çok kuruluşu ise, popülerliklerini artırmak için " Facebook ve Twitter'da edebilirsiniz" ifadelerini . Bu da Fransa'nın Radyo Üst Kurulu'na göre haksız rekabet anlamına geliyor.

ifadelerini .
o noktadan önce bir kısım vardı o gitmiş mesela.

---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

ekleme yapınca gitmiyor, düzeltme yapınca gidiyor.

---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:27 ----------

bir ekleme daha: pek çok tv ve radyo kuruluşu olacak idi,
pek çok kuruluşu yazıyor. o da gitmiş.

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet aynı sorun bendede var. Düzeltme yaparken daha önceden yazdığın kelimelerden bir kaçı gidiyor.. Kaş yapayım derken göz çıkarıyor :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Benim başıma hiç gelmiyor valla böyle şeyler. :)

key'e bildireyim bakalım mesele neymiş... :)

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Alia kardeş bir de rica etsem benim o mesajı düzeltebilir misin?
Alıntı kısmında şu olması lazım.

Fransa’nın Radyo Televizyon Üst Kurulu olan CSA (Conseil Supérieur de l’Audiovisuel) şaşırtıcı bir karara imza atarak iki büyük sosyal ağ ile ilgili yasaklama getirdi.

Bizdeki RTÜK'ün Fransa'daki karşılığı olan CSA (Conseil Supérieur de l’Audiovisuel) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Facebook ve Twitter kelimeleri, haber amacı dışında televizyon kanallarında kullanılamayacak. CSA'nın kararı şaşkınlık yaratsa da son derece ilginç gerekçelere sahip.

Gizli Reklam Yasağı
1992 yılında Fransa'da resmileşen kanuna göre televizyonda "gizli reklam" yapmak yasak. Pek çok televizyon kuruluşu ise, popülerliklerini artırmak için "Kanalımızı Facebook ve Twitter'da takip edebilirsiniz" ifadelerini kullanıyorlar. Bu da Fransa'nın Radyo Televizyon Üst Kurulu'na göre haksız rekabet anlamına geliyor.
:: Karar hakkında ne düşünüyorsunuz?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hoca sen de haberin hepsini alıntılamışsın. :) Hepsini eklemeyelim biz. Anasayfadan okunmalı haberlerin tamamı. :)

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
neyse o zaman tamamını sil gitsin :)

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

yani alıntının tamamını

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Madem böyle bir iddianız var bir test edelim bakalım. :)

Editle Ekleme: Bu tip sorunlar, forum kaynaklı değil, tarayıcı kaynaklı sorunlar olur %99. Eğer eklenti kurduysanız yada güncelleme yaptıysanız, onları test etmelisiniz...

Edit Ekleme-2: Bir sorun yok gibi...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Zaten forumda bir değişiklik yapılmadı ancak belki şu kelimelerin üzerine reklam getiren script'ten kaynaklı birşeyler olmuş olabilir. :)

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Aynı sorun bende de var. Mesaj yazdıktan sonra önizleme dediysen 3-5 kelime kayboluyor. Onları düzelt, yeniden önizleme de yine 3-5 kelime kayboluyor. Bir sorun var gerçekten...

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sorun hala geçmedi. Bir konu açtım 20 kere düzelttim hala toparlayamadım. Düzeltme yaparken linklerin kısaltılmış halini url içine koyuyor ne kadar koyduğum resim varsa hepsi gidiyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Sorun hala geçmedi. Bir konu açtım 20 kere düzelttim hala toparlayamadım. Düzeltme yaparken linklerin kısaltılmış halini url içine koyuyor ne kadar koyduğum resim varsa hepsi gidiyor.

Kod üzerinde küçük bir değişiklik yaptık, bir ihtimal düzelmiş olabilir. :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56

Aynı sorun bende de oldu...bir kaç kez inatlaşınca doğrusunu yazdırmayı başarıp bir konu açabilmiştim:D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sorununuz halen devam ediyor mu arkadaşlar?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
maxthon ve chromeda denedim sorun aynen devam ediyor