Forum.donanimhaber.com

skyprotector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu siteyi kesinlikle önermiyorum arkadaşlar, türkiye de bir numaralı olarak adlandırılan donanım haber'in yönetimi canları sıkılınca milleti banlıyorlar, kesinlikle önermiyorum saçma sapan bir yönetimi var.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
8 senedir üyeyim herhangi bir sorun yaşamadım yalnız 3 yılda üye yaş ortalaması düştükçe site kalitesinden taviz vermeye başladı :) özellikle konu dışı bölümü sitenin sonunu hazırlıyor diyebilirim. Onun dışında site oldukça uyumlu hemen hemen her ortamda sorunsuz çalışıyor özellikle mobil bölümü galiba bu zamana kadar en uyumlu arayüz diebilirim.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Katılıyorum yönetimi oldukça kalitesiz. Kafasına göre ban çekebiliyor. SDN varken tavsiye edilmez :)

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hiç nefret edilecek tarafını görmüşlüğüm yoktur:)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
O sitenin konu dışı çok cıvık, milletin işi gücü dalga. Ama acayip güldürüyor orası:)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
forumuna hiç bakmadımda içerigi güzel bi site :)

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
4 senedir oradayım hiçbir eksiklik görmedim yönetim kadrosunda galiba sen sevmediğin için karalıyorsun ??

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ne zaman ciddi bir konu tartışmak itesem ergen colony saldırısına uğruyorum. Bişiler yazsak mutlaka ya bir ceza puanı yada 11 gün uzaklaştırma ile paylaşımdan uzak kalıyoruz.Adminler saçma sapan hareketler yapan ergen takımının üyeleri.DH nin çok gerisi kalktı çok.

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sırf cevap yazmadılar diye sevmemen kötü olmuş. Ordakilerin de işi gücü var ve bilgisayarda ne zaman bir problem görüp google'de aratsan ilk çıkan linkler arasındadır ve bir sürü de cevap yazılmıştır. DH ile SDN'den önce tanıştım. Şimdi ikisini karşılaştırmadan edemiyorum. DH'nin donanımla ilgili videolu tanıtımları güzel. SDN'nin de logosu ve yenilikçiliği var. Kullanış açısından bakarsak yine SDN diyorum. Ha bir de frmtr var o da reklamdan geçilmiyor. reklam konusunda en anlayışlı olan yine SDN var :)

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dikkat ettiyseniz herhangi bir sorununuzu Google'da aradığınızda genellikle DH ilk sıralarda oluyor.Bence oldukça iyi bir forum.

sosyalik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Katılımın yüksek olduğu gayet iyi bir forum. Bir sorun olduğunda yöneticiler hemen ilgileniyor. Konu Dışı bölümünde iyi sohbet oluyor.

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Konu dışı yaş ortalaması yazları 15 falandır herhalde iyice ayağa düştü

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Sırf cevap yazmadılar diye sevmemen kötü olmuş. Ordakilerin de işi gücü var ve bilgisayarda ne zaman bir problem görüp google'de aratsan ilk çıkan linkler arasındadır ve bir sürü de cevap yazılmıştır. DH ile SDN'den önce tanıştım. Şimdi ikisini karşılaştırmadan edemiyorum. DH'nin donanımla ilgili videolu tanıtımları güzel. SDN'nin de logosu ve yenilikçiliği var. Kullanış açısından bakarsak yine SDN diyorum. Ha bir de frmtr var o da reklamdan geçilmiyor. reklam konusunda en anlayışlı olan yine SDN var :)

Evet genelde çok ilgili olurlar sayfalar dolusu da yazarlar.
Benim en çok dikkatimi çekenler ateistlerin yoğunluğu, konu dışı bölümünde çok aşağılayıcı konuşmaları, bir de adamın biri sevgilisiyle ilgili problemi yazıyor diyelim, bazıları hemen cinsel şeyler yazıyor.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim sevmediğim tarafı eskiden moderetor onayından sonra mesajın aktif olduğu konulara yazamıyor oluşum. Hatta vakti zamanında kendi açtığım konuya şimdi cevap yazamıyorum .Varmı böyle saçmalık. Mecburmuyum cep tel ile profil onaylamaya. Sen bana güvenmiyorsan ben sana niye güveneyim.

askomiser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senelerdir özellikle bir cihaz almayı düşündüğüm zaman ilk ziyaret ettiğim sitedir kendisi, öyle koşar adım kaçılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum...

Reaksiyon puanı
10,315
ara sıra girer bakarım DH'ye, ve en fazla on dakika kalabiliyorum, çünkü sıkıntı basıyor. ciddiyetten uzak bir ton adamın güzelim Türkçeyi katlettiği bir "elm sokağı" kâbusu gibi geliyor bana!

SDN'nin tırnağına bile değişmem, buradaki ciddiyet, samimiyet, sevgi ve muhabbet atmosferi hiçbir yerde yok. bazen siyasi ve sportif kavgalarımız olsa da, bunu tuzu biberi diye kabul ediyorum. burada kişiye her zaman gerekli bilgi vardır, bilgi kirliliğine, çöplüğüne zaten ihtiyacımız yok. DH'nin forumu karanlık bir dehliz gibi gözüküyor ama anaportal üzerindeki haber ve incelemelere sözüm yok. yalnız aşırı reklam çok can sıkıcı gerçekten.

bu arada hemen ifade edeyim, -ki bu bir hak teslimidir-, videolu incelemeler konusunda sdn Dh'nin gerisinde kaldığı yönünde yapılan eleştiriler artık geride kaldı diye düşünüyorum. çünkü SDN'nin videolu yorum ve incemeleri de artık DH'den geri kalır değildir, son zamanlarda yapılan incelemeleri gayet dolgun ve tatminkâr buluyorum.

webcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
'' Konu dışı '' hariç diğer konularda olsun iyi bir forum bence.Konu dışında çok çoluk çocuk var.Ve yöneticilerde bildiği halde o foruma çeki düzen vermiyorlar.Ama cep telefonu bölümü olsun otomobil bölümü olsun vs. diğer bölümler gayet yardım ediyor üyeler.Zaten konu dışındaki saçmalık yüzünden '' konu dışı özel '' yapmışlardı.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
2008 civarı falan çok güzel siteydi.
zaten google'da birşey arayınca o bulduğunuz donanımhaber sonuçlarına bakın
tarihleri hep o civardadır en fazla 2009'dur
çoluk çocuk doldu, ciddi bir tartışma yapmıştım çocuk 14 yaşında çıktı
harcadığım zamana acıdım, bilseydim kesinlikle yapmazdım.
bir de hayat dersi vermeye çalışmaları yok mu.
aslında bunlar sitenin değil yeni neslin sorunu farkındayım
9gag'ı da bu kitle katletmedi mi :(

memin_1967

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel yorumlar oluyor ama hep çocuk doldu.Ben en çok videolarını beğeniyorum.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Açıkçası 2 adet forumda geziyorum. SDN ve DH. SDN'de ki incelemeler dışında forum ortamındaki konuşmalar çok samimi ve düzeyli bir seviyede olması bakımından ben çok seviyorum. DH ise Donanım kısmında aradığınız herşeyi orada bulabilirsiniz. (Meclis dışı söylüyorum). Gerçekten çok yetenekli arkadaşlar var, OC konularında olsun, PC modifikasyon konularında olsun müthiş yardım ediyorlar. Dediğiniz bazı konularda 16- çocuklar geldiğinde konu laçkalaşıyor ve önemini kaybediyor. Ama ne yöneticilerden bir uyarı var ne de düzeni koruma isteği..