Forum.donanimhaber.com

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
zamanında bende takas için oraya başvurmuştum ama karşında sorumluluk bilmeyen velet olduğu zaman kendinede kızıyosun [MENTION=195265]Ben Kenobi[/MENTION] haklı burda ilk kaç yaşında ona bakmak gerek.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sanki bu forumdaki üyeler çok farklı, üye çoğunluğu çocukların eline geçtimi o forumdan ne hayır gelir.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
DH benim gözümde kreş gibi bir yer :)
çoluk çocuk yuvası :) (tabi hepsi değil)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
sanki bu forumdaki üyeler çok farklı, üye çoğunluğu çocukların eline geçtimi o forumdan ne hayır gelir.

Aynı fikirde değilim. Bir forumun kalitesinin üye yaşıyla değil, içerik ve paylaşımlarla ölçülmesi gerekir. Bu kadar kolay kestirip atmak doğru değil. Hepimiz çocuk olduk, hepimiz bilgimizi bu tip yerlerde öğrendik. Zamanında bizi yaşımızdan ötürü dışlasalardı nasıl olurdu?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Aynı fikirde değilim. Bir forumun kalitesinin üye yaşıyla değil, içerik ve paylaşımlarla ölçülmesi gerekir. Bu kadar kolay kestirip atmak doğru değil. Hepimiz çocuk olduk, hepimiz bilgimizi bu tip yerlerde öğrendik. Zamanında bizi yaşımızdan ötürü dışlasalardı nasıl olurdu?

Yine aynı kapıya çıkacak ama tamam dediğiniz gibi ölçelim o vakit; Yeni mesajları/konuları şöyle bir gezip açanların yaşına bakmak yeterli. Eskiden açılan konular böylemiydi yada açanlar? Kimsenin kimseyi dışladığı yok ama adı geçen forum kadar olmasada forumun gittiği istikamet belli. Açılan konuların % 70-80'i 500 liram abey hangi telefonu alayım.:)

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yine aynı kapıya çıkacak ama tamam dediğiniz gibi ölçelim o vakit; Yeni mesajları/konuları şöyle bir gezip açanların yaşına bakmak yeterli. Eskiden açılan konular böylemiydi yada açanlar? Kimsenin kimseyi dışladığı yok ama adı geçen forum kadar olmasada forumun gittiği istikamet belli. Açılan konuların % 70-80'i 500 liram abey hangi telefonu alayım.:)

Sizin dediğiniz sorun yaşla değilde hiçbir arama yapmadan hazıra konma isteği 50 kere açıldı aynı kou hemen hemen herkesin isteği aynı ama hala soruluyor direk marka sorup yorum istese tamam.. Gerçi bazı marka modelleri için o durumda sıkıntılı ama...

Wesley Sneijder

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her bölümde troll var nerdeyse birşey sormaya korkar oluyorsun hemen dalga konusu oluyorsun .

M-A-R-S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EYW KARDEŞLERİM AMA 2008 DEN BERİKİ HESABIMA YAZIK OLDU..Google aradım bulamadım postunu silmiş olabilir çünkü savcılığa vereceğimi erkeksen koyduğun ilanın postunu silme msjı atmıştım.Umarım bu forumda istedğimi bulurum bu istede sadece göze hitap etmemesi forum donanımda belki yıllardır kullandığımız için mi bilmiyorum web sayfası olarak basit bri dizaynı var renklerle uyum içinde..Artık forum donanımda pek işim kalmadı sdn ürün inceleme videoalrını uzun süredir takip ediyordum..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İstediği kadar yorumlarını kaldırsın sen şikayetini yaptığın sürece savcılıkda taleb edersin EMG Bilişim suçluları departmanı bulur. seni gizli numaradan arayan şahısın o an saatı ve tarihini alırsan şikayet sana gelen o aramanın numarasınıda ve kişi de bulurlar.

M-A-R-S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstediği kadar yorumlarını kaldırsın sen şikayetini yaptığın sürece savcılıkda taleb edersin EMG Bilişim suçluları departmanı bulur. seni gizli numaradan arayan şahısın o an saatı ve tarihini alırsan şikayet sana gelen o aramanın numarasınıda ve kişi de bulurlar.

çok güzel yol göstermişsinde kardeşim bilmiyorum yaa bu kemal sunalın bir filmi var ya tıpkı o filmdeki gibi toplum oalrak nedense adliye polis savcılık haklarımızı aramak için başvurmaya korkuyoruz yada gitmek istemiyoruz..dunden beri teli arayan yok buyuk ihtimal kaldırmış..ama forumda onunla alışveriş yapanlardan numarasını rica edeceğiim yani yüzyüze konuşmak istyiroum..derdi ne imiş..bilmek istiyorum..

-şerafettin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
forumdakı bazı kısıler zaten oyle kral gorunumlukı soylıcek soz bulamıyorum onlra

mmorpg bolumundekılerden bahsedıyorum (zaten 5-6 gun kadar gırdım daha da gırmedım cok karısık gelıyo bana :) )
Kral görünümlü filan değil. Hepsinin üstün olma çabası. Aptallara bir konu açtım yardımcı olun diye, adamlar o kadar akıllı(!) o kadar işin ehli(!) ki, destek olmak yerine dalga geçtiler, sonra bir anlattılar, gene anlamadım hiç bir şey.

Not:İsmini vermek istemediğim kişi, sana çirkeflik yaptığım için affet.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Heryerde var edep noktasında zayıf insanlar ama bizim milletimiz son yıllarda profesör olmuş hakkaten de dediğin gibi. Ama ruh haketleri de bozuk heralde bazılarının ki cevap verip geçse daha kısa sürecek mesele de önce bir şov yapıp sonra sunuyor sunacağını. Benzerleri şimdi twitter da çokça var. Facebook ta pek takılmıyorum ama eminim orada da sürüyledir çok bilmiş ukalalıkta da ihtisas yapmış insanlar. Twitter dan da bu sebeple soğudum.

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
artik miladi dolmus ergen yuvasi olmus inci sözlügün forum versiyonu gibi birsey daha legal olani diyelim. sacim nasil tipim nasil diyenlerden gecilmiyor. birde fanboylar varki herhangi bir konuda farkli görüs belirt adamin resmen agzindan köpükler ciktigi belli yazisindan.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Türkiyenin SDN ile beraber en önemli forumlardından biri olduğu aşikar.

Ancak forumda ne tasarım ve ne sadelik, nede huzuru koruyan kurallar.

Kural varsada uygulayan yok adam gibi.

Her yer reklam, absürt imzalar v.s.

Onun dışında SDN dışında iyi bi bilgi tabanı olan site.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Türkiyenin SDN ile beraber en önemli forumlardından biri olduğu aşikar.

Ancak forumda ne tasarım ve ne sadelik, nede huzuru koruyan kurallar.

Kural varsada uygulayan yok adam gibi.

Her yer reklam, absürt imzalar v.s.

Onun dışında SDN dışında iyi bi bilgi tabanı olan site.

Arada giriyorum öyle. Akıl ALLAH'ın bize verdiği çok büyük bi nimetmiş diyorum :) İbretlik bi site yani.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yazmayıp da sadece okuduğum forum. Çok karmaşık bir tasarımı var.

RatBabe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknik bilgi açısından gayet hoş bir site fakat olumsuz olarak düşünüldüğünde göze çarpan sıkıcı tasarımı ve konu dışında üyelerin gösterdiği trol davranışlar olumlu yönlerinin önüne geçiyor ne yazik ki.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Konu biraz eski ama gene de yazayım, takip ettiğim 3buçuk teknoloji sitesi veya forumu var, CHIP, SDN, DH(telefonumun tek aktif konusu orda o yüzden :D) ve TechnoPat(sadece videolarını izliyorum). Kısacası DH iyidir ama ne aradığını bilene iyidir, diğer siteler de öyle tabi :)
Bu arada telefonumun incelemesini de Tolga Cem abi yapmıştı. Onun sayesinde bu forumu takip ediyorum :)

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel site olduğunu düşünüyorum troller bol o ayrı konu .

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
fena değil nerdeyse istediğin herşeyi orda bulabiliyorsun.ama seviye yerlerde oranında üyesiyim her haberin altına tek yazdıkları şey ''ÇÖP''Geçenlerde bilgisayarım durduk yere kapanıyor sorun ne olablir diye bir konu açtım.cevaplar aynen şu şekilde.
''belki içine fare kaçmıştır''
''format at düzelir''
''biz ne bilelim''
''bozmasaydın''
hepsini şikayet ettim SDN gibisi yok o günden bu yana bir daha donanımhaber'e girmiyorum