Forum davetiye sistemi?

Davetiye sistemi kaldırılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba arkadaşlar,

Forumda kullandığımız davetiye sistemine son versek mi ne dersiniz?

Çok sayıda mail alıyorum davetiyesi olmadığı için katılamadığını bildiren kullanıcılardan.

Önce sizlere sormak istedim, görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Davetiye sistemine son verebiliriz. Herkese açık olmak lazım.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
tez elden son verile... :)

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bir ara örgütlü saldırı vardı. Üyelikler alınıp alakasız mesajlar ve konular açılıyordu. Tabi o zaman ben askerdeydim. Şimdi sanırım bu saldırılar sona erdi.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Bir ara örgütlü saldırı vardı. Üyelikler alınıp alakasız mesajlar ve konular açılıyordu. Tabi o zaman ben askerdeydim. Şimdi sanırım bu saldırılar sona erdi.
inci artık bizimle uğraşmaz zaten , kaldıralım :)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Çoğu kullanıcı istememişti zaten. Bence SDN gibi bir site için gereksizdi. İnci saldırısı sırasında kapatılmasını normaldi ama daha sonra açılmalıydı

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Kaldırılmasından yana değilim ama yumuşatılmasından yanayım. Üyelerimizde genelde şöyle bir kanı var: Davetiye gönderdiğim kişi forumda yamuk yaparsa bana da ceza kesilir çekincesi var (Aslında yok öyle bişey de :) ) Öncelikle bu önyargıyı kaldırmalıyız.

Sonrasında ise bir davetiye havuzu oluşturulup üye olmak isteyenler buraya mesajını ve mail adresini bırakırsa üyelerimiz ya da yöneticilerimiz istediklerine davetiye gönderebilir. Düşüncem bu yönde.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Üye olcak olan olur ya davetiye ne gerek var ki zaten hiç kullanmadım :) bütün arkadaşlarım üye formunu doldurmaktan üşeniolar hepsi

functi0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaldırılmasından yana değilim ama yumuşatılmasından yanayım. Üyelerimizde genelde şöyle bir kanı var: Davetiye gönderdiğim kişi forumda yamuk yaparsa bana da ceza kesilir çekincesi var (Aslında yok öyle bişey de :) ) Öncelikle bu önyargıyı kaldırmalıyız.

Sonrasında ise bir davetiye havuzu oluşturulup üye olmak isteyenler buraya mesajını ve mail adresini bırakırsa üyelerimiz ya da yöneticilerimiz istediklerine davetiye gönderebilir. Düşüncem bu yönde.
Tamamen katılıyorum :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Davetiye sistemi kaldırılmalı.

Eskiden davetiye sistemi yoktu. Şimdi ise davetiye sistemi var. Fark nedir? Eskiden de düzen yok muydu sonuçta.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
troy abi ben yokken askerden gelmişsin...hayırlı teskereler demeyi unuttum:) hayırlı teskereler abi :D
bence de davetiye sistemi kaldırılsın...lüzumsuz cevap yazanlar cezalandırılır...onun haricinde herkese açık olalım...milletimizin içinde ne cevherler vardır kimbilir:D onları engellememek gerek :)

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kaldırılmasından yanayım.

Çok saçma bence.Bu tür forumlar paylaşılarak büyür.Ne kadar üye olursa o kadar paylaşım ve yardımlaşma çoğalır ve büyür.

Bende forum yöneticiliği yaptım(Server sahibi olarak).Eğer saldıralar var ise bunu pc başında çok online olan bir kaç mod alarak önüne geçilebilir.Ayrıca kurallarda daha katılaşırsa belli zaman sonra forum rayına oturur.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Davetiye sisteminden vazgeçilmesi sdn için en mantıklı iş olur.
Kurunun yanında yaş da yanar mantığı ortadan kalkmalı

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bende kaldırılmasından yanayım isteyen rahatça üye olabilsin sdn nin böyle bir şeye ihtiyacı yok zaten:)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ezici bi çoğunluk kaldırılmasından yana olacak sanırım.

moderasyon varken bence de bu sınırlamaları ortadan kaldırmak lazım. bu arada sırada moderasyon ekibini güncellemeye doğru geliyor :D

yönetimde olmak isteyen, buraya emek veren, ilgi gösteren ve zaman ayıran herkese kapımız açık olacak.

bu çalışmalar, ilk meyvelerini vermeye başladı bile. ilk örneği, mobil bölümümüz için oluşturacağımız yeni takım duyurusu. Bize Katılmak İster misiniz? - ShiftDelete.Net adresinden bu duyurumuza göz atabilirsiniz.

çok yakında ;)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kaldırılsın. Bu davetiye sistemi yüzünden ban yiyenlere yazık oldu.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
http://www.markafoni.com/ tarzında olabilir bence üye olmak isteyenleri bir havuzda topluyor kayıtlı kullancılar ise neden üye olmak istedikleri sorosunu mantıklı bulursa isteğini kabul ediyo ve kayıt olabiliyor bence güzel bir sistem hem gereksiz kullanıcı hit peşinde koşan az olur hemde her önüne gelen forumu kirletemez

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43

aynen katılıyorum +1 :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
http://www.markafoni.com/ tarzında olabilir bence üye olmak isteyenleri bir havuzda topluyor kayıtlı kullancılar ise neden üye olmak istedikleri sorosunu mantıklı bulursa isteğini kabul ediyo ve kayıt olabiliyor bence güzel bir sistem hem gereksiz kullanıcı hit peşinde koşan az olur hemde her önüne gelen forumu kirletemez

Ben tamamen özgür bırakmaktan yanayım.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27

evet bu biraz mantıklı duruyor sonuçta herşey sdn için hayırlısı neyse o olsun

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tabiki o sadece benim fikrimdi sdn için hangisi daha hayırlı olacaksa o olsun :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar sdn için hayırlı olanı sizlerin oyları belirleyecek .

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Özgürlük her zaman iyidir.İsteyen üye olabilsin..

Fazla da dillendirmemek lazım inci sözlükte üyeliği olan bir kaç kişi var forumda biliyorum.Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyelim.Ya da saldırıya hazırlanıp onların o iğrenç egolarını tatmin ettikten sonra(sabırla beklemek gibi)yolumuza devam edelim.

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle kaldırılsın herkes girip üye olabilsin.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Kalkmalı.Ben davetiye sıstemine geçmeden kısa bir süre önce üye oldum.Davetiye sistemine geçtiğinde rastlasaydım belkide şımdı burada olamayacaktım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...