Forum Ana Sayfasında Konu Kısıtlaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Forum Ana Sayfasında Konu Kısıtlaması mı var..

Mesela müzik bölümünde açılan konuların ana sayfada çıkmadığını görüyorum.Doğru mudur ve başka konula riçin de geçerli midir bu

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Aslında o mesajı biliyordum ama onu öyle değerlendirmemiştim.Çünki kişiye özel bir süzgeç isteği vardı.Ben de bu seçme hakkının tanınacağını anlamışıtım o mesajdan

peki mantıklımı sizce..Bence değil herkes hangi konuyu görüp görmeyeceğine kendisi karar versin.bu özgürlüğü kısıtlayıcı bir yol olmuş.bir kaç kişi anasayfadai konuları görüp dayanamayıp o konulara mesaj yazıyor ve bu konuları görmezsem iyi olur diyor ve yapılan uygulama bu oluyor.
yönetimin kararı saygım var ancak hiç mantıklı gelmedi bana

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Aslında o mesajı biliyordum ama onu öyle değerlendirmemiştim.Çünki kişiye özel bir süzgeç isteği vardı.Ben de bu seçme hakkının tanınacağını anlamışıtım o mesajdan

peki mantıklımı sizce..Bence değil herkes hangi konuyu görüp görmeyeceğine kendisi karar versin.bu özgürlüğü kısıtlayıcı bir yol olmuş.bir kaç kişi anasayfadai konuları görüp dayanamayıp o konulara mesaj yazıyor ve bu konuları görmezsem iyi olur diyor ve yapılan uygulama bu oluyor.
yönetimin kararı saygım var ancak hiç mantıklı gelmedi bana

Zorhak, sonuçta bir teknoloji sitesiyiz. Doğal olarak anasayfa'da görülen son başlıkların Teknoloji ile alakalı olması gerektiğini düşünüyoruz.

Ancak forumda son mesajları tıklayarak bütün mesajlara ulaşabilirsiniz, bu konuda bir sınırlama yok. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Tamam o halde...Niyeti kötü olanlar ana sayfada görünen konulara kılıf uydurup yeni tartışma yaratabilir.Bu konuda taviz verilmemesi dileğiyle.:)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bence çok iyi olmuş. Sdn'ye yeni yeni takılmaya başladığımda Kurtlar Vadisi başlıklarını görünce ne alaka diye sorardım kendi kendime. En azında şimdi yeni gelenler böyle demeyecek.