Kuvvetmira
Profesör
Arkadaşlar herkez 3 er tane olmazsa olmaz programını yazabilirmi 
CCleaner
Awira internet security
Spybot
benimkiler
CCleaner
Awira internet security
Spybot
benimkiler
Anlaşılan herkez kuruyor ccleaner![]()
office 2010 a geç bir an önce. Değişimi kabullenmelisinSistemime ne kadar kurduysam hep içine etti
Ben genelde neye gerek duyuyorsam o an yüklüyorum
Hemen program doldurmaya başlamıyom nedense.
Birkaç saat içinde format atacağım.
Ilk yükleyeceğim antivirus, daha sonra win güncellemeleri.
Sonra da office 2003.
Yine onların güncellemelerini yüklerim.
Daha sonrasını Allah ne verdiyse.
ninite.com, geresi teferruat.
ninite.com, geresi teferruat.
Programları sitesinden indirmişsin gibi sırayla kuruyor, eğer Türkçe seçeneği varsa programda Türkçe'yi seçersin. ninite.com'un özelliği format atıldıktan sonra lazım olabilecek programları sırayla kurması, başka bir farkı yok.kardeşim programları türkçe mi yoksa ingilizce mi olarak kuruyor?
Nesini tavsiye etmeyeceksin, güvende bir sorun yok, sadece sırayla kuruyor yani manuelden bir farkı yok.Tavsiye etmiyorum bu tür kurulumları benden söylemesi En güvenilir manuel kurulum.
Güvenmeyene de kullan demiyoruz zaten.ninite.com ve bunu gibi siteleri tavsiye etmiyorum zararlı kodlar içeriyor trojan, malwar gibi şeyler iceriyor bu tür sitellerin yapılışını biliyorum bir ara bende yaptım geri kaldırdım.![]()
Programları sitesinden indirmişsin gibi sırayla kuruyor, eğer Türkçe seçeneği varsa programda Türkçe'yi seçersin. ninite.com'un özelliği format atıldıktan sonra lazım olabilecek programları sırayla kurması, başka bir farkı yok.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Nesini tavsiye etmeyeceksin, güvende bir sorun yok, sadece sırayla kuruyor yani manuelden bir farkı yok.
Kurdum diyorum, bir sorun olmuyor diyorum. Kullansam ve bir şey olsa önermem değil mi? Madem güvenmiyorsunuz, silah zoruyla indirin demiyoruz.Bu sitenin iceriğini güvenli olduğunu nerden biliyorsun ve nasıl yapıldığını biliyormusun.