Bence de, bir şey gerekiyorsa zaten yüklemişsindir.Yukleyecegin seyi bilmiyorsan lazim degildir.
Ya lazım olur ileride. Babam öyle yapıyor, ne zaman edindiğini bile bilmediği bir şey bir gün lazım olabiliyor.Yukleyecegin seyi bilmiyorsan lazim degildir.
Bir şey yaparken işimin ortasında bir şeyler indirmeyi sevmiyorum.Bence de, bir şey gerekiyorsa zaten yüklemişsindir.
QT Designer lazım olabilir belki.SSD alıp Windows'a geçtim, şimdi sizce hangi yazılımları kurmalıyım? Yazılımla uğraşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 136866
Not: Yazılımla alakalı her şeyi yüklemek istiyorum. Fotoğraftan anlayabileceğiniz gibi![]()
Tüm her şeyi yükleyemezsin, yüklemiş olsan bile her birini kullanamazsın. Kullanacağın şeyleri indirip yükle.Not: Yazılımla alakalı her şeyi yüklemek istiyorum. Fotoğraftan anlayabileceğiniz gibi![]()
Aynen, bir sürü farklı çeşit program var.Tüm her şeyi yükleyemezsin, yüklemiş olsan bile her birini kullanamazsın. Kullanacağın şeyleri indirip yükle.![]()
Assembly ile, C# ile, C ile, C++ ile, HTML/JS/CSS ile, PHP ile, Python ile falan uğraşıyorum.Tüm her şeyi yükleyemezsin, yüklemiş olsan bile her birini kullanamazsın. Kullanacağın şeyleri indirip yükle.![]()
doru söylüyoNe yükleyeceğini bilmeyen yazılımcı??
Bilmediklerini yüklemene gerek yok zaten.
Yemek ye sjsjsjsjsjSSD alıp Windows'a geçtim, şimdi sizce hangi yazılımları kurmalıyım? Yazılımla uğraşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 136866
Not: Yazılımla alakalı her şeyi yüklemek istiyorum. Fotoğraftan anlayabileceğiniz gibi![]()
Visual Studio kurulumunda bütün seçenekleri seçtim, şimdi minik bir ayıklama yapıp indireceğim.Neye ihtiyacın varsa onu. IDE olarak Visual Studio öneririm pekçok yazılım dili mevcut kendisinde.
Python kullanıyorsanız Pycharm öneririm kesinlikle. Çünkü visual studio bazen pythonda saçma sapan hatalar verebiliyor. Kolay gelsinVisual Studio kurulumunda bütün seçenekleri seçtim, şimdi minik bir ayıklama yapıp indireceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 136918
Hocam çok mu fazla şey seçmişim?
Biraz öyle,yazılım için Linux daha fazla kolaylık sağlıyor aslında,Pycharm yerine Visual Studio Code'u öneririm,daha iyi çalışıyor.Bence Windows yerine Linux lazım. Ondan sonra hangi dili yazıyorsan pychram gibi IDE'leri kurabilirsin fazla birşeye gerek yok.
Linuxfx kur,GNU/Linux kullandığını bile anlamaz.Windows 10'un Debian hali o OS.Bilgisayarı babam da kullanıyor ve Linux kullanamıyor.
Hepsini seçince normalEkli dosyayı görüntüle 136918
Hocam çok mu fazla şey seçmişim?
Linux kullanıyordum, Windows'a geçtim. Aynı şeyler yok ve tüm yazılım dillerine göz atmak istiyorum.
Dual Boot yap. Windows'un yanına Ubuntu kur. Yazılım için ubuntu kullan aynı benim gibi.Bilgisayarı babam da kullanıyor ve Linux kullanamıyor.