S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Devletler için derken?devletler için falan yapıyor
Devletler için derken?devletler için falan yapıyor
Devlet erkanının ve önemli kişilerin bilgisayarına atmak için yani. Fakat bu virüsler illa bu kişilerin bilgisayarına girecek diye bir şey yok. Virüsler yayılıp tespit edilmesin diye her kişiye özel virüs falan yazıyorlar.Devletler için derken?
Rootkit virüsü deniyor bunlara. Sistemin kernel-mode (çekirdek) katmanına yazılabiliyor bu virüsler.devletler için yapılsa bile biçimlendirilmiş disk nasıl virüs olucak çoook saçma
Geçen virüs bulaşmıştı bende silemedim ve format attım ama shift delete'ye girdiğimde reklam çıkıyor konuların arasında reklam bir de sanki bir tek shift delete'de oluyor gibi geldi acaba siz reklam görüyor musunuz? Bu arada çıkan reklamlara tıkladığımda güvenli sitelere atıyor.
Bir konuda dururken reklam girmiyo. Zaten 4 bi tarafı reklamlarla çevrili ama karşıma direk tüm ekranı kaplayan reklam çıkmıyo. Anasayfaya dönerken ve yeni bi konuya girerken karşıma çıkıyoAcaba sizde bir konuya girdiğinizde belirli aralıklarda reklam mı çıkıyor?
Chrome Temizleme Aracı pc format atma bence sana atığım linki indirip açarsan düzelir bide pc ad guard indir.Geçen virüs bulaşmıştı bende silemedim ve format attım ama shift delete'ye girdiğimde reklam çıkıyor konuların arasında reklam bir de sanki bir tek shift delete'de oluyor gibi geldi acaba siz reklam görüyor musunuz? Bu arada çıkan reklamlara tıkladığımda güvenli sitelere atıyor.
bende AdGuard kulanıyorumben adblock kullanıyorum oyüzden bişi diyemem
Chormeda bende kullanıyorum aşşırı iyi.uBlock Origin - Chrome Web Mağazası
Sonunda, etkili bir engelleyici. İşlemciyi ve belleği yormaz.chrome.google.comuBlock Origin - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle
Firefox için uBlock Origin eklentisini indir. Finally, an efficient wide-spectrum content blocker. Easy on CPU and memory.addons.mozilla.org
adguard eklemeyi herkes biliyordur lakin bu insanlar burdan para kazanıyor empati yapmak gerek benceOpera kullanıyorum.Reklam meklam almıyor.Opera ile Pc ler reklamsız
foruma resmen reklam izlemeye girmiş oluyoruz forumun tadı kalmıyor böyle empati olmaz olsunadguard eklemeyi herkes biliyordur lakin bu insanlar burdan para kazanıyor empati yapmak gerek bence
sadece crome girincemi reklam geliyoBu arada formattan önce kullandığım google hesabına girdim bir şey olmuş mudur?
Hayır.sadece crome girincemi reklam geliyo
Reklamlar için verilerini kullanıyor Opera merak etme kankaOpera kullanıyorum.Reklam meklam almıyor.Opera ile Pc ler reklamsız
telefon içinde ad block var youtube reklamlarınıda engeliyoTelefonda bi anda reklam çıkıyor ama pc de adblock kullanıyorum.
Hocam bir şey olmuş mudur formattan önce kullandığım google hesabına girdim şu an çıktım ama bir şey olmuş mudur ben bunu soruyorum.telefon içinde ad block var youtube reklamlarınıda engeliyo
bence o hesabını kulanma cromdan mesaj geliyoosa kulanmaHocam bir şey olmuş mudur formattan önce kullandığım google hesabına girdim şu an çıktım ama bir şey olmuş mudur ben bunu soruyorum.
Chrome'dan mesaj geliyorsa derken?bence o hesabını kulanma cromdan mesaj geliyoosa kulanma
hocam reklamlar bir yerden sonra sinir bozuyor fifa oynarken galatasaray marşı dinliyim adrenalini yüksek tutuyım dedim her şarkı bittiğinde spotify kullandığınız için teşekkürler ciddiyim radyo dinliyor olabilirdin plak çalıyor olabilirdin 8 parçalı teyp de dinliyor olabilirdin eğer 8 parçalı teypin neye benzediğini bilseydin ama spotfy dinliyorsun tekrar teşekkürler ve hala tadını çıkarabileceğin milyonlarca şarkı listesi varadguard eklemeyi herkes biliyordur lakin bu insanlar burdan para kazanıyor empati yapmak gerek bence
mesaj yazmış reklam yazmıştım düzeltmişChrome'dan mesaj geliyorsa derken?
Chrome'dan reklam gelmiyor ki bir tek her tarayıcıdan üstelik ben formattan önce kullandığım google hesabına şu an girdiğim için bir şey olmuş mudur?mesaj yazmış reklam yazmıştım düzeltmiş
Geçen virüs bulaşmıştı bende silemedim ve format attım ama shift delete'ye girdiğimde reklam çıkıyor konuların arasında reklam bir de sanki bir tek shift delete'de oluyor gibi geldi acaba siz reklam görüyor musunuz? Bu arada çıkan reklamlara tıkladığımda güvenli sitelere atıyor.
Reklam engelleyiciyi çoktan kurdum benim asıl sorum üstte formattan önce girdiğim google hesabına girsem bir şey olur mu? Artık düzgün bir cevap verin lütfen.Forumada banada çıkıyordu. İstemiyorsanız çıkmasını reklam engelleyici uzantı kurun. Bir daha karşınıza çıkmaz. Vereyim hatta kurun.
AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web Mağazası
Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eşsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diğer tüm sitelerdeki reklamları engeller.chrome.google.com
girme yeni hesap oluşturReklam engelleyiciyi çoktan kurdum benim asıl sorum üstte formattan önce girdiğim google hesabına girsem bir şey olur mu? Artık düzgün bir cevap verin lütfen.
Şu an hiç bir hesapta değilim.girme yeni hesap oluştur
tmm o zaman öyle kulanŞu an hiç bir hesapta değilim.