Format Attım Virüs Gitmiş Midir

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
devletler için yapılsa bile biçimlendirilmiş disk nasıl virüs olucak çoook saçma

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
938
Devletler için derken?
Devlet erkanının ve önemli kişilerin bilgisayarına atmak için yani. Fakat bu virüsler illa bu kişilerin bilgisayarına girecek diye bir şey yok. Virüsler yayılıp tespit edilmesin diye her kişiye özel virüs falan yazıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

devletler için yapılsa bile biçimlendirilmiş disk nasıl virüs olucak çoook saçma
Rootkit virüsü deniyor bunlara. Sistemin kernel-mode (çekirdek) katmanına yazılabiliyor bu virüsler.
Ek olarak BIOS virüsleri de formatla silinmez

Son düzenleme:

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Sdn reklamlarını 1 veya 2 ay içerisinde baya arttırdı zaten buda normal..
Geçen virüs bulaşmıştı bende silemedim ve format attım ama shift delete'ye girdiğimde reklam çıkıyor konuların arasında reklam bir de sanki bir tek shift delete'de oluyor gibi geldi acaba siz reklam görüyor musunuz? Bu arada çıkan reklamlara tıkladığımda güvenli sitelere atıyor.

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Acaba sizde bir konuya girdiğinizde belirli aralıklarda reklam mı çıkıyor?
Bir konuda dururken reklam girmiyo. Zaten 4 bi tarafı reklamlarla çevrili ama karşıma direk tüm ekranı kaplayan reklam çıkmıyo. Anasayfaya dönerken ve yeni bi konuya girerken karşıma çıkıyo

GREAT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Geçen virüs bulaşmıştı bende silemedim ve format attım ama shift delete'ye girdiğimde reklam çıkıyor konuların arasında reklam bir de sanki bir tek shift delete'de oluyor gibi geldi acaba siz reklam görüyor musunuz? Bu arada çıkan reklamlara tıkladığımda güvenli sitelere atıyor.
Chrome Temizleme Aracı pc format atma bence sana atığım linki indirip açarsan düzelir bide pc ad guard indir.

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
ben adblock kullanıyorum oyüzden bişi diyemem

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,404

Ökkeş.123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Adblock Plus - ücretsiz reklam engelleyici

bunu ekle croma reklam gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben suan onu kullanıyom hicbir reklam yok

Reaksiyon puanı
288
Bu arada formattan önce kullandığım google hesabına girdim bir şey olmuş mudur?

Reaksiyon puanı
646
adguard eklemeyi herkes biliyordur lakin bu insanlar burdan para kazanıyor empati yapmak gerek bence
hocam reklamlar bir yerden sonra sinir bozuyor fifa oynarken galatasaray marşı dinliyim adrenalini yüksek tutuyım dedim her şarkı bittiğinde spotify kullandığınız için teşekkürler ciddiyim radyo dinliyor olabilirdin plak çalıyor olabilirdin 8 parçalı teyp de dinliyor olabilirdin eğer 8 parçalı teypin neye benzediğini bilseydin ama spotfy dinliyorsun tekrar teşekkürler ve hala tadını çıkarabileceğin milyonlarca şarkı listesi var

GREAT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
o zaman bişe yoktu r kulana bilirsin

Hero 0.1

Asistan
Reaksiyon puanı
130

Forumada banada çıkıyordu. İstemiyorsanız çıkmasını reklam engelleyici uzantı kurun. Bir daha karşınıza çıkmaz. Vereyim hatta kurun.

Reaksiyon puanı
288
Forumada banada çıkıyordu. İstemiyorsanız çıkmasını reklam engelleyici uzantı kurun. Bir daha karşınıza çıkmaz. Vereyim hatta kurun.

Reklam engelleyiciyi çoktan kurdum benim asıl sorum üstte formattan önce girdiğim google hesabına girsem bir şey olur mu? Artık düzgün bir cevap verin lütfen.:D