Erdem053
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Selamın aleykum. Arkadaşlar 'Toshiba Satellite l750/755' laptop kullanıyorum. Orjinali Windows 7 fakat Windows 10 yaptım şu destek muhabbetinden dolayı. Bilgisayarıma 'lider haber ' virüsü bulaştı yaptığım araştırmalarda kurtulmanın tek yolu format olduğunu öğrendim, fakat format atmak için denemediğim yol kalmadı. Bilgisayarımda kendinden Recovery özelliği var şu an kullanamıyorum başlangıçta F8 tuşuna basılı olarak başlıyordu Windows 7 zamanında yapıyordum oluyordu ama şimdi f8'e bastığımda bilgisayardan alarm sesi geliyor ötmeye başlıyor elimi çektiğimde normal başlangıç yapıyor açılıyor. O yüzden Recovery seçeneği başarısız.
Ardından CTRL+alt+Del tuşlarını kullanıp yeniden başlat deyip Shift tuşuna basılı tutuyorum Windows 10'un kendi sıfırlama seçeneğini deniyorum oda hazırlanıyor kısmından sonra %8'e kadar doluyor ve kendiliğinden iptal oluyor. Bu seçenekte başarısız.
Ayarlar kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğide olmuyor hazırlanıyor kısmında bu sefer %11'e kadar doluyor sonra iptal oluyor. Resim olarak ekleyeceğim bu yolu.
En son flash üzerinden format atmayı düşünüyorum fakat onun dışında yapabileceğim bir şey var mı yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ardından CTRL+alt+Del tuşlarını kullanıp yeniden başlat deyip Shift tuşuna basılı tutuyorum Windows 10'un kendi sıfırlama seçeneğini deniyorum oda hazırlanıyor kısmından sonra %8'e kadar doluyor ve kendiliğinden iptal oluyor. Bu seçenekte başarısız.
Ayarlar kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğide olmuyor hazırlanıyor kısmında bu sefer %11'e kadar doluyor sonra iptal oluyor. Resim olarak ekleyeceğim bu yolu.
En son flash üzerinden format atmayı düşünüyorum fakat onun dışında yapabileceğim bir şey var mı yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.