Asus K53S format atamıyorum

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar laptop yavaş olduğunda dolayı recovery yapmayı denedim ama hata verince format atmaya karar verdim ve recovery için ayrılan bölümü sildim daha sonra format işlemini yaptığım anda kurulum sırasında hata verdi iptal edip tekrar denedim windows u nereye yüklemek istiyorsunuz bölümüne geldiğimde blgisayar donuyor bir buçuk saat beklememe rağmen ilerleme olmadı ayrıca disk biçimlendir seçeneğindede hata veriyor yani format atamıyorum bu arada bilgisayar hiç düşmedi darbe almadı yüklemeye çalıştığım işletim sistemi windows 7 daha öncedende o yüklüydü acil yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler....

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Cd den yada dvd den çalışan bi live sistemle aç diski komple biçimlendirip birde öyle deneyin tavsiyem..

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
live sistemi indirip kurabilirmiyim öneriniz varmı çünkü windowsu yükleme esnasındaki disk alanı seçme bölümü açılmadığı için oradan biçimlendiremiyorum

M.Serkan75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lattopun bios kısmında bulunan donanım kapatma özelliğinden tüm donanımları kapatarak deneyiniz. Kur işlemi başarılı olursa format bittikten sonra tekrar bu donanımları aktive ederek driverları yükleyebilirsiniz. Şu an lattopum yanımda olmadığı için tam yerini tarif edemiyorum. Bulamazsanız bu konuya yazın akşam ayrıntılı şekilde tarif etmeye çalışırım ayarı...

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka dvd ile denedim buseferde kurulum işlemini gerçekleştirdi dosyaları yükledi ama güncellemeler yükleniyor seçeneğine gelince bir saat kadar bekledi ve windows çevrimdışı yerel ayar bilgisini ayarlayamadı. Hata kodu 0x80880000 hata kodunu verdi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
dvd sorunlu olabilirwindows7 usb tools ile dene.

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce win8 i usb ye kurdum format atmayı denedim şimdide açılırken missing operating system yazısı çıktı herhangi bir ilerleme olmuyor

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba asus laptoplardamı sorun var arkadaşın casper laptopa aynı dvd den sorunsuz win7 yükledim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hdd sorunlu olabilir hdtune ile tarat tabi başka pcde.