Flash Disk Biçimlendirme Sorunu Tam Çözüm

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Flash disklerinizin bazı nedenlerden dolayı aksaklıklar çıkarması , veri kaybı yaşaması sonucu dosya sisteminde bazı hatalar meydana gelir... Örneğin flash belleğinizi bilgisayarınıza taktınız ve içeriği göremiyorsunuz... Veya flash belleğiniz örneğin 4GB iken boş alanı KB'lar ile gösteriyor... Veya flash belleğinize veri depolamak istediğinizde disk dolu hatası veriyor... Ya da diyelim flash belleğinizi biçimlendirmek istediniz fakat PC'niz biçimlendirme yapmıyor... Özellikle dosya sisteminizi NTFS veya FAT-FAT32 türleri arasında biçimlendirmek istiyorsunuz ama olmuyor... Bu ve bunun gibi birçok sorunla sürekli karşılaşıyorsanız , birde bu yazılımı deneyin...100 KB'lık bu yazılım sayesinde sorunlarınızdan rahatlıkla kurtulacaksınız...
Arkadaşlar sisteminizi korumaya almadan flash disklerinizi bilgisayarınıza bağlamayın.Virüs filan varsa anında bilgisayarınıza bulaşır.Ayrıca "biçimlendirme yapmıyor" demeyin.Sebebi flash belleğinizde virüs olduğundan ya da sisteminizdeki bir virüsün flash belleğe kendini kopyalamaya çalışmasından dolayı flash bellek üzerinde işlem yapamıyorsunuz.

Buyrun

remeus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paylaşım için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm benim bir hafıza kartım var nasıl şifresini kırabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1::confused1: Flash dıskımle ılgılı bır sorunum var ..ilgilenen olur mu acaba ?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Paylaşım güzel ama verdiğin rar dosyasını indiremedim yada silinmiş keşke düzgün bir yerden link verseydin

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarıma girip diske sağ tıklayıp biçimlendir deyince biçimlendiremiyorsanız; Bilgasayarım sağ tık > Yönet > Disk Yönetimi > Disk sağ tık > Biçimlendir deyin. Kesinlikle biçimlendirecektir. :)

Mddata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eline sağlık be kenarda flasım vardı iyi geldi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flahs belegimi actigim zaman diyor disk biçimlendir biçimlendiriyorum olmuyor:devil:

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
çok karşılaştığım bir sorunda kardeşim çok işime yaradı paylaşımın teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam gayet basit ve etkili bir çözüm sunmuşsun, teşekkürler!

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
windows üzerinden biçimlendirilemeyen diskler için intelin bi programı vardı biraz araştırılırsa bulunabilir ama bazı diskler ne yapılırsa yapılsın biçimlendirilemiyor bendede vardı ne varsa yaptım biçimlendiremedim bende çöpe attım :thumbdown:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarıma girip diske sağ tıklayıp biçimlendir deyince biçimlendiremiyorsanız; Bilgasayarım sağ tık > Yönet > Disk Yönetimi > Disk sağ tık > Biçimlendir deyin. Kesinlikle biçimlendirecektir. :)
oldu teşekkürler ultra aslan allah razı olsun..

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
bende ölü gözükmüyor ama adı hard format tool olması lazım.