Flash bellekteki dosyalar gözükmüyor

oğuzhan58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Flash belleğimde gezinirken programlar klasörüne girdiğimde yazılar değişmiş olarak çıktı.güvenli olarak kaldırıp tekrar baktığımda bu sefer dosyaların hiç biri gözükmüyor fakat flash belleğim dolu olarak gözüküyor.sadece programlar klasörü bu şekilde.geriye 20-30 klasör daha var ama onlar normal.sebebi nedir.belki sizden gelecek bilgiler doğrultusunda kurtarabilirim die biçimlendirmedim.teşekkürler.

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarına amvo virüsü bulaşmış. googleden amvo kill diye aratırsan 8 kb lik bi dosya var onu indirip çift tıklaman yeterli oluyor..

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Şunu kullan. İşlem tamamdır

oğuzhan58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarına amvo virüsü bulaşmış. googleden amvo kill diye aratırsan 8 kb lik bi dosya var onu indirip çift tıklaman yeterli oluyor..

yok arkadaşım olmadı.tarattım virüs bulunamadı dedi ve problem hala aynı.yinede tşklr.

--- Mesaj Güncellendi ---

Şunu kullan. İşlem tamamdır

yok arkadaşım olmadı.tarattım virüs bulunamadı dedi ve problem hala aynı.yinede tşklr.

Emrys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klasor seceneklerinden gizli dosyalari ve korunan isletim sistemi seceneklerini aktif et mutlaka ortaya cikar

--- Mesaj Güncellendi ---

olmadi flash diskin icine gir adres cubuguna gel ornegin diskinin adi F: adres cubugunda su konuma git F:/(klasorun adi) eger klasor duruyosa girer

S

SDN Okuru

SDN Okuru
problem virusten kaynaklanmaktadır, öncelikle iyi bir virus programıyla taratıyoruz.
sonrasında çözüm:
dos ortamında çözümü sağlıyoruz.
bunun için başlat menüsünde cmd komutunu çalıştırıyoruz (cmd+enter)
flash belleğiniz F: olsun yani sizin bilgisayarınızda farklı bir harf olabilir...
CD.. ile c uzantılarını siliyoruz ve F: ile F bölümüne girmiş oluyoruz.

burada şu komutu yazıyoruz:

attrib -h -r -s /s /d f:\*.*

ve ENTER
ŞİMDİ FLASHBELLEĞİNİZİ KONTROL EDEBİLİRSİNİZ...