Alihan DEMİRTAŞ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 23
Toshiba 16 gb trans memory bir flash diskim var ve bu flash diske virüs bulaştı. MusaLLat.exe isimli bir virüs imiş ve çeşitli yöntemlerle eski dosyalarımı kurtarıp diski biçimlendirip 0 ladım. O esnada hiçbir problem olmadı. Fakat daha sonra diskten kurtardığım yaklaşık 10 gb veriyi tekrar yüklerken bilgisayar dondu ve işlemi iptal ettim. Daha sonra o dosyaları silip 0 dan yüklemek istediğimde 1 tane klasörün bozulduğunu ve silinemediğini gördüm. Onun haricinde 3 tane klasör daha var fakat onlar silinebiliyor. Ama flash diski tekrar bilgisayara taktığımda geri geliyorlar. Bunun üzerine tekrar biçimlendirmeyi denedim fakat windows diski biçimlendiremedi hatası veriyor. Birçok çeşitli yöntem denedim programlı veya programsız fakat hiçbiri sorunumu çözmedi. O dosyaların haricinde yeni dosyalar yükleyip silebiliyorum onda sıkıntı çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Silinemeyen klasörün içerisinde 2 adet daha klasör var. Onlarda aynı şekilde ne açılabiliyor ne de silinebiliyor.
bu 3 programla da denedim onun haricinde windows disk denetleme den vs denedim yine sonuç alamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silinemeyen klasörün içerisinde 2 adet daha klasör var. Onlarda aynı şekilde ne açılabiliyor ne de silinebiliyor.
bu 3 programla da denedim onun haricinde windows disk denetleme den vs denedim yine sonuç alamadım.
Son düzenleme: