• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Flaş! Kurtlar Vadisi Pusu Star'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
kvpstar.jpg

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde Star TV ekranlarında olacak!

Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonda yayınlanacağı kanal belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film dizinin yeni sezon bölümleri için Star TV ile anlaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu’yla ilgili tüm haberleri, gerçek bilgi ve gelişmeleri resmi internet sitemiz www.kurtlarvadisi.com’dan takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Pana Film

[SDNTV3]http://video1.yazete.com/nsasmazstarroportaj.flv[/SDNTV3]

Ben Atv bekliyodum valla Ali ama Star çıktı :yes:

Valla ya hiç beklemediğim bir kanala geçti. :D

Hayırlı uğurlu olsun Vadiciler'e. :)

bunu da aydın doğan aldı demek.
bende yakında bir dizide oynayabilirim. MANİSA DA çekimler başlıyor.
ERGENEKON VADİSİ DİZİSİ :)

ben kanal d ve star'ı kanal listesinden sildim. hiç kaçırmadığım kvp'yi de silerim.

starda hiç bir şey zevk vermiyo bana çok itici geliyo

star a geçemz diyoduk oraya geçti valla ..
senaryoya müdahale olmaz umarım :)
startv ninde görüntü kalitesi güzeldir

Olamaz ya !!! :cursing: Bu dizininde suyu çıkar :cursing: Aşk-ı Memnu gibi bişey olur... İsmide Aşk-ı Vadi Olsun :mrgreen:

iyi olmuş.. sevindim. atv ye geçmesinden iyidir...

hayırlısı olsun. ama benim bildiğim star tam bir dizi katili. ne kadar rayting rekorları kıran dizi varsa stara geçtiği an bitmiştir.

En son babalar duyar.
Çocuklar Duymasın.
Ayrılsakda Beraberiz.

benim hatırladığım bu diziler stardan önce çok izleniyordu.

KV'nin startv ye gecmesine bir ben sevindim heralde:D Senaryoyu düzeltirlerse problem olmaz. Son zamanlarda KV siyaset cizgisine kaymaya baslamisti.

Atv'de , Kanal7 de veya STV'de olacagina Startvde olsun. Ne farki var onlardan?

Tüh çok kötü oldu doğan starada kesin şifre kor. Yayıncılık çok kötü starda. Eskiler bilir cem uzan zamanında çok iyiydi hele parliament pazar gecesi sinemaları Şifresiz Şampiyonlar ligi az reklamlı süperdi Doğan geldi mertlik gitti stardan izlemeyi düşünmüyorum ertesi gün reklamsız netten izlerim sizde öyle yapın bence

Tüh çok kötü oldu doğan starada kesin şifre kor. Yayıncılık çok kötü starda. Eskiler bilir cem uzan zamanında çok iyiydi hele parliament pazar gecesi sinemaları Şifresiz Şampiyonlar ligi az reklamlı süperdi Doğan geldi mertlik gitti stardan izlemeyi düşünmüyorum ertesi gün reklamsız netten izlerim sizde öyle yapın bence

O zaman tek birsey soyliyim Doğan'ın gelmesine neden olanlar utansin.

benimde yapacağım bu zaten

aydın doğan vadiyide şifreli verirse şaşırmam....lanet olsun

Star için bir bakıma iyi oldu. Batmak üzereydi neredeyse. :D

Yine mi şu tartışmalar?

Boşverin onları da dizinizi izleyin işte. :D

ATV ye gecmesinde hangi kanala gecerse Geçsin Ve umarım anlaşma 1 senelik en az 40 bölümlüktür

Cevabınızdan dolayı sizi kutluyorum:clap::clap:

Chimera Not : Mesaj içeriğindeki alıntı tartışma yaratacak türden olduğu için silinmiştir.

hayırlısı olsun. ama benim bildiğim star tam bir dizi katili. ne kadar rayting rekorları kıran dizi varsa stara geçtiği an bitmiştir.

En son babalar duyar.
Çocuklar Duymasın.
Ayrılsakda Beraberiz.

benim hatırladığım bu diziler stardan önce çok izleniyordu.
:yes::yes::yes:

İlk bölümden bu güne kadar hiç kaçırmadım ama en son bölümden önce bıraktım. Artık seyretmiyorum. Finali de seyretmedim.

Star'a da gitmişse artık istesem de seyretmem. :)

Necati Şaşmaz Star Haber'deymiş bu akşam.

Fanatiklerine duyurulur. :)

kurtlar vadisi demek ki taraf değiştirecek varsın olsun zaten biz kanal d de gördük göreceğimizi starda alasını görsek kaç yazar

olsun kanal d de izledik bundada değişmez inş
aama bir arkadsın dediği gibi stara gelen diziler hep çocuk oyuncağı oluyo
kurtlar vadisi b hazin sona yakalanırsa çok üzülürüm