Flaş! İbrahim Tatlıses başından vuruldu! Sağlık durumu nasıl? Tüm gelişmeler burada!

Bu konuyu okuyanlar

M.Şamil CAN

Müdavim
Katılım
23 Ekim 2009
Mesajlar
5,841
Reaksiyon puanı
105
Puanları
63
Kameramana küfreden o koruma kendi işini yapsaymışda vurdurmasaymış. Eğer üç kuruşluk şerefi varsa, (olduğunu sanmıyorum) şu an kafasına sıkması lazım. Bu iş güneş gözlüğü takıp kasılarak dolaşmakla olmuyor.

Sen çok kurtlar vadisi izliyorsun heralde.
 

KAZUYA

Doçent
Katılım
28 Eylül 2008
Mesajlar
771
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
Böyle konularda bölgedeki durum göz önüne alınmalı...

Eskiden ben çok radikal bakardım böyle şeylere ancak kazın ayağı öyle değil!!!

Tüm şartları, detayları bilmeden insanlar yaftalamamak gerekiyor...

Karşınızda Bir Terör örgütü var...

Siz Canınızdan vazgeçebilirsiniz...

Ama ya Sizi sizin canınızla değil de Sevdiklerinizin Canıyla Tehdit ederlerse?

Ve bu konuda Devletin Desteğini Yanınızda yeteri kadar göremezseniz?

Sevdiklerini Devletin Tam anlamda koruyacağına emin olamazsanız?

Yani bu işler tartışmalı konular... İşin Aslını Allah Bilir...

tek mantili aciklama buydu agzina saglik
 

Erdem-FB

Müdavim
Katılım
25 Ağustos 2009
Mesajlar
5,746
Reaksiyon puanı
28
Puanları
38
Adam biliyormuş gibi konuşmuş vurulmadan önce içine mi doğdu ne.
 

muratflash

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
PHP:
Basın özgürlüğü derken? O ne ki? Ben ilk kez duydum böyle bir şey :hammer:
Ama nedense Türkiye de basın özgürlüğü denilip sonra türlü türlü naneler yeniliyor... Mesela arkadaş sen gazeteciysen tamam özgürlük senin hakkın ama sen ne yapıyorsun basın özgürlüğü var deyip gazetecilik mesleğinin çizdiği sınırları aşıyorsun yanii haddini aşıyorsun buda demek oluyorkii sen basın özgürlüğünün arkasına sığınıp her türlü naneyi yemeyi çalışıyorsun...

İşte buda gazetecilerin basın özgürlüğü var diye yargılanamayacağı anlamına gelmiyor... Herkes haddini bilecek...
 

senar1st

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2010
Mesajlar
2,551
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
Sizin abiniz ya da babanız şehit olsa böyle konuşur muydunuz?

Bırakın bu bölge muhabbetini...
 

muratveb

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Temmuz 2009
Mesajlar
2,197
Reaksiyon puanı
55
Puanları
48
İbrahim Tatlıses'in beyin ölümü gerçekleşmiş ama sabah 10 da duyurulacakmış! kaynak sağlam

Demiş vatandaşın biri.. Eğer öyleyse doktorlar neden hemen söylemiyorlarki ya . Üzülmemek elde değil. Bu insan onlarca insana iş aş veriyordu .. :(
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Doktor "şu an durum bize ilk geldiğinden çok daha iyi" diyorken sabah saat 10'da pat diye öldürecekler mi?

Bu sağlam kaynakçılara fena küfredesim var.

---------- Post added at 05:15 ---------- Previous post was at 05:09 ----------

Bu da Tatlıses'in yan odasındayım diye Twitter'da yazan Alişan.

alişan alişan

@alisanalisan Bursa

[video=youtube;hX_t1j7Q93Y]http://www.youtube.com/watch?v=hX_t1j7Q93Y[/video]
 

muratflash

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
Valla şu durumda tek bi kaynak tanırım oda Tatlıses in doktoru... Gerisi lakırtı..
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
İbo’yu böyle vurdular!

12924468.jpg


Suikast sırasında kafasından vurulan Tatlıses’in şoförünün sadece 1-2 saniye durduktan sonra hemen hastaneye hareket ettiği kameralara yansıdı. Tatlıses’in Nurol Plaza’daki Beyaz TV’nin çekimlerine katıldıktan sonra uğradığı silahlı saldırının görüntüleri, olayın profesyonelce hazırlandığını gösteriyor. İşte saniye saniye o anlar:

- İbo Show programının çekimlerinin tamamlanmasının ardından 00.15’te Nurol Plaza’dan önce İbrahim Tatlıses’in asistanı Buket Çakıcı çıkıyor. Çakıcı, 34 AP 3843 plakalı Mercedes marka makam otomobilinin sol arka kısmına oturuyor.

- Birkaç saniye sonra binanın kapısında beliren Tatlıses, önce otomobile doğru hareket ediyor. Bu sırada kapıda kendisini bekleyen 2 erkek hayranının birlikte fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmiyor. İki hayranının ortasına geçen ve ellerini omuzlarına atarak poz veren Tatlıses, daha sonra pardösüsünü düzeltiyor. Bu sırada 3 özel koruma Tatlıses’in arkasında bekliyor. Ünlü türkücü hayranlarıyla tokalaştıktan sonra makam aracının ön koltuğuna oturuyor.

12924261.jpg


- Korumaların Fiat Doblo marka araca binmesinin ardından Tatlıses’in şoförü otomobili hareket ettiriyor. Nurol Plaza’nın, Büyükdere Caddesi bağlantısına gelindiği sırada Mercedes yaklaşık 2 saniye kadar duraklıyor.

- 00.16’da içinde 3 kişinin bulunduğu tahmin edilen Fiat Linea marka otomobil Tatlıses’in ön koltukta oturduğu Mercedes’in önünden geçiyor. Linea otomobilin sağ ön camı açılarak İbrahim Tatlıses’e doğru Kalaşnikof tüfekle ateş ediliyor. Saldırının düzenlendiği otomobil hiç durmadan yoluna devam ediyor.

- Araç içinde bulunan Buket Çakıcı’nın koluna aldığı kurşunun etkisiyle çığlık atması üzerine, makam şoförü sağ koltukta oturan Tatlıses’in kafasından kan geldiğini görüyor ve vurulduğunu anlıyor. Panik yapmadan sadece birkaç saniye duraklayan şoför hemen hastaneye hareket ediyor.

- Arkada bulunan araçtaki korumalar ise silah sesleri üzerine Mercedes’e doğru koşuyor. Aracın hareket etmesinin ardından yerde bulunan iki mermi kovanını alan korumalar, bağırarak Mercedes’in peşine gidiyor.

- Bir dakika içinde yaşanan ve profesyonelce hazırlanan saldırı sonrasında Nurol Plaza’nın güvenlik görevlileri hemen polise haber veriyor. Olay yerine kısa sürede onlarca polis otomobili geliyor.

Her şey 1 dakika içinde oldu

12924260.jpg


İBRAHİM Tatlıses saat 00.15’te Nurol Plaza’dan çıktı. Hayranlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra Mercedes marka otomobilinin ön sağ koltuğuna bindi. Hakan Çalışkan’ın kullandığı otomobile saat 00.16’da ateş açıldı. Hakan Çalışkan olay yerinde durmayıp otomobili Özel Levent Hastanesi’ne sürdü. Saat 00.20’de Özel Levent Hastanesi’ne ulaştı. Burada 15 dakikalık müdahalenin ardından İbrahim Tatlıses ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi.

Tek silah 11 el ateş

İSTANBUL Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırıda tek silah kullanıldığını açıkladı. Mutlu, şunları söyledi: “Bir araçtan saldırı olduğu şu anda net. Kendileri araçlarına bindikten ve hareket ettikten sonra, arkadan gelen bir aracın sollama yaparak yanından geçerken ateş edildiğini biliyoruz. 11 el ateş ediliyor, 4’ü araca isabet ediyor. Araca isabet eden mermilerden 2 tanesinden biri Tatlıses’e, diğeri asistanına isabet ediyor. 2 mermi de araçtan ayrılıyor. Kullanılan toplam mermi adedi 11’dir. Kullanılan silahın türünün şu anda Kalaşnikof olduğunu biliyoruz. 11 adet mermi kovanı da olay mahalinde bulundu. Bize, emniyete bir tehdit aldığı, kendisinin tehdide maruz kaldığı yönünde intikal ettirilmiş herhangi bir bilgi yok.”

Kurşunlar servise

İBRAHİM Tatlıses’in silahlı saldırıya uğradığı Nurol Plaza’ya suikasttan sonra gelen polis ekipleri, plaza dışındaki mağazaların reklam panoları ile duvarlarına isabet eden kurşunlara odaklandı. Polisler, bir banka şubesinin duvarında bulunan kurşun deliği ve çevresinde çalışma yaptı. Kovana ulaşmak için banka duvarını kesici alet ve çekiçlerle kıran polisler aldıkları numuneleri incelemek üzere emniyete götürdü. Tatlıses’in 4 kurşun isabet eden Mercedes marka otomobili de, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince incelendi. Otomobil, kaportasına saplanan bir mermi çekirdeğinin çıkartılması için dün saat 14.00’te çekiciyle servise gönderildi.

Urfa ayakta

İBRAHİM Tatlıses’in silahlı saldırıya uğraması, memleketi Şanlıurfa’da büyük üzüntüye yol açtı. Tatlıses için belediye hoparlörlerinden dua edilmesi yönünde anonslar yapıldı. Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “Hemşerimizi ağır yaralayan silahı ateşleyenlerin elleri kırılsın” dedi. Tatlıses’in Şanlıurfa’daki arkadaşları ve sevenleri, ünlü sanatçının doğduğu eve akın etti. Evin girişine ünlü sanatçının posterlerini asan ve gözyaşı döken sevenleri, “Ona atılan kurşun bize atılmıştır” dedi.

Hürriyet
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Başından yaralanan ve uzun süren ameliyatlar sonucunda uyutulan İbrahim Tatlıses için kritik saatler. Ünlü sanatçı doktorları tarafından az önce uyandırıldı ve 2 saat uyanık kalacak.

TGRT Haber İbrahim Tatlıses'le ilgili müjdeli haberi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün verdiğini alt yazı olarak geçti.

CNNTürk ise doktorlarının Tatlıses'i uyandırmak için ilacı kestiklerini duyurdu...

Haber7


2wqxy7a.png


vwr5na.png



Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu ve İbrahim Tatlıses'in tedavisiyle ilgilenen doktorlar bir basın açıklaması yaptı. Doktorlar Tatlıses'in uyandırılması için verilen ilaçların iki kademe azaltıldığını ve uyandırmanın da aşamalı olarak yapılacağını duyurdu. Doktorları, Tatlıses'in hayati riskinin devam ettiğini de ekledi. Öte yandan Şişli Belediye Mustafa Sarıgül'ün Tatlıses'in uyandırıldığı ve iki saat uyanık kalacağı yönündeki açıklaması da doktlar tarafından yalanlandı.

İbrahim Tatlıses'in doktorları şu açıklamayı yaptı:

"Kötüye giden bir şey yok. Kafa içi basıncını düşürmek için tedavi devam edecek. Derin uyutmadan giderek ilaçları azaltmaya geçtik. Bu da düne göre pozitif durumu göstermektedir. Ama tablo ağır bir tablodur. Hasta yoğun bakımdan çıkmadığı sürece hayati risk devam etmektedir. Umarım daha ileri saatlerde daha iyi haberler vereceğiz.

Uyandırılma süreci bir anda olup biten bir şey değil. İlaçların dozunu azaltıyoruz demek, kendisine uyutmak için verdiğimiz ilaçları iki basamak aşağıya çekiyoruz.

Beyin çok birebir çalışmadığı için bir zaman vermek mümkün değil. 3-5 gün içerisinde bile demek doğru değil.

Geldiğine göre hafif bir iyilik hali olduğunu söyleyebiliriz...

Buraya gelen ziyaretçiler, sanki hastayla konuşmuş ya da bizden bilgi almış gibi haberler yayıyorlar. Bakın Tatlıses'in durumu hakkında bilgiyi bizler sadece aile ve sizlere bizzat veriyoruz. Lütfen bunların dışında verilen bilgileri dikkate almayın.

Haber7
 

jonjon

Müdavim
Katılım
16 Ocak 2006
Mesajlar
1,669
Reaksiyon puanı
54
Puanları
48
Felç olacağına ölsün daha iyi diyorum ..
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Haber 7'ye yaptığım uyarıyı dikkate almalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum...


İbrahim Tatlıses'in vurulmasının ardından, hastanenin yan odasında bulunduğunu iddia eden bir kişi gelişmeleri dakika dakika twitter'da duyurdu. Hastanede böyle bir kişinin olmadığı ve hesabın sahte olduğu anlaşıldı.


212820110207060442828.jpg


Haber 7'de "Twitter hesabından anbean tweetledi' başlığıyla yayınlanan haberin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde silahlı saldırıya uğrayan Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses'in durumunu hemen yan odasında yattığını iddia eden bir hasta, Twitter hesabından an an tweetlemişti.

Twitter'da sadece üç-beş takipçisi olan bu kimliği belirsiz şahıs, konuyla ilgili yazılar yayınlamaya başladığı andan itibaren Fulden Uras, Metin Arolat gibi ünlü isimlerin de arasında bulunduğu binlerce kişinin odak noktası oldu. Ancak bu twitlerin gerçek olup olmadığı uzun süre tartışıldı.

Şimdiyse bu bilgilerin tamamen uydurma olduğu anlaşıldı. AlisanAlisan kullanıcı adıyla yayınladığı tweetleri binlerce kişi tarafından okunan şahıs bu sabah youtube'ta paylaştığı videoda tüm yazdıklarının yalan olduğunu itiraf etti. Ayrıca bu şahısın twitter hesabı da kapatıldı.

Haber 7 olarak okurlarımızı yanılttığımız ve haberi araştırmadan yayınladığımız için özür dileriz.

Haber7

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:30 ----------

[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/15032011123638.flv[/SDNTV3]
 

0ReiS0

Müdavim
Emektar
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
5,666
Reaksiyon puanı
90
Puanları
48
Şehir Verdiğimiz Zaman kimse Bu kadar ayaklanmıyor?!!!!!
 

FightFor

Öğrenci
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Şahsen kendisini günahım kadar sevmem ama yine de insan olduğu için acil şifalar diliyorum. Neticede "su testisi" atasözüne en yakın durum bu olsa gerek. Geçmişte yaptıklarını göz önüne alınca bugün yaşadaklarının kaçınılmaz bir son olduğu insanın aklına geliyor ( bacağından vurdurulan kadınlar, mafya ile olan ilişkileri vs.)

Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve bundan sonra hayatın kıymetini anlar ve ona göre davranır.
 

muratflash

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
Şu anda Ahmet Tatlı açıklama yapıyor.. Sadece burada söylenenlere inanın diyor... Ayrıca özel bi mesele varmış ama Ahmet Tatlı aile sırrı diye açıklamadı...

241532011133358.png
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Tatlıses suikastiyle ilgili gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Polis, İbrahim Tatlıses'in saldırıdan hemen önce çekilen görüntülerine basına dağıttı.

Ekipler bu görüntülerden yola çıkarak saldırıyı aydınlatmaya çalışıyor.

İşte İbrahim Tatlıses’in vurulmadan hemen öncekis son görüntüleri;

i.php


i.php


Medyafaresi

 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
felç olmuş diyorlar

Zaten hastaneye geldiğinde felç olmuştu...

felç kalıp kalmayacağı şimdilik belli değil...

doktorlar öncelikle hayatta tutmaya çalışıyorlar...

hayati tehlike geçerse ondan sonra felç ile ilgili tedavi sürecek...

doktorun ifadesine göre 1 yılı aşkın bir süreç alıyor bu tedavi....
 

?Handsome?

Doçent
Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
625
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
allah yakınlarına sabır acil şifalar versin ,inşallah çok seven ve sevmeyen olsada Türkiye için büyük bir sanatcıydı. Bende çok üzgünüm iyileşmesi için dua edelim
 

mila12

Müdavim
Emektar
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
9,864
Reaksiyon puanı
255
Puanları
83
Silahlı saldırıya uğrayan sanatçı İbrahim Tatlıses'in doktorları, açıklama yaptı.
Tatlıses'in tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu ve Beyin Cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı, kameraların karşısına geçerek İbrahim Tatlıses'in son durumuyla ilgili açıklama yapıyor;

Dün gece itibariyle cihazdan ayrıldı. Bizim verdiğimiz komutları alıyor.

Sağ ayağını bizim yardımımızla kaldırabiliyor.

Bizimle konuşuyor. Elimize sıkabiliyor. Nasılsın dediğimiz zaman "İyiyim" dedi.

Yoğun bakımda bir süre daha bulunacak. Bulunduğumuz nokta çok sevindiğimiz bir nokta. Solunumunu kendi başına alabiliyor.

Kaynak
 

muratveb

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Temmuz 2009
Mesajlar
2,197
Reaksiyon puanı
55
Puanları
48
Silahlı saldırıya uğrayan sanatçı İbrahim Tatlıses'in doktorları, açıklama yaptı.
Tatlıses'in tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu ve Beyin Cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı, kameraların karşısına geçerek İbrahim Tatlıses'in son durumuyla ilgili açıklama yapıyor;

Dün gece itibariyle cihazdan ayrıldı. Bizim verdiğimiz komutları alıyor.

Sağ ayağını bizim yardımımızla kaldırabiliyor.

Bizimle konuşuyor. Elimize sıkabiliyor. Nasılsın dediğimiz zaman "İyiyim" dedi.

Yoğun bakımda bir süre daha bulunacak. Bulunduğumuz nokta çok sevindiğimiz bir nokta. Solunumunu kendi başına alabiliyor.

Kaynak

Bu çok güzel haber . Milyonlarca insanın duasıyla kendine geldi İnşALLAH.
 

Held

Öğrenci
Katılım
21 Ekim 2007
Mesajlar
68
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Tatlıses Turizm'in pkk para yardımı yaptığı kanıtllanmıştı.Daha sonra İbrahim Tatlıses Tsk ye 6 trilyon para vermişti.üzülmelimiyimki?

+1, x dilinin serbesliginden sonra yanilmiyorsam Tv kanalinin birinde sira simdi 2. harekete geldi demisti. Gazetecinin biri de 2. hareketin ne oldugunu sordugunda gezeteciyi tehdit etmisti, hatta gezetin onune korumalarini alip gelmisti. Sanirim gazetecinin haddini bildirmek icin. Sesi güzel olabilir ama sanatla alaka bulamiyorum. Sanatci kisilik BENCE yok. habere üzülmedim...
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Tatlıses'in vurulma anı...

[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/16032011095407.flv[/SDNTV3]
 

muratveb

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Temmuz 2009
Mesajlar
2,197
Reaksiyon puanı
55
Puanları
48
Tatlıses'in vurulma anı...

[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/16032011095407.flv[/SDNTV3]

Şoföre helal olsun. Hiç durmadan hemen basıp hastaneye gidiyor. Bi başkası olsa belkide bırakıp kaçardı
 

Paramore

Müdavim
Katılım
10 Eylül 2010
Mesajlar
5,179
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
Görüntülerden bir şey anlamadım. :huh:
 
Üst