KaTaRaN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,516
YouTube dan hemen buraya geldim. Sizce fiyatlar çok artacak mı? Aga ülkede ucuz ürün kalmadı.
Telefon değil fakat daha geçen 3 hafta önce aldığım şu ürünYouTube dan hemen buraya geldim. Sizce fiyatlar çok artacak mı? Aga ülkede ucuz ürün kalmadı.
İyide giriş seviyesini genelde yaşlılar facebook için alıyor. Torunları ile görüntülü konuşmak için alıyor. Ben üst segment almaya çalışırım hep200 $ altı olan telefon iyice giriş seviyesi oluyor. Zaten öyle telefon almanı önermem.
Hiç yoktan orta üst segment bir telefon almalısın onlarda en az 2400-3200 TL bandında. Ayrıca bu telefon satışı yapan firmalarda bir zahmet gerekli belgeleri toplasın 3-5 belge bile alamıyorsa 200$ altı telefonu satmasın zaten...
Çok saçma bir yorum olmuş . Çok satan sayısı azalan ürünün fiyatı artar . 1-2 satışta kimin fiyat yükselttiğini gördün ?Sen üretmeyip tükettikçe fiyatlar her zaman artar.
En azından maaşın var ben 2 aydır göbek büyüttüm??Vay arkadaş hayat pahalılığı sürekli olarak artıyor maaşlarımız yerinde sayıyor![]()
İyide giriş seviyesini genelde yaşlılar facebook için alıyor. Torunları ile görüntülü konuşmak için alıyor. Ben üst segment almaya çalışırım hep
Allah sabır versin kardeşim inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.En azından maaşın var ben 2 aydır göbek büyüttüm??
Aynen Xioami Mi A3 ile Note 8 giriş seviyesi telefon.200 $ altı olan telefon iyice giriş seviyesi oluyor. Zaten öyle telefon almanı önermem.
Hiç yoktan orta üst segment bir telefon almalısın onlarda en az 2400-3200 TL bandında. Ayrıca bu telefon satışı yapan firmalarda bir zahmet gerekli belgeleri toplasın 3-5 belge bile alamıyorsa 200$ altı telefonu satmasın zaten...
Çok saçma demen çok saçma olmuş. Doların 1.50 seviyesinden 7.25 seviyesine gelmesi sürekli arttığının göstergesi. Ya ürün çok satmıyorsa?Çok saçma bir yorum olmuş . Çok satan sayısı azalan ürünün fiyatı artar . 1-2 satışta kimin fiyat yükselttiğini gördün ?
Zaten 200 dolara kadar olan telefonlar, 200 dolar üzerinden fiyatlandırılacaklar. Neyi belgeliyorsun?Onlarda 200$ altı olduğunu belgeleyip ekstra vergiye tabi olmayan bir telefon modeli alır. Bu kadar basit.
RN8 2500'e fırlamış sinirlerim hopladı yemin ediyorum inşallah coronadan sonra fiyatlar eski haline dönerMi A3 Evet giriş seviyesi. HD ekran düşük işlemci. orta seviye kameralar...
( Ayrıca üstteki videoyu tam anlamı ile izleyip yorum yapmanızı öneririm ) Daha konunun içeriğini anlamamışın sen.
Bir ürünün satışıyla doların artışı ne alaka ya . Bu nasıl bir düşünce nasıl 2 kapsamı ilişkilendirdiniz ? Cevap verme gereksinimi bile duymuyorum .Çok saçma demen çok saçma olmuş. Doların 1.50 seviyesinden 7.25 seviyesine gelmesi sürekli arttığının göstergesi. Ya ürün çok satmıyorsa?
Zaten 200 dolara kadar olan telefonlar, 200 dolar üzerinden fiyatlandırılacaklar. Neyi belgeliyorsun?
en iyisi 3 yılda bir telefon değiştirmek bunu her yıl su alır gibi telefon alanlara söylüyorumVideo anlaşılır, anlatım güzel. Yalnız 200 dolarlık telefon 2254 lira olmaz sanırım. Çünkü ithal eden firmanın karı da var.
“200 $ altı olduğunu belgeleyip” demişsiniz, kafa karışıklığına yol açıyor. Şimdi net oldu.Hakkı Alkan'ın videosunu izledin mi ? Videonun konusu nedir amacı nedir anlayıp idrak ettin mi ?
200 $ altı bir telefon atıyorum 100 $ normalde ama devletin istediği belgeleri getirmezse bu telefon 200$ gibi düşünecek devlet ona göre vergi koyacak. Buda fiyatının pahalılaşmasına neden olacak.
Bende diyorum ki firma gözünü açık tutsun belgeleri getirsin 100$ lık telefon 100$ üstünden değerlendirilsin vergilendirilsin neyini anlayamıyorsunuz bunun ?
Ben diyorum ki üretmeyip tükettikçe dolar artar. Dolar arttıkça ürünlerin fiyatı artar. Ekonomi bizim alanımız. Anlamadığın için ilişkilendiremezsin.Bir ürünün satışıyla doların artışı ne alaka ya . Bu nasıl bir düşünce nasıl 2 kapsamı ilişkilendirdiniz ? Cevap verme gereksinimi bile duymuyorum .
TR için en ideal dolar kuru 3-4 tl bence peki yakın gelecekte bu dolar 3-4'lere düşer mi ?Ben diyorum ki üretmeyip tükettikçe dolar artar. Dolar arttıkça ürünlerin fiyatı artar. Ekonomi bizim alanımız. Anlamadığın için ilişkilendiremezsin.
Keşke düşse. Ama maalesef damat bey işin başında olduğu sürece imkansız.TR için en ideal dolar kuru 3-4 tl bence peki yakın gelecekte bu dolar 3-4'lere düşer mi ?
10 lira olmazsa şükretTR için en ideal dolar kuru 3-4 tl bence peki yakın gelecekte bu dolar 3-4'lere düşer mi ?
10 liraya doğru gidiyor ama 2018'in ortalarında 5'teyken birden 7'ye fırlamıştı seçim zamanı hatırlarsın belki işte o 7 tl bir anlıktı şimdi gerçek oldu düşmek bilmiyor dolar 3-4 tl olsun çok bir şey istemiyorum10 lira olmazsa şükret
Çok şey istiyorsun kardeşim.10 liraya doğru gidiyor ama 2018'in ortalarında 5'teyken birden 7'ye fırlamıştı seçim zamanı hatırlarsın belki işte o 7 tl bir anlıktı şimdi gerçek oldu düşmek bilmiyor dolar 3-4 tl olsun çok bir şey istemiyorum
onun da işine gelir bu durumu fırsat olarak görürArtmasa bile bunu gören satıcının arttıracağına eminim.
Hocam 2018’de dolar kuru yükseldi, fiyatlar arttı. Ardından döviz kuru düştü, kimse fiyatları aşağı çekmedi.Artmasa bile bunu gören satıcının arttıracağına eminim.