Görkeem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,389
Herşey artıyor .
ArtabilirYouTube dan hemen buraya geldim. Sizce fiyatlar çok artacak mı? Aga ülkede ucuz ürün kalmadı.
IMX586 mı düşük veya orta seviye? Oppo **** X2'de bulunuyor o sensör de.Mi A3 Evet giriş seviyesi. HD ekran düşük işlemci. orta seviye kameralar...
( Ayrıca üstteki videoyu tam anlamı ile izleyip yorum yapmanızı öneririm ) Daha konunun içeriğini anlamamışın sen.
Cari açık milletin aldığı telefonla değil. İthal edilen tarım ürünü ile dolar garantili köprü yol ile verilir.Döviz kuru malzeme alacak oldğunuzda aklınıza geliyor, ama TL'nin kaybettiği değer yani cari açık hanginizin aklında
GM9 Pro'yu kenarda bırakıyorum bir tane adam gibi cihaz yok alayı halkı soymak için çıkarılmış ürünler. Piyasada düzgün yerli mal mı vardı da almadı mı bu halk? Gm9 Pro yok sattı cilloğ gibi cihaz. Monster gayet iyi satıyor. Ya gerisi yok. Bu halk birileri gibi havadan para kazanmıyorparasını mantıklı yere yatıyıro yerli çöplere dğeil.Çünkü bizim halkımız gösteriş meraklısı, kendi kültüründen çok yabancıya tamah eden özenti bir kültür
Banane? Devlet ne güne duruyor? Har vurup harman savuracaklarına adam gibi hareket edip dövizi düzgün bir yerde tutaydılar. Ulan herşey halka herşey halka hiç bizi yönetenlerin hatası yok.TL'nin kaybettiği değer yani cari açık hanginizin aklında ?
Allah Allah bak sen şu işe birilerini eleştirine vatan haini olduk yine. Ekonomi birileri tarafından çöp edilmiştir bu kadar basit. Ekonomi ktöü diyen vatan haini oluyor.Devletini vatanını beğenmeyen milli duygulardan yoksun arkadaşları da usa'da yaşamaya davet ediyorum
TL şuan çin yuanından değersiz. Yıllardır 1 dolara 1 saat çalıştırılan afrikalı çocuk acitasyonları yapanlara sesleniyorum. Bugün asgari ücretin saati 1.65 dolar.en iyisi 3 yılda bir telefon değiştirmek bunu her yıl su alır gibi telefon alanlara söylüyorum
bizim milletimiz almasa fiyatlar düşer ciddiyim özellikle Realme için söylüyorum IPS ekranlı orta segment bir telefon olan 6 Pro modeli 3900 tl den giriş yaptı kusura bakma ama sen bu fiyat politikası ile NAH satarsın gerçi fiyatı biraz düştü şuanda 3300 ama yine pahalı 6 Pro'nun olması gereken fiyatı 2000 bandı daha fazası değil
Doların durumu ortada.Fiyatlar artacak o kesin.Ama artış ne kadar olur? zamanla göreceğiz.YouTube dan hemen buraya geldim. Sizce fiyatlar çok artacak mı? Aga ülkede ucuz ürün kalmadı.
valla bende babamı ve ablamı yeni telefona geçirmek istiyorum ama kendi içimizde paradoksa döndükFiyatlar ucuzlamaz sen hemen almaya bak.
Benim telefon hala e72. Geçmek istemiyorlarsa kendi bilirler.valla bende babamı ve ablamı yeni telefona geçirmek istiyorum ama kendi içimizde paradoksa döndük
ablamın 3 yıldır kullandığı Xperia XA cortladı miyadını doldurdu mecbur yeni telefona geçmesi gerek babam ise İPhone 5s kullanıyor bataryasından dolayı çok cinnet geçiriyor diyaliz hastası gibi prize bağlı olarak kullanıyorlar kısacası yeni telefona geçmek istiyorlarBenim telefon hala e72. Geçmek istemiyorlarsa kendi bilirler.
Donanımları kötü değil ama fiyatları çok kötüne var yani kullanın iyi donanımlı uygun fiyatlı mükemmel casper telefonlarımızı