Wintersailor
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben kilo aldığım zaman yanak ve gıdıklardan alıyorum bunun nedeni nesir ve gıdık bölgesini nasıl eritebilirim
Vucudunu bilmiyorum ama yağları eritirsen o kalıpta giderReyis ben ne yapayım pekiGöbek var ancak kalıpda var ?
kilo alırken yağ oranını yükseltiyosun kas kütleni yükseltmeye çalış kilo almak içinBen kilo aldığım zaman yanak ve gıdıklardan alıyorum bunun nedeni nesir ve gıdık bölgesini nasıl eritebilirim
Bendeki kalıp iyi ancak göbek reyis varSırf şu konuya katılmak için üye oldumilk yorumları okudum ve o kadar saçma geldi ki
Vucudunu bilmiyorum ama yağları eritirsen o kalıpta gideraynı anda sporda yapmalısın
onu diyom işte o göbek varsa yağ vardır demekBendeki kalıp iyi ancak göbek reyis var![]()
O sıkıntı işteonu diyom işte o göbek varsa yağ vardır demeko yağ sadece göbekte de değil
bendede var verince kol ölcüm 42 den 38 e düşer diye korkuyom o yüzden baya kötü bi durum o
![]()
o nasıl bi yağlanma şekliymişO sıkıntı işteBenim ölçümde kollarda yağ yok sadece karın ve gögüste
Şarapçı göbeği diyolaro nasıl bi yağlanma şekliymişdediğin gibiyse ya şişkinlik yada seçilmiş kişisin
![]()
Şarapçı göbeği diyolar![]()
Yok içki sigara yok çok şüküraa doğru içki kullanıyosan onun hiç bi besin değeri olmadığı için direk yağ olur
![]()
arkadaşlar bayramdan sonra spora başlıcam tabi herkez gibi benimde sorularım war.
ilk olarak boyun 1.80 kilom 63
benim istediğim sağlıklı ve orta kaslı bi vücut sizce hangisini yapmalıyım
birde sadece body le body kick boks arasındaki fark neler
şimdiden teşekkür ederim
ya arkadaşlar herkez başka bişi demiş başka sitedede fitness hayvan gibi oluryo body vücut güzelleştiriyor diyordu bu ne ya
yağı tek bi yerden veremezsinBen 93 kilo civarlarındayım 1.83 boyum var. Yaş 17. Biraz fazla gözükmüş olabilir kilo fakat her tarafıma yayılmış durumda yağ. O yüzden kilomu pek belli etmiyorum ama kilolu kategorisine giriyorum. Kalça ve baldırlarımda daha fazla diğer bölgelere oranla. Oralar biraz gitse göbeğim felan yok gibi. Özellikle bu kalça ve bacak kısımları için ne yapabilirim beyler. 2 ay evde günde 400 calori versem ve yediklerime dikkat etsem 83-85 olur muyum? Eğer olursam tatilden döner dönmez sıkı bir çalışma yapacağım. Okul açılacağı için 11. sınıfa geçeceğim. Derselere bayağı bir asılacağım için(hedef ilk 1000) yürüyüş vs yapamayacağım. Son 2 ay ne kadar halledebilirim tahminen günde 400 cal koşu bandında vererek? Ve de dediğim bölgeler için yürüyüş yeterli olur mu? Okuyup cevap veren arkadaştan Allah razı olsun destan yazmışım mübarek
. Birara boydam bir resim atarım
.
Ağırlık konusunda ne yapmam gerekiyor mesela? Nasıl bir dumbell seti alıp kaç kiloda hangi hareketleri yapmalıyım? Ayrıca ayrıca şey sorucaktım 400 calori kardiyodan ve işte dumbelle kas çalışacağımı düşünürsek. 2 ayda kas değil de(o da olur ama) kilo bakımından yaklaşık ne kadar gider tahminince dediğim gibi 93 kiloyum 1.83 yaş 17yağı tek bi yerden veremezsinheryerden gider bide sadece kardiyo yapma ilerde çok büyük sıkıntılara girersin yağ yakarsın ama yanı sıra kasta yakarsın ve bunun ilerde toplaması çok zor olur (skinny fat) aynı anda kas çalışırsan hem o koşu bandında yaktığın 400 kalori olur hemde kaslar normal bi iş yapmazkende kalori kullanımını artırır daha hızlı kilo verirsin yani kısacası ağırlık çalışması yapmicaksan koşuya felan hiç bulaşma vitaminsiz herifin teki olursun
bu arada ağırlık çalışırsanda 2 ayda baya ilerlersin kas konusunda
şimdi sen görüntü olarak fitleşmekmi istiyosun yoksa kilomu vermek onu bilmem lazımAğırlık konusunda ne yapmam gerekiyor mesela? Nasıl bir dumbell seti alıp kaç kiloda hangi hareketleri yapmalıyım? Ayrıca ayrıca şey sorucaktım 400 calori kardiyodan ve işte dumbelle kas çalışacağımı düşünürsek. 2 ayda kas değil de(o da olur ama) kilo bakımından yaklaşık ne kadar gider tahminince dediğim gibi 93 kiloyum 1.83 yaş 17
İkisi birarada çok zor mu olur? Bir 6-7 kilo versem kral olur üstüne vücudum da biraz şekillenirse hani fena olmazşimdi sen görüntü olarak fitleşmekmi istiyosun yoksa kilomu vermek onu bilmem lazım![]()
ben forumda takılmam heralde yaBaşkan seni 20-25 gün sonra rahatsız etsem? Yapmam gereken hareketleri nasıl yapılması gerektiğini felan senden öğrensem çok çok iyi olur. Zaten son 2-2.5 ay şu kiloyu vermeye kafayı taktım. Yanında da 1 gün aralıklarla kas çalışabilirim yarımşar saat gibi. Yapılı oluşumu kaybetmek istemiyorum. Özelden vakit bulursam 1-2 fotoğraf atarım. Hangi dumbell setini ve barfiks barını almam gerektiğini de söylersen çok güzel olur. Gerçi barfiks bu kiloyla nasıl çekeceksem artık. Neyse bulunsun evde gerek olur borusu belki
![]()
boy konsunda çok şanslısın yaArkadaşlarım kız arkadaşlarımın yanında yürürken beni görmüş. Bodyguard gibi duruyodun demişti. Biraz yapılıyım ama dediğim gibi biraz kilo da alt tarafta var
. 93 kilo bir zahmet olsun
.
Yok zaten vucudumda kilolu çok değil ama var biraz yüzümdekş ve gıdıkı eritirsem tamam bhnubnasıl yapabilirimkilo alırken yağ oranını yükseltiyosun kas kütleni yükseltmeye çalış kilo almak için