Fitness mi body mi

Wintersailor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kilo aldığım zaman yanak ve gıdıklardan alıyorum bunun nedeni nesir ve gıdık bölgesini nasıl eritebilirim

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sırf şu konuya katılmak için üye oldum :D ilk yorumları okudum ve o kadar saçma geldi ki :D

Reyis ben ne yapayım peki :D Göbek var ancak kalıpda var ?
Vucudunu bilmiyorum ama yağları eritirsen o kalıpta gider :D aynı anda sporda yapmalısın

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Sırf şu konuya katılmak için üye oldum :D ilk yorumları okudum ve o kadar saçma geldi ki :D

Vucudunu bilmiyorum ama yağları eritirsen o kalıpta gider :D aynı anda sporda yapmalısın
Bendeki kalıp iyi ancak göbek reyis var :D

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bendeki kalıp iyi ancak göbek reyis var :D
onu diyom işte o göbek varsa yağ vardır demek :D o yağ sadece göbekte de değil :D bendede var verince kol ölcüm 42 den 38 e düşer diye korkuyom o yüzden baya kötü bi durum o :D

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
onu diyom işte o göbek varsa yağ vardır demek :D o yağ sadece göbekte de değil :D bendede var verince kol ölcüm 42 den 38 e düşer diye korkuyom o yüzden baya kötü bi durum o :D
O sıkıntı işte :D Benim ölçümde kollarda yağ yok sadece karın ve gögüste

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bayramdan sonra spora başlıcam tabi herkez gibi benimde sorularım war.
ilk olarak boyun 1.80 kilom 63
benim istediğim sağlıklı ve orta kaslı bi vücut sizce hangisini yapmalıyım
birde sadece body le body kick boks arasındaki fark neler

şimdiden teşekkür ederim

body kick box aynı anda olmaz aslında omuzun genişledikçe guard alman zorlaşır kasların ne kadar büyük olursa doğru orantıda hissettiğğin acı artar onun için powerlifting + kickbox en iyisidir bence fitness de olabilir ama body + kickbox çok saçma :D

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar herkez başka bişi demiş başka sitedede fitness hayvan gibi oluryo body vücut güzelleştiriyor diyordu bu ne ya

doğrusunu söylemem gerekirse fitness ile brad pitt'in fight club daki hali gibi olursun body ile kai green olursun olamazsın ama yaklaşırsın :D açıkça söylemek gerekirse antremanları aynı ama fitnessde istediğin yere geldikten sonra aynı ağırlıkla kaslarını korursun bodyde sürekli daha fazla kas kütlesi eklemeye çalışırsın

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Ben 93 kilo civarlarındayım 1.83 boyum var. Yaş 17. Biraz fazla gözükmüş olabilir kilo fakat her tarafıma yayılmış durumda yağ :). O yüzden kilomu pek belli etmiyorum ama kilolu kategorisine giriyorum. Kalça ve baldırlarımda daha fazla diğer bölgelere oranla. Oralar biraz gitse göbeğim felan yok gibi. Özellikle bu kalça ve bacak kısımları için ne yapabilirim beyler. 2 ay evde günde 400 calori versem ve yediklerime dikkat etsem 83-85 olur muyum? Eğer olursam tatilden döner dönmez sıkı bir çalışma yapacağım. Okul açılacağı için 11. sınıfa geçeceğim. Derselere bayağı bir asılacağım için(hedef ilk 1000) yürüyüş vs yapamayacağım. Son 2 ay ne kadar halledebilirim tahminen günde 400 cal koşu bandında vererek? Ve de dediğim bölgeler için yürüyüş yeterli olur mu? Okuyup cevap veren arkadaştan Allah razı olsun destan yazmışım mübarek :D. Birara boydam bir resim atarım :).

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben 93 kilo civarlarındayım 1.83 boyum var. Yaş 17. Biraz fazla gözükmüş olabilir kilo fakat her tarafıma yayılmış durumda yağ :). O yüzden kilomu pek belli etmiyorum ama kilolu kategorisine giriyorum. Kalça ve baldırlarımda daha fazla diğer bölgelere oranla. Oralar biraz gitse göbeğim felan yok gibi. Özellikle bu kalça ve bacak kısımları için ne yapabilirim beyler. 2 ay evde günde 400 calori versem ve yediklerime dikkat etsem 83-85 olur muyum? Eğer olursam tatilden döner dönmez sıkı bir çalışma yapacağım. Okul açılacağı için 11. sınıfa geçeceğim. Derselere bayağı bir asılacağım için(hedef ilk 1000) yürüyüş vs yapamayacağım. Son 2 ay ne kadar halledebilirim tahminen günde 400 cal koşu bandında vererek? Ve de dediğim bölgeler için yürüyüş yeterli olur mu? Okuyup cevap veren arkadaştan Allah razı olsun destan yazmışım mübarek :D. Birara boydam bir resim atarım :).
yağı tek bi yerden veremezsin :D heryerden gider bide sadece kardiyo yapma ilerde çok büyük sıkıntılara girersin yağ yakarsın ama yanı sıra kasta yakarsın ve bunun ilerde toplaması çok zor olur (skinny fat oluyo ve bence çok tipsiz duruyo bunlar :D bkz:atakan özyurt) aynı anda kas çalışırsan hem o koşu bandında yaktığın 400 kalori olur hemde kaslar normal bi iş yapmazkende kalori kullanımını artırır daha hızlı kilo verirsin yani kısacası ağırlık çalışması yapmicaksan koşuya felan hiç bulaşma vitaminsiz herifin teki olursun :D bu arada ağırlık çalışırsanda 2 ayda baya ilerlersin kas konusunda

Son düzenleme:

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
yağı tek bi yerden veremezsin :D heryerden gider bide sadece kardiyo yapma ilerde çok büyük sıkıntılara girersin yağ yakarsın ama yanı sıra kasta yakarsın ve bunun ilerde toplaması çok zor olur (skinny fat) aynı anda kas çalışırsan hem o koşu bandında yaktığın 400 kalori olur hemde kaslar normal bi iş yapmazkende kalori kullanımını artırır daha hızlı kilo verirsin yani kısacası ağırlık çalışması yapmicaksan koşuya felan hiç bulaşma vitaminsiz herifin teki olursun :D bu arada ağırlık çalışırsanda 2 ayda baya ilerlersin kas konusunda
Ağırlık konusunda ne yapmam gerekiyor mesela? Nasıl bir dumbell seti alıp kaç kiloda hangi hareketleri yapmalıyım? Ayrıca ayrıca şey sorucaktım 400 calori kardiyodan ve işte dumbelle kas çalışacağımı düşünürsek. 2 ayda kas değil de(o da olur ama) kilo bakımından yaklaşık ne kadar gider tahminince dediğim gibi 93 kiloyum 1.83 yaş 17

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ağırlık konusunda ne yapmam gerekiyor mesela? Nasıl bir dumbell seti alıp kaç kiloda hangi hareketleri yapmalıyım? Ayrıca ayrıca şey sorucaktım 400 calori kardiyodan ve işte dumbelle kas çalışacağımı düşünürsek. 2 ayda kas değil de(o da olur ama) kilo bakımından yaklaşık ne kadar gider tahminince dediğim gibi 93 kiloyum 1.83 yaş 17
şimdi sen görüntü olarak fitleşmekmi istiyosun yoksa kilomu vermek onu bilmem lazım :D

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
şimdi sen görüntü olarak fitleşmekmi istiyosun yoksa kilomu vermek onu bilmem lazım :D
İkisi birarada çok zor mu olur? Bir 6-7 kilo versem kral olur üstüne vücudum da biraz şekillenirse hani fena olmaz :). Ama dediğim gibi 2 aydan sonra sadece yediğime içtiğime dikkat edebileceğim.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Senin de zamanını alıyorum ama kusura bakma :(. Bu kilodan bıktım artık. Çok bir kilom yok fakat işte kalça ve bacak kısmı biraz sıkıntı. 2 ayda onları halledip accık ucundan vücut şekillenirse benden iyisi yok :). Bilgili birine benziyorsun o yüzden bulmuşken yardırayım dedim :D.

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eyvallah :D 2 ayda http://www.vucutgelistirmeci.net/wp-content/uploads/2014/05/plaj-vücudu-nasıl-yapılır.jpg şu tip olursun hatta genetik sağlamsa daha iyisi de olursun gereken şey yemene dikkat etmen bide ağırlıkları kendini iyi hissettikçe artırman bu dediğim şey 15 günden sonra yaparsan iyi olur :D bunun nedeni de vücut önceden böyle bi dirençle karşılaşmadığı için güçlenmeye başlıyo. kas gelişmesi içinde 100 liraya bi setle 2-3 ay falan idare edebilirsin 26 kilo dumbell bide barfiks barı alırsan hem sırtında güçlenir ,omuzların genişler ,kolların genişler ,göğüs yaparsın hemde en önemlisi postürün düzelir :D bacak konusuna gelirsek çok sıkıntılı bir şey o squat yapman gerekiyo çünkü dumbell le yapabilceğin tek hareket o her antremandan sonra 2-3 saat ayağın titreye titreye yürüyon :D bide çalışcaksan boyunda çalış fotodaki adamın boynuna bak :D tüm olayı bozmuş :D

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bide bu 2 ayda yaptığın vücudu koruyabilirsin haftada iki antreman falan yapabilirsin belki küçük hareketler falan yaparsın :D

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Başkan seni 20-25 gün sonra rahatsız etsem? Yapmam gereken hareketleri nasıl yapılması gerektiğini felan senden öğrensem çok çok iyi olur. Zaten son 2-2.5 ay şu kiloyu vermeye kafayı taktım. Yanında da 1 gün aralıklarla kas çalışabilirim yarımşar saat gibi. Yapılı oluşumu kaybetmek istemiyorum. Özelden vakit bulursam 1-2 fotoğraf atarım. Hangi dumbell setini ve barfiks barını almam gerektiğini de söylersen çok güzel olur. Gerçi barfiks bu kiloyla nasıl çekeceksem artık :D. Neyse bulunsun evde gerek olur borusu belki :D:D

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Arkadaşlarım kız arkadaşlarımın yanında yürürken beni görmüş. Bodyguard gibi duruyodun demişti :D. Biraz yapılıyım ama dediğim gibi biraz kilo da alt tarafta var :D. 93 kilo bir zahmet olsun :D.

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başkan seni 20-25 gün sonra rahatsız etsem? Yapmam gereken hareketleri nasıl yapılması gerektiğini felan senden öğrensem çok çok iyi olur. Zaten son 2-2.5 ay şu kiloyu vermeye kafayı taktım. Yanında da 1 gün aralıklarla kas çalışabilirim yarımşar saat gibi. Yapılı oluşumu kaybetmek istemiyorum. Özelden vakit bulursam 1-2 fotoğraf atarım. Hangi dumbell setini ve barfiks barını almam gerektiğini de söylersen çok güzel olur. Gerçi barfiks bu kiloyla nasıl çekeceksem artık :D. Neyse bulunsun evde gerek olur borusu belki :D:D
ben forumda takılmam heralde ya :D sırf bu konu için gelmiştim :D ama facebooktan ekliyebilirsin ordan konuşuruz

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlarım kız arkadaşlarımın yanında yürürken beni görmüş. Bodyguard gibi duruyodun demişti :D. Biraz yapılıyım ama dediğim gibi biraz kilo da alt tarafta var :D. 93 kilo bir zahmet olsun :D.
boy konsunda çok şanslısın ya :D ben 1.70 enine büyüyorum anca :D kanatlar genişliyo toplu taşımada sıkıntı çekiyom :(

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Bizim aile genetik biraz uzunuz. Babam 1.87 felan, halamın oğlu 1.98 felan.

Arda KARAKURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
o zaman ben süblimleşerek buralardan ayrılıyorum :D iyi forumlar

Wintersailor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır zaten kiloluyumda vucudumda kişolu hanş çok değil ama var yinede yüzümdekileri ve gıdığı eritirsem tamam olucak bunu nasıl yaparım :)