Firefoxte Yer imlerini Yüklemek Hakkında

KVR1333D3N9

Asistan
Reaksiyon puanı
0
firefoxu açıyorum fakat yer imleri sekmesinde "yer imi yedeğimi" gösterip yükleyebileceğim bir bölüm göremedim

bunu nasıl yapıyoruz benimmi gözümden kaçtı yardım

11.04 için soruyorum

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
firefoxu açıyorum fakat yer imleri sekmesinde "yer imi yedeğimi" gösterip yükleyebileceğim bir bölüm göremedim

11.04 için soruyorum

Abi firefoxu tam ekran yap... yani çubuğundan tut en yukarıya git çubuğu ile panel birleşiyor ya o sırada sağ üstte firefoxun önceki butonları çıkar, mesela araçlar gibi orda yer imleri yazar çıkan listede yer imi ekle falan..
Gerisini yaparsın...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Yer imi yedeğiniz ne olarak kayıtlı? Xml, Html?

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
güzel kardeşim sırasıyla;
geçmiş>tüm geçmişi göster>içe aktarma ve yedekleme
bu bölümden birini seç HTML olarak içe aktar veya HTML olarak dışa aktar...kayıtlı yer imlerini farklı bir yere kayıt edeceksen dışa aktar, başka bir tarayıcıdan veya kayıtlı yerimlerini eklemek içinde içe aktar...

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2

11.04 için soruyorum
firefox aç yerimlerini gösterde ondan sonra firefox panelde arama unit üst panele pareyi tıklarsan gözükür yerimlerini göster ekle oradan yapıyorsun firefox menüsünden degil

---------- Post added at 07:04 ---------- Previous post was at 06:20 ----------

Global menüden dolayı göremiyor olmayasın?

Global menüden -> Yer İmleri -> Tüm Yerimlerini Göster dedikten sonra tekrar Global menüden
-> İçe aktarma ve yedekleme.