Firefoxda ile Farklı Görünen Site

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arakdaşlar aşağıda görünen 2 aynı sitenin forum bölümleri var birinde ie 8 ile açılmış diğeri ise firefox ile açılmış. Firefox ile açılanda görüldüğü gibi bir sorun var bu kodlardan kaynaklandığı açık ancak ne yaparsam bunu düzeltebilirim. Teşekkürler.

ie7-logo.jpg
İe ile görünüm
firefox.jpg
Firefox ile görünüm

perka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
firefox eklentilerini indirdinmi acaba..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
genelde bu tür hatalar Devlet sitelerinde çıkıyor...
bunun tek suçlusu Firefox değil...
siteyi hazırlayan webmasterlar siteyi tasarlarken ve hazırlarken tüm tarayıcılarda önce bir denemeleri gerekiyor sitelerini... ancak bazıları üşengeçlik edip internet explorer ile bir bakıp tamam oldu diye yayına sokabiliyor...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar biraz araştırdım bu kodlardan kaynaklanıyor. Firefox ile uyumu olmayan kodlardan dolayımış. Ama çöüzm bulamadım daha.

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çözüm sende değil Siteyi kodlayan arkadaşta ...
Siteyi baştan kodlaması gerekiyor bu konuda yapabileceğin tek sey siteye İnternet Explorerden girmek ...

SilentAbyss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resimde gördüğüme göre vbulletin forumun var sanırım siteni daha güzelleştirmek için eklenti fln kurmuşsun vbulletin'de kurduğun bütün eklentileri teker teker devre dışı bırakıp dene bklm düzelicekmi.

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
flash playerla ilgili veya javadandır.

CEH

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sitenin yönetici panelinden ek CSS Yazacaksın.

javascript:??

Asistan
Reaksiyon puanı
1
devletin sitelerinde en çok asp.net kullanılır.Firefox ta asp.net sitelerini görüntüleyemez. bundan olabilir

Julio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genelde ie6 da rezalet bi görüntü oluşur. ama ie8 de denemişsin. sorun burda tamamen style kodlarında. firefoxda bozuk olduğu için. cellspace, cellpadding boyutlarında yükseklik genişlik değerlerini px olarak vermek ya da " " boşluk kodu yerine normal boşluk bırakmak. yani değerlerde değişikliğe gitmek sanırım sorunu çözecektir.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Konudan uzaklaşılmış ancak şöyle birşey çözüm olabilir.Firefox eklentilerinde IE Tab diye bir eklenti var bunu kurarsan bu sayfa açılırken firefox'a entegre bir şekilde IE içinde bu siteyi açabilirsin.

Habib BULUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kısmı anlayamadım ??? asp.net siteyi görüntüleyememek ne demek ??

açıklarmısın

Asp.Net kullanilan cogu site firefoxla uyusmaz onu soyluyor arkadas bir cok devlet sitesinde goruyorum firefoxda acaip bozuluyor site:happy:

bide benim soyle bir dusuncem var

Microsoft=asp
asp=Internet explorer

Linux=Php
php=firefox :)