Firefoxda çeviri eklentisi ariyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
firefox yeni kullanmaya başladım.choreme yı bırakıp buna gectım.fakat choremede kı sayfaları türkçeye çevirecek eklentı arıyorum.daha önce denedıklerım hoşuma gitmedı

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Eğer komple sayfanın çevirisini yapmak istiyorsan, buradan Türkçe yer imini sürükleyip tarayıcı yer imlerine bırak. Çevirisini yapmak istediğin sayfada bu yerimini tıkla. Onun dışında, buradaki eklentileri deneyebilirsin.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
veya
javascript:(function(){var%20s%20=%20document.createElement('script');%20s.type%20=%20'text/javascript';%20s.src%20=%20'http://labs.microsofttranslator.com/bookmarklet/default.aspx?f=js&to=tr';%20document.body.insertBefore(s,%20document.body.firstChild);})()
bu kısmı yer imi olarak kayıt et ve yer imi kayıt çubuğunakısayol yap ceviri yapacağın sayfa açık ikenbu kısayola tıklaman yeterli buda microsoft un çeviri özelliği

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Eğer komple sayfanın çevirisini yapmak istiyorsan, buradan Türkçe yer imini sürükleyip tarayıcı yer imlerine bırak. Çevirisini yapmak istediğin sayfada bu yerimini tıkla. Onun dışında, buradaki eklentileri deneyebilirsin.
evet komple yapmak istıyorum.ılk belirrttiğin yerde sadece türkçeyı tutup yer ımlerıne ekledım.bu yeterlı olcak mı?yani karşıma çıkan bütün yabancı dildeki sayfaları türkçeye çevırmek istıyorum.şu hareketli avatarını da değişsen çok güzel olacak.her görduğumde sinirlerım bozuluyor
veya
bu kısmı yer imi olarak kayıt et ve yer imi kayıt çubuğunakısayol yap ceviri yapacağın sayfa açık ikenbu kısayola tıklaman yeterli buda microsoft un çeviri özelliği

bu kodda smıle resmı var.o ne anlama gelıyor:)
yer ımlerınde kayıt değil araç çubuğu var