Firefox sorunu

can_90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben firefoxu internet explorer a tercih edenlerin arasındayım ancak firefoxun son sürümü kurulduğu andan itibaren firefox hiçbir siteye bağlanmıyorum bütün dosyalarını silip tekrar yükledim ancak yine çözüme ulaşamadım bu sorunu çözüp firefoxu nasıl eskisi gibi kullanabilirimfirefoxun sürüm 2.0.0.11 bide firefox açılıo ama sitelerin hiç birine bağlanmıyo acaba kullandığım antivürüs ve firewall acaba engellermi diye düşündüm ki bu güne kadar kaspersky böle bişi yapmadı die kapadım kaspersky ı yine bağlanmıyo herhangi bir siteye

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Statik ıp verip,dener misin?

***marlton***

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar biraz daha sabir gosterip beta kullanmayin full versiyonunu bekleyin derim.......

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Firefox Ayarlarına Girip Bağlantı Kısımını incelermisin ? Belki Orda Dns sorunu Çıkmış olabilir. Bütün ayarları varsayılan yapmayı dene...

never86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bu güvenlik duvarıyla ilgili sanırsam
aynı sorun bendede oluyo,firefox bağlanmıyo ama msn felan bağlanıyo...
şuan aynı dert devam ediyo çünkü windows güvenlik duvarım kayıp
aynısı geçen sene yine oldu format attım sonra düzeldi ama şimdi gerek duymuyorum formata çünkü opera kullanıyorum...
hadi kolay gelsin

ayrıca çözüm bulan varsa yapdım ederse memnun kalırız:D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Firefox eklentilerinden FAst Dial 2.15 Güncelleme yaptığımda ilk sayfa hoşgörünüyordu ancak yeni tab açınca bakın görüntü nasıl oldu....uğraşmama rağmen netice alamadım yardımcı olacak arkadaşlar varmı?

adszpx7.jpg

masimaoropen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede oluyor, İE kullnıyorum bi kaç dakka sonra kendine geliyor firefox, ve giç bir ayar yapmıyorum . ama ben yaklasık 2 yıldır firefox kullanıyorum bu sorun son 3 aydır karşıma cıkıyor.. firefox açılmadığı zamanda ie ile idare ediyoruz işte.. birde operayımı denesem????????

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
myefsane, yeni bir tema kurup denedinmi hiç ?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Chrome Tavsiye ediyorum...(Dermişim :D)