kpln04
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
ekranı bölen 2 sekmeyi birden gösteren eklenti varmı?
teşekkürler bi deneyeyimFox Splitter eklentisi dediğin işi görür.
google trans bar eklentisi varmı?
teşekkürler bi deneyeyim
ekleme
ayrı pencere olarak açıyor
ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/google-translator-for-firefox/?src=ss
Dekan seni faceden ekledimm bana ulaşırmısın bir konu hkkında soru sorucaktım lütfen çok önemli
Sağol süper eklentiFireTube: Youtube Music Player
Eklentinin arama çubuğu kısmından istediğiniz müziği aratıp dinleyebilirsiniz. (Yoıtube.com) sitesini açmaya gerek yoktur.
-Arayıp dinlediğiniz müziğe benzer müzikler playlistte sıralanır ve çalmaya devam ederler.( Genelde aynı sanatçının farklı müziklerini listeliyor.)
-Ayarlardan kısayol tuşlarını değiştirebiliyorsunuz.
-Dilerseniz indirme tuşuna basıp müziği indirebiliyorsunuz.
Sağol süper eklenti
FireTube: Youtube Music Player
Eklentinin arama çubuğu kısmından istediğiniz müziği aratıp dinleyebilirsiniz. (Yoıtube.com) sitesini açmaya gerek yoktur.
-Arayıp dinlediğiniz müziğe benzer müzikler playlistte sıralanır ve çalmaya devam ederler.( Genelde aynı sanatçının farklı müziklerini listeliyor.)
-Ayarlardan kısayol tuşlarını değiştirebiliyorsunuz.
-Dilerseniz indirme tuşuna basıp müziği indirebiliyorsunuz.
Çalışmıyor
Nasıl çalışmıyor? Sağ altta görünen arama simgesine tıklayıp arayacağını yazdıktan sonra Enter tuşuna basarsan arıyor ve çalmaya başlıyor bende.
Bende olmuyor öyle. "Worried about your health? Click here to..." yazısında başka bir şey göremiyorum. En sağda bir düğme var ama ona basınca da sunucu bulunamadı falan filan diyor...
FireTube Çalışmıyor:
- müzikçaları görmüyorsanız:. Menüsü (Firefox düğmesi) git -> Seçenekler -> Bar Add-on ya da "Ctrl - /"
- You must have Firefox 19 veya yüksek FireTube kullanmak
-. emin Adobe Flash 8 veya üstü yüklü olduğundan emin olun ve tarayıcınızı yeniden başlatın
-. yüklü Noscript gibi bir JavaScript engelleyici olup olmadığını kontrol edin. YouTube API düzgün çalışması için etkin olması için JavaScript gerektirir. Durumlar listesine "http://www.stephenpalmerin.com/firetube/" Ekle
- "about: config" In.. Ayarları "plugins.click_to_play devre dışı bırakılmalıdır
- hataları hala devam ederse, kaldırmayı ve de tarayıcıyı yeniden başlatmadan tekrar takmayı deneyin
-. daha fazla sorun giderme için, "https://developers.google.com/youtube/youtube_player_demo" gidin ve gömülü videoları oynatmak için yeteneğini test.
Başka eklentilerle çakışıyor olabilir mi? Geliştiricisi no script vb. eklentilerden dolayı çalışmayabileceğini yazmış.
Translate çeviri ama alttaki seçeneklere bir bak istersen.
İnternette gezinirken fotoğrafların bilgilerini gösteren bir eklenti bilen var mı acaba? Bilgi derken exif bilgisi gibi ayrıntılı olmasına gerek yok, benim için çözünürlük bilgisi olsa yeterli şu anda.
İnternette gezinirken fotoğrafların bilgilerini gösteren bir eklenti bilen var mı acaba? Bilgi derken exif bilgisi gibi ayrıntılı olmasına gerek yok, benim için çözünürlük bilgisi olsa yeterli şu anda.