Firefox Eklentiler Dünyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Chrome daki Hover Zoom un tam bir karşılı varmı acaba firefoxta. ben tam karsılıgını bulamadım açıkcası.

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok güzel ve keyifli sizi takip etmek,sayenizde firefoxu zenginleştiriyorum.şöyle bir sorum olacaktı,malum kotalı internet var ülkemizde ve ben de kullanıcılarından biri..tek kullandığım tarayıcı firefoxun mesela sol alt tarafında,mesela o oturumda kullanımda kaç mb upload veya download edilmiş hatta belki log bile tutan bi eklenti var mı? yani ttnetin kota sayfasına girinceye kadar orada görebileceğimiz.pc uygulaması da olabilir..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
çok güzel ve keyifli sizi takip etmek,sayenizde firefoxu zenginleştiriyorum.şöyle bir sorum olacaktı,malum kotalı internet var ülkemizde ve ben de kullanıcılarından biri..tek kullandığım tarayıcı firefoxun mesela sol alt tarafında,mesela o oturumda kullanımda kaç mb upload veya download edilmiş hatta belki log bile tutan bi eklenti var mı? yani ttnetin kota sayfasına girinceye kadar orada görebileceğimiz.pc uygulaması da olabilir..
Ama onun için eklenti değilde şu programı kullanmak daha mantıklı değil mi??..

http://www.shenturk.com/delphi/ey-dsl-3-ttnet-son-surum

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Yokmu acaba benım dediğim Chrome daki Hover Zoom un tam bir karşılığı firefoxta. ben tam karsılıgını bulamadım açıkcası. ? sırf bunun ıcın geciş yapmıştım chroma :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9

bende kurulu bunların ıkısıde ama benım dediğim işlevi ıkısıde görmuyor malesef aşağıda resımde chroma da bahseetıgım özelliği göstereyım.

i5649837_1-jpg

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=112533]mortality[/MENTION],
Thumbnail zoom da olmayan özellik ne? Ona göre tavsiyede bulunalım?

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben firefox la ilgili bişey soracagım firefox ta video indirme eklentisi vardı adını unuttum ismini söylermisiniz rica edsem

batucan72

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,
Arkadaşlar hangi sekmeyi kullanıyorsam o sekmenin yanıp yanıp sönmesini sağlayan eklenti mevcut mu?
Saygılar.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Merhaba,
Arkadaşlar hangi sekmeyi kullanıyorsam o sekmenin yanıp yanıp sönmesini sağlayan eklenti mevcut mu?
Saygılar.

Yanıp sönen bilmiyorum ama açık olan sekmeyi farklı renkde gösteren eklentiler var, hangi sekmede isen hemen o sekmeyi bulmana yarıyor.
Ayrıca bunu otomatik yapan tema seçenekleri de var, hangi sekmede isen o sekmenin rengi farklı oluyor.

--- Mesaj Güncellendi ---

Sekmeleri renkli gösteren bu eklenti işine yarar, hangi sekmede isen onu daha rahat görmeni sağlıyor.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/colorfultabs/

Bir de bu eklentinin sseçenekler kısmına girersen ''Selected Tab - Fadin Level'' kısmında 1den 10 a kadar sayılar var, 5 filan seçince bulunduğun sekme rengini belirginleştirip diğer sekmelerin görünme ayarını kısabiliyorsun.

batucan72

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yanıp sönen bilmiyorum ama açık olan sekmeyi farklı renkde gösteren eklentiler var, hangi sekmede isen hemen o sekmeyi bulmana yarıyor.
Ayrıca bunu otomatik yapan tema seçenekleri de var, hangi sekmede isen o sekmenin rengi farklı oluyor.

Sekmeleri renkli gösteren bu eklenti işine yarar, hangi sekmede isen onu daha rahat görmeni sağlıyor.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/colorfultabs/

Bir de bu eklentinin sseçenekler kısmına girersen ''Selected Tab - Fadin Level'' kısmında 1den 10 a kadar sayılar var, 5 filan seçince bulunduğun sekme rengini belirginleştirip diğer sekmelerin görünme ayarını kısabiliyorsun.
Bilgi için teşekkür ederim.
İşe yaradı.
Saygılar.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Bilgi için teşekkür ederim.
İşe yaradı.
Saygılar.
Bu arada aklıma sonradan geldi, onu da yazayım dedim :)

Sık sık girdiğin siteleri belirli bir renk tabda açılmasını da sağlayabiliyorsun.
Bunu yapmak için önce siteyi aç, misal forum.shiftdelete.net
bu adresi kopyala, sonra adresi açtığın tab'a sağ tıkla, Colorful tabs-options'ı seç.
Örnek resim.
4560205805_a57d2e256d.jpg

Daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi,preset bölümünde add Domain'e tıkla.
ve forum.shiftdelete.cpm adresini domain yazan boşluğa ekle, en sağdanda istediğin rengi seç.
Örnek resim.
colorful-tabs-options.jpg

En son aşağıdaki resimde General yazan bölüme geçip, Generate Colors By Domain Hostname. kısmını seç.
Firefox'u kapat aç, artık preset bölümüne eklediğin her site, istediğin tab renginde açılacak.
Örnek resimde Generate Colors at random seçili, onu Domain Host Name yap işlem tamam.
image24.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Thumbnail Zoom Plus
Thumbnail zoomun geliştirilmiş halidir. Link halindeki resimleri mouseyi üzerine getirince görebilirsiniz. Resim açıldıktan sonra "Shift" tuşuna basarak resmin maximum boyutunu da görebilirsiniz.

LAllF.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
FoxTab
3d speed dial eklentisi.Ayarlarını kurcalayarak aşağıdakinin benzeri ve ya daha değişik görünümler oluşturup kullanabilirsiniz.

33729.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Open With Eklentisi sağ tık menüsüne bağlantıyı diğer tarayıcılarla açmak için menü ekliyor.
47601.png

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Open With Eklentisi sağ tık menüsüne bağlantıyı diğer tarayıcılarla açmak için menü ekliyor.
47601.png
Çok pratik ve kullanışlı bir eklenti. Tavsiye ederim. Firefox ta iken dilediğiniz linke sağ tıklayarak istediğiniz tarayıcı ile açabiliyorsunuz. Ayrıca bulunduğunuz sayfayı da istediğiniz tarayıcı işaretine tıklayarak açabiliyorsunuz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bu eklenti ne için?

emeği geçen herkeze çok teşekkürler çok işime yaradi :) takip..

quran player 12,0 ile uyumsuz :) bide firefox un yedeklıyebılıyozmu ?

1-Magnifier firefoxta büyüteç görevi görür.

2-Firefoxu yedeklemek için seçeneklerden "sync" kısmına gelip hesap oluştur ve hesabını senkronize"eşitleme" yap.
Daha sonra tekrar firefox yüklediğinde hesabınla giriş yapıp tekrar eşitleme taparsan daha önceden eşitlediğin eklenti,yer imi vb. geri yüklenir.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
SpeedFox:Sayfa yüklenme zamanları gibi ayarları iyileştirip daha hızlı yüklenmesini sağlar.
Birde benim farkettiğim sanki tarayıcı rahatladı arada bir olan takılmalar yüklediğimden beri yok.