Firefox "Beni Hatırla" Sorunu

Fati[H]eaT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun bugun oluştu. Beni Hatırla yan siteler artık hatırlamıyo giriş yapmak zorunda kalıyorum. Beni Hatırlayı işaretliyorum firefoxu kapatıp açıyorum yine hatırlamıyo :pinch: Nasıl çözebilirim bu sorunu :helpsmilie:

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Araçlar >> Seçenekler >> Güvenlik

"Sitelerde girilen parolaları hatırla" diye bir kutucuk var orayı işaretleyip bir deneyebilirsin.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Özel verileri Temizle seçeneğinde "Kayıtlı Parolar" ve " Kimliği doğrulanmış oturumlar " seçeneklerini iptal et.

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam aynı sorun bendede var akşamdan beri forum forum adres adres cevap arıyorum bu soruya ama bir türlü bulamadım.
burda başlığı görünce sevindim :)

arakdaşın dediklerine ek olarak şöyle bir tez sunayım.
bende daha 2 gün önceye kadar böyle bir sorun yoktu.
messenger 2009'u yükledikten sonra bu sorun çıkmaya başladı.
bilgisayarı kapatınca yeniden açınca sitelerin hiçbirisi beni hatırlamıyordu.
ve bugün bu sorun iyice çığırından çıktı. firefox'u kapatınca yeniden açınca yine hiç bir site beni hatırlamıyor.

bu sorun sadece bende değil msn 2009'u yükledikten sonra bi abimdede baş gösterdi.
ne tesadüftürki ikimizde msn'in son sürümünü yükledikten sonra bu sorun çıkmaya başladı.
ve şu sıralarda forumlarda araştırdığım kadarıyla bu konu hakkında açılan başlıkların bir kısmı aynen bizimkiyle çakışıyor. yani aynı sorun. ve konular son 3 4 gün içinde açılan başlıklar.

yardımcı olursanız çok sevinicem ve bu başlığı sürekli olarak takip edicem ;)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
firefox yönetimine felan mı haber verelim ani yhaa :D

Çünkü bende de aynı sorun war *-) ?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
hem firefox ta hem de girdiğiniz sitede beni hatırla ikonuna basın bakalım nolcak..

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
messenger 2009'u yükledikten sonra bu sorun çıkmaya başladı.

bende de firefoxta böyle sorun var.1 hafta önce oldu...ama şöyle diim sana.bende msn 9.0 yok ve bu sorun var.bu nasıl olcak peki :S.
bence msn le alakası yok.firefox delirdi bence:happy:hatırla hatırla diye diye kafa gitti:D

mortalrocky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aynı sorun bende de var :( firefox kapatığımda şifreler uçuyor çözümü yok galiba...

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sanırım Sizde Firefox Son Sürüm yüklü, Ne zaman 3.0 yada 3.5 yükledim bendede aynısı oldu.
Tek çözüm var, Eski sürüm kullanmak. Ben böyle çözdüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar. seçenekler/güvenlik/kayıtlı parolalar. tııklayın orda id adresinizi görceksiniz onu ordan kaldırıp tmm deyin. sonra id nizi girerek giriş yapın parolayı hatırla diye sorcak size hatırla diyin sorun çözülüyor. bende oldu.

webking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu firefox yeni güncellemesi ile oldu. Bende de oldu aynı problem. :(