Geçebileceğini iddia eden var mı?
Evet RAM kullanımı biraz fazla. Bu kadar olmasa da 4-5 sayfa açık. 250 - 300 MB seviyelerinde çalışıyor. Memory Fox eklentisi biraz işe yarıyordu bu versiyonda desteklemiyor şimdilik...
Geçebileceğini iddia eden var mı?
teşekkürler bilgi için. ben de tek satır yaptım. arama çubuüunu da kaldırdım, süper oldu.Sağa sola kaydır ayarla keyfine göre, ben hepsini bi satırda topladım en güzeli
menü çubuğun üzerinde sağ tuş>özelleştir diyorsun.arkadaşlar tek satır ve arama cubugunu kaldırmayı nasıl yapıyoruz ?
o takılmalar firefox'un şanındandır.Arkadaşlar böyle sekme açıp kapatırken falan bazen anlık takılmalar oluyor bende sizdede oluyormu ?
bendede oluyo aynı sorunArkadaşlar böyle sekme açıp kapatırken falan bazen anlık takılmalar oluyor bende sizdede oluyormu ?
teşekkürler bilgi için. ben de tek satır yaptım. arama çubuüunu da kaldırdım, süper oldu.
Yahu nasıl beceriyosunuz şunu
Bende 3.6 dayken ara sıra kitlenme olurdu 4 de şu ana kadar problem yok. O kadar ram de harcamıyor. Gün boyu kapatmıyomusunuz firefoxu ne yapıyorsunuz
böyle memnunum ben. sağol.Menü çubuğunu da kaldır bence Dosya Düzen falan yazan yer. Eğer lazım olursa ALT tuşuna basınca gözüküyor zaten