Firefox 4 RC 1 Çıktı! İndir!

useryok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geçebileceğini iddia eden var mı?

keyryc.jpg

:D

Evet RAM kullanımı biraz fazla. Bu kadar olmasa da 4-5 sayfa açık. 250 - 300 MB seviyelerinde çalışıyor. Memory Fox eklentisi biraz işe yarıyordu bu versiyonda desteklemiyor şimdilik...

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
nedir bu milletin ram takınsı anlamadım :D

akin333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tek satır ve arama cubugunu kaldırmayı nasıl yapıyoruz ?

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar böyle sekme açıp kapatırken falan bazen anlık takılmalar oluyor bende sizdede oluyormu ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar tek satır ve arama cubugunu kaldırmayı nasıl yapıyoruz ?
menü çubuğun üzerinde sağ tuş>özelleştir diyorsun.

i15285_ff1.jpg

sonra yer imi çubuğunu resimdeki gibi sürükleyip istediğin yere çekiyorsun. arama çubuğunu da aşağıya doğru sürükleyip çıkarıyorsun. alışkın değilsen biraz zaman alıyor. ama deneye deneye buluyorsun. :)

i15286_ff2.jpg

Arkadaşlar böyle sekme açıp kapatırken falan bazen anlık takılmalar oluyor bende sizdede oluyormu ?
o takılmalar firefox'un şanındandır. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yahu nasıl beceriyosunuz şunu :D
Bende 3.6 dayken ara sıra kitlenme olurdu 4 de şu ana kadar problem yok. O kadar ram de harcamıyor. Gün boyu kapatmıyomusunuz firefoxu ne yapıyorsunuz :D

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yahu nasıl beceriyosunuz şunu :D
Bende 3.6 dayken ara sıra kitlenme olurdu 4 de şu ana kadar problem yok. O kadar ram de harcamıyor. Gün boyu kapatmıyomusunuz firefoxu ne yapıyorsunuz :D

Yeni sekme açınca ,ki ne kadar saymadım ama harbiden çok fazlaydı ve......... firefox 4 çöktü:hammer:

sasdncr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim garip bir sorunum var.Firefox'un son versiyonunu kullanmaktayım.Sorunum şu, web sitelerinin birçoğun yer imleri çubuğunda yer almasına rağmen website simgeleri görünmüyor ve görünenlerde firefox kapatılınca yok oluyor ve default simgelere dönüşüyor(iğrenç beyaz sayfa şeklinde).
Temalardandır diye düşündüm değiştirdim temaları fakat çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Bu sürüme uygun cookie editör bilen var mı?