Geçebileceğini iddia eden var mı?
![]()
![]()
Evet RAM kullanımı biraz fazla. Bu kadar olmasa da 4-5 sayfa açık. 250 - 300 MB seviyelerinde çalışıyor. Memory Fox eklentisi biraz işe yarıyordu bu versiyonda desteklemiyor şimdilik...
Geçebileceğini iddia eden var mı?
![]()
![]()
teşekkürler bilgi için. ben de tek satır yaptım. arama çubuüunu da kaldırdım, süper oldu.Sağa sola kaydır ayarla keyfine göre, ben hepsini bi satırda topladım en güzeli
![]()
menü çubuğun üzerinde sağ tuş>özelleştir diyorsun.arkadaşlar tek satır ve arama cubugunu kaldırmayı nasıl yapıyoruz ?
o takılmalar firefox'un şanındandır.Arkadaşlar böyle sekme açıp kapatırken falan bazen anlık takılmalar oluyor bende sizdede oluyormu ?
bendede oluyo aynı sorunArkadaşlar böyle sekme açıp kapatırken falan bazen anlık takılmalar oluyor bende sizdede oluyormu ?
teşekkürler bilgi için. ben de tek satır yaptım. arama çubuüunu da kaldırdım, süper oldu.
![]()
Yahu nasıl beceriyosunuz şunu
Bende 3.6 dayken ara sıra kitlenme olurdu 4 de şu ana kadar problem yok. O kadar ram de harcamıyor. Gün boyu kapatmıyomusunuz firefoxu ne yapıyorsunuz![]()
böyle memnunum ben. sağol.Menü çubuğunu da kaldır bence Dosya Düzen falan yazan yer. Eğer lazım olursa ALT tuşuna basınca gözüküyor zaten![]()