3.6 ile birçok eklenti çalışmıyor uyumlu değil 3.6 sürümü için eklentileri nereden buluruz eklentiler içinde bilgi yazarsanız iyi olur.
geldi sonunda kuruyorum hemen
3.6 ile birçok eklenti çalışmıyor uyumlu değil 3.6 sürümü için eklentileri nereden buluruz eklentiler içinde bilgi yazarsanız iyi olur.
Eklenti sorunuyla karşılaşan arkadaşlar Nightly Tester Tools eklentisini kurup, eklenti uyumsuzluğunun önüne geçebilirler.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543
Eklentiyi kurup, tarayıcıyı yeniden başlattıktan sonra Araçlar menüsünden eklenti sayfasını açın. altta yer alan Override all compatbility şeçeneğini tıklayın ve ekrana gelen sayfada Force İnstall yazan yeri tıklayıp, tarayıcı yeniden başlattığınızda eklentilerin uyumlu hale geldiği göreceksiniz.
Buarada Firefox 3.6 final sürümü resmi olarak duyurulduğuna göre, istediğiniz sürümü http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html adresinden indirebilirsiniz.
İyi kullanımlar.
İndiren arkadaşlardan bir ricam olacak. Bundan önceki 3.6 nın betasını indirmiştim ve windows 7 de firefox simgesinin üzerine gelince firefox 3.6 da açılan tablar hepsini ayrı ayrı pencere olarak gösteriyordu. tek bir pencere olarak değil. 3.5 te ise tek pencere olarak gösteriyor. Şu an firefox 3.6 da bu durum nasıl açılan tablar ayrı ayrımı yoksa tek sayfa halindemi ona göre indireceğim teşekkürler
Bu olay pek sağlıklı değil uyarayım.Whitehart teması kullanıyordum 3.5.7'de.Onu uyumlu hale getirmek için denedim.Bozulmalara sebep oluyor.Zaten Force Install'a tıklayınca kendisi de uyarıyor birtakım çökmelere,bozulmalara vs. neden olabilir diye.Şimdi eski haline getirmeye çalışıyorum.
Rise bakıyorumda tüm tarayıcalar ile dostsun Safari ve Chrome'u da kullanıyor musun?Arama kriterine 3.6 yazarsanız eklenti sorunlarını en baştan çözmüş olursunuz
Chrome ve IE yetiyor banaHangisi işe yarıyorsa onu kullanıyoruz ALMİ. Sen de öyle yap