Firefox 3.6 Final - İndirin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bugüne kadar bir Safari ci olarak bir çok tarayıcı indirdim,denedim ve sonra silip yine Safari ye döndüm.Ancak firefox un bu sürümü herhalde bana tarayıcımı değiştirtecek.Şimdilik çok hızlı ve stabil.:tt1:

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Denedim chrome hala bariz hızlı.. Firefox 4 çıkınca tekrar denerim :D

Boxular

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chrome'dan şaşmamak lazım ama firefox'un firebug, measurelt gibi eklentilerininde yeri ayrı :wink:

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
3.6 ile birçok eklenti çalışmıyor uyumlu değil 3.6 sürümü için eklentileri nereden buluruz eklentiler içinde bilgi yazarsanız iyi olur.

Boxular

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3.6 ile birçok eklenti çalışmıyor uyumlu değil 3.6 sürümü için eklentileri nereden buluruz eklentiler içinde bilgi yazarsanız iyi olur.

mesela?
dimin firebugla colorzilla kurdum sorunsuz çalıştı.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
IE Tab Çalışmadı Bir Tek Yeni Sürümde Ama Hız Motoru Çok Geliştirilmiş

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
geldi sonunda :D kuruyorum hemen :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
bu sürüm çok hoşuma gitti takılmalar daha yaşamadım :) eklenti kurarken kapanıp açma sorununu çözselermiş iyiymiş :) Ie tab eklentisi bir tek sorun oldu bende :) onun yerine coral İE tab eklentisini kullanabilirsiniz :)

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36

Eklenti sorunuyla karşılaşan arkadaşlar Nightly Tester Tools eklentisini kurup, eklenti uyumsuzluğunun önüne geçebilirler.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543

Eklentiyi kurup, tarayıcıyı yeniden başlattıktan sonra Araçlar menüsünden eklenti sayfasını açın. altta yer alan Override all compatbility şeçeneğini tıklayın ve ekrana gelen sayfada Force İnstall yazan yeri tıklayıp, tarayıcı yeniden başlattığınızda eklentilerin uyumlu hale geldiği göreceksiniz.

Buarada Firefox 3.6 final sürümü resmi olarak duyurulduğuna göre, istediğiniz sürümü http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html adresinden indirebilirsiniz.

İyi kullanımlar.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
mesela easy drag to go ,doble click eklentileri sürümden dolayı yükjlenmiyor eskileride devre dışı kaldı bu dikkatimi çekenler.

abays12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler ama firefox ta bu sürümle beraber sürekli çökmeler olmaya başladı :s

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Resmi sitede yayınlanmış bu arada :D

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Eklenti sorunuyla karşılaşan arkadaşlar Nightly Tester Tools eklentisini kurup, eklenti uyumsuzluğunun önüne geçebilirler.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543

Eklentiyi kurup, tarayıcıyı yeniden başlattıktan sonra Araçlar menüsünden eklenti sayfasını açın. altta yer alan Override all compatbility şeçeneğini tıklayın ve ekrana gelen sayfada Force İnstall yazan yeri tıklayıp, tarayıcı yeniden başlattığınızda eklentilerin uyumlu hale geldiği göreceksiniz.

Buarada Firefox 3.6 final sürümü resmi olarak duyurulduğuna göre, istediğiniz sürümü http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html adresinden indirebilirsiniz.

İyi kullanımlar.

Bu olay pek sağlıklı değil uyarayım.Whitehart teması kullanıyordum 3.5.7'de.Onu uyumlu hale getirmek için denedim.Bozulmalara sebep oluyor.Zaten Force Install'a tıklayınca kendisi de uyarıyor birtakım çökmelere,bozulmalara vs. neden olabilir diye.Şimdi eski haline getirmeye çalışıyorum.

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
İndiren arkadaşlardan bir ricam olacak. Bundan önceki 3.6 nın betasını indirmiştim ve windows 7 de firefox simgesinin üzerine gelince firefox 3.6 da açılan tablar hepsini ayrı ayrı pencere olarak gösteriyordu. tek bir pencere olarak değil. 3.5 te ise tek pencere olarak gösteriyor. Şu an firefox 3.6 da bu durum nasıl açılan tablar ayrı ayrımı yoksa tek sayfa halindemi ona göre indireceğim teşekkürler

Boxular

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben firefox'dan Tasarım, sadelik, eklentileri ekleme kolaylığı, hızı bakımından daha iyisini, kolayını bekliyordum. Belkide Firefox 4 e hazırlanıyolardır umarım 4 de daha güzel bişey yaparlar. :cool:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Microsoft IE yi birazcık hızlandırsın sonsuza kadar IE kullanıcam ve görünen o ki Microsoft IE 9 da benim isteklerime cevap verebilmiş...

Firefox'a gelince alışamadım.Olmuyor Olmuyor.Firefoxlu olmuyor:D şuan Chrome dan daha çok hoşlanıyorum....

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
İndiren arkadaşlardan bir ricam olacak. Bundan önceki 3.6 nın betasını indirmiştim ve windows 7 de firefox simgesinin üzerine gelince firefox 3.6 da açılan tablar hepsini ayrı ayrı pencere olarak gösteriyordu. tek bir pencere olarak değil. 3.5 te ise tek pencere olarak gösteriyor. Şu an firefox 3.6 da bu durum nasıl açılan tablar ayrı ayrımı yoksa tek sayfa halindemi ona göre indireceğim teşekkürler

Sanırım Beta 1'de Windows 7 uyumluğu vardı ama birtakım sorunlarıda beraberinde getirdiği için diğer sürümlerde Windows 7 uyumluluğu kaldırıldı yani kısaca tabları ayrı ayrı gösterme özelliği son sürümde mevcut değil.

Bu olay pek sağlıklı değil uyarayım.Whitehart teması kullanıyordum 3.5.7'de.Onu uyumlu hale getirmek için denedim.Bozulmalara sebep oluyor.Zaten Force Install'a tıklayınca kendisi de uyarıyor birtakım çökmelere,bozulmalara vs. neden olabilir diye.Şimdi eski haline getirmeye çalışıyorum.

Temalar için denemedim. Benim belirttiğim eklentiler için ve iki bilgisayarda da bu eklentiyle uyum sorununu hallediyorum ve çoğu, Alfa, Beta, Rc sürümlerinde sayıca oldukça fazla eklenti denedim ve şuana kadar pek bir sorunla karşılaşmadım, yada bana denk gelmedi :)

Zaten Force İnstal uyarısını evet yapıyor; ama daha önce kurmuş olduğunuz eklentiler için değil, yeni kuracaklarınız için bu uyarıyı yapıyor. Önceki sürümleri için ilk önce yapmamız gereken Override all compatbility şeçeneğini tıklamak. ondan sonraki işlemde o şeçenek çıkıyor.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

Arama kriterine 3.6 yazarsanız eklenti sorunlarını en baştan çözmüş olursunuz :)

1jklki.jpg

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hangisi işe yarıyorsa onu kullanıyoruz ALMİ. Sen de öyle yap :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
şu an bende güncelledim .. ama chrome daha hızlı hız konusunda 4 bekleyecez gibi görünüyor..

workandtravel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:thumbup:firefox son sürümdeyim çok güzel olmuş bazen diyorum firefox olmasa napardık.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Benim bilgisayarda bile eski sürüme göre daha hızlı.