• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Firefox 3-5sn Donuyor.. Çözüm???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan itaLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

itaLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son zamanlarda sanırım çoğu firefox kullanıcısı 3-4 sekme açtıgında tarayısının donmasından en az benim kadar şikayetçidir sanırım.. Bununla ilgili yapılabilecek birşey varmı acaba? Opera yı kullanıyorum şimdilik çok hızlı sayfa yüklüyor ve donma olmuyor. Fakat insan alıştıgı alışkanlıklarından vazgeçemiyor firefox gibi :)

Bu problemin çözümünü bilen varmı acaba?

Not: Problem sistemden kaynaklı değil sadace firefox la alakalı bu donmalar diyer programlar gayet normal çalışıyor.

Benim Sistemim ;
AMD Phenom II X4 955 Black 3,2Ghz
6GB DDR3 1066Mhz Ram v.s

Arkadaşlar son zamanlarda sanırım çoğu firefox kullanıcısı 3-4 sekme açtıgında tarayısının donmasından en az benim kadar şikayetçidir sanırım.. Bununla ilgili yapılabilecek birşey varmı acaba? Opera yı kullanıyorum şimdilik çok hızlı sayfa yüklüyor ve donma olmuyor. Fakat insan alıştıgı alışkanlıklarından vazgeçemiyor firefox gibi :)

Bu problemin çözümünü bilen varmı acaba?

Not: Problem sistemden kaynaklı değil sadace firefox la alakalı bu donmalar diyer programlar gayet normal çalışıyor.

Benim Sistemim ;
AMD Phenom II X4 955 Black 3,2Ghz
6GB DDR3 1066Mhz Ram v.s

ben de donma yok. firefox'u revo uninstaller ile kaldır. son sürümü tekrar yükle ve flash'ın son sürümünü indir kur:)

Firefox dan vazgeçemiyorum nalet olsun bırakamıyorum ama yavaşlığı beni deli ediyorr.. :)

bendede var biraz sorun .
core i7
4 gb olduğu halde.

Şu anda kullandığım hiç bir tarayıcıda (Linux/Windows) sorun yok.

Chrome kullan rahat et :D

IE 9 var ara sıra kullanıyorum. Genelikle firefox kullanıyorum arada donma oluyor ama bendeki donma net yüzünden. daha doğrusu donma değilde web sayfalarını geç gösteriyor. memnunum yinede:P

Your Uninstaller kullanarak kaldırdım sildim durum aynı. Takılmalar sinir bozucu düzeyde.. :/

Chrome da hata verip kapanıyor ssl baglantılarında ödeme işlemi sırasında :)

Ayarlardan Güvenlik kısmında saldırgan site bildir kısımları devre dışı bırakıp birdaha deneyebilirmisiniz?

Bende de her açılışta yapıyordu. Formattan sonra kesildi. Uzun süre gitmiyor bu sistem ve yazılımlar. Arada bir tamamen silip, yenileyeceksin. (3.2ghz işlemci 512mb RAM bu arada :P) Bir de Firefox HepsiBurada'yı açmıyor. :S Chrome açıyor, sinir oluyorum.

Valla herşeyi denedim şimdi format attım ama yine yapıyor hiçbir eklenti yok.. Choreme oldukça iyi sonuç veriyor ama arayüzü çok gıcık kullanırken vazgeçiriyor insanı birde sıkkullanılanlar kısmı firefox gibi olsa daha kullanışlı olurdu.. Herşeye ragmen donan firefoxumu tercih ediyorum :D

Bunuda denedim sonuç aynı :) sevdim seni mozilla başkasını sevemem uyuzsun donsanda kullanırım :D

Bunuda denedim sonuç aynı :) sevdim seni mozilla başkasını sevemem uyuzsun donsanda kullanırım :D
O zaman senin ekran kartın eski olmasın flash player yorabilir. Bende FF'ciyim kasma yok. FF 3'ün son versiyonunu kullanıyorum.4'de sorun yok.

Aynı sorun bendede vardır. Hd6870 ekran kartı alınca kendiliğinden düzeldi :D