Film indirdim ama Türkçe yapamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iptal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konunun yeri neresi tam olarak bilmiyorum o yüzden buraya yazdım. Zamunda'dan Harry Potter'in son filmini indirdim yalnız türkçe yapma yeri yok film ingilizce filme görede altyazı bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Ufak 3-5 saniyelik bir video var dosyaların içinde söyle birşey var resmini aldım.

adszhia.png

17394519.png

Bunlarda dosyalar türkçe için ne yapmam lazım yolu varsa söyleyin yada özelden türkçe altyazının linkini verebilirsiniz varsa :)

Dipnot: Tarayıcıdan izleyin demeyin. Tarayıcıdan 480p ve üzeri video izleyemiyorum kasıyor.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
filmi oynatmaya başla daha sonra sol altta süreyi gösteren sayacın solunda Mp3 , 2ch gibisinden butonlar var. onlara tıklayıp dil ayarı yapabilirsin

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Spoken Languages veya Subtitles kısmından Türkçe yi seçmene rağmen Türkçe olmuyorsa dosya bozuk demektir. Dosya üzerinde oynama yaparak düzeltemezsin. Başka bir siteden indirmen gerekiyor.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
filmi oynatmaya başla daha sonra sol altta süreyi gösteren sayacın solunda Mp3 , 2ch gibisinden butonlar var. onlara tıklayıp dil ayarı yapabilirsin

Hocam dediğin şeyi bulamadım kmplayerda dediğin yerde mpeg2, ac3 ve 5.1ch var

Spoken Languages veya Subtitles kısmından Türkçe yi seçmene rağmen Türkçe olmuyorsa dosya bozuk demektir. Dosya üzerinde oynama yaparak düzeltemezsin. Başka bir siteden indirmen gerekiyor.

işte o seçme yerini bulamadım ben :D

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hocam dediğin şeyi bulamadım kmplayerda dediğin yerde mpeg2, ac3 ve 5.1ch varişte o seçme yerini bulamadım ben :D
Arkadaşım DVD menüsü gelince Languages e basacaksın. Oradan Türkçe ye basacaksın. Sonra "Back to Movie/Film" veya "Play Movie" seçenekleri olması lazım. Onlara bas film başlar. Daha önce hiç DVD film izlemedin mi?

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım DVD menüsü gelince Languages e basacaksın. Oradan Türkçe ye basacaksın. Sonra "Back to Movie/Film" veya "Play Movie" seçenekleri olması lazım. Onlara bas film başlar. Daha önce hiç DVD film izlemedin mi?

hocam yanlış anladın herhalde beni :). O yukarıda verdiği türkçe vs. yazan resim video 5 saniyelik. Normal videoyu açarkende seçme yeri gelmiyor.

2. resimde vts_01_0 yazan. 4.500 kb'lık olan video 5 sn orada birşey seçilmiyor. Sanırım sadece olan dilleri gösteriyor. Asıl film vts_01_1 den başlıyor.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam dediğin şeyi bulamadım kmplayerda dediğin yerde mpeg2, ac3 ve 5.1ch var

ac3 yazan yere tıkla eğer filmde türkçe dili varsa orada gözükür ona tıklarsın. ama türkçe dil dosyası yoksa yapacak bir şey yok altyazılı izleyeceksin.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ac3 e tıklayınca ses ayarları geliyor. sağ kanal, sol kanal diye

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
BS Player veya PowerDVD varsa bir tavsiyem olacak. İndirdiğin dosyaların VIDEO_TS ve AUDIO_TS isimli klasörlerin içinde olması lazım. O klasörleri tek bir klasöre topla. Sadece VIDEO_TS varsa o haliyle bırak. Sonra BS Player veya PowerDVD programını aç. Dosya seç e bas ve o klasörü göster. Onu bir DVD film gibi görüp açması lazım. DVD lerdeki mantık farklı. VCD de olduğu gibi klasöre girip videoyu açamıyorsun. Bir program kullanman lazım.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya km player görmüyor yada Türkçe ses dosyası yoktur o zaman.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
BS Player veya PowerDVD varsa bir tavsiyem olacak. İndirdiğin dosyaların VIDEO_TS ve AUDIO_TS isimli klasörlerin içinde olması lazım. O klasörleri tek bir klasöre topla. Sadece VIDEO_TS varsa o haliyle bırak. Sonra BS Player veya PowerDVD programını aç. Dosya seç e bas ve o klasörü göster. Onu bir DVD film gibi görüp açması lazım. DVD lerdeki mantık farklı. VCD de olduğu gibi klasöre girip videoyu açamıyorsun. Bir program kullanman lazım.

Dostum sağolasın :) Dediğin şekilde değil ama verdiğin yöntemle çözdüm olayı. bs player'da dosya seç bölümünde video_ts'ye geldiğimde içine giriyordu. Yine bs player'da dizin aç'a geldim öyle seçebildim VİDEO_TS dosyasını ama bu seferde oynamadı video. Aynı yöntemi KMplayer'de yaptım. Video oynamaya başladı. Ayarlara girdim altyazı bölümünde türkçe vardı seçtim ve oldu :D. Sağolasın. Olmasaydı siliyordum filmi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
baştan hata yapmışsın zaten dvd içeriği o dosyaları tek tek değil de bütün halinde açman gerekir, km playerda yaptığın o klasör seçme gibi, çözmüşsün ama söylemeden edemedim :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
baştan hata yapmışsın zaten dvd içeriği o dosyaları tek tek değil de bütün halinde açman gerekir, km playerda yaptığın o klasör seçme gibi, çözmüşsün ama söylemeden edemedim :)

Sagolasin :). Ogrenmis oldum en azindan. Bir soru daha sorayim tarayicidan 480p ve uzeri videolarda kasiyor. Nedeni nedir acaba bilen varsa :D