TheFilozof
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Bilgisayarda çift Kol FIFA 18 oynamak istiyorum ancak bu mümkün mü? Ya da 1 kol 1 klavye olmak zorunda mı? Çift kol oluyorsa nasıl olacağını anlatabilir misiniz?
Sanırım uygulama falan gerekiyor ama tam nasıl olacak bilmiyorum.arkadaşın evine gitmiştim pc den iki kol oynadık hiç sormadım nasıl olduğunu ama yapılabiliyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
2 adet joystick varsa oynayabilirsiniz. Sorun olmaz.Bilgisayarda çift Kol FIFA 18 oynamak istiyorum ancak bu mümkün mü? Ya da 1 kol 1 klavye olmak zorunda mı? Çift kol oluyorsa nasıl olacağını anlatabilir misiniz?
2 adet joystick var ama oyuna girip ikisini de takınca birini algılamıyor yani her ikisini de takip oynayamıyorum2 adet joystick varsa oynayabilirsiniz. Sorun olmaz.
Bu attığınız Pes'in ayar menüsü değil mi?Oyunun settings diye bi kısayolu var orada görebiliyor musunuz kolu?Ekli dosyayı görüntüle 92403
Owww kusura bakmayın. Dikkat etmemişim. Özür dilerim. Dediklerimi uygulamayın. (Zaten bulamazsınız)Bu attığınız Pes'in ayar menüsü değil mi?
Fifa'da ekstra bir şey yapmıyorsunuz diye biliyorum. Oyun kolunu takıyorsunuz, oyuna girdiğinizde düzenleme menüsünden tuşların yerini değiştirdiğiniz kısımdan değiştiriyorsunuz.