4 Ekim 2013 #1 B Becks Öğrenci Katılım 10 Eylül 2013 Mesajlar 39 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Fifa 14 aldım oyunu taktığımda açmadan tekrar başa dönüyor bunu sebebi nedir acaba sorun cihazımla ilgili ayarlarda mı yoksa oyunda mı ?
Fifa 14 aldım oyunu taktığımda açmadan tekrar başa dönüyor bunu sebebi nedir acaba sorun cihazımla ilgili ayarlarda mı yoksa oyunda mı ?
4 Ekim 2013 #2 ErwinSmith Rektör Emektar Katılım 12 Mayıs 2013 Mesajlar 11,558 Reaksiyon puanı 344 Puanları 263 Konum . Cihazınin modeli ile ilgili hicbir bilgi vermemissin ki yorum yapalim s4 se acmiyorsa sorun cihazindadir misal
Cihazınin modeli ile ilgili hicbir bilgi vermemissin ki yorum yapalim s4 se acmiyorsa sorun cihazindadir misal
4 Ekim 2013 Konuyu başlatan #3 B Becks Öğrenci Katılım 10 Eylül 2013 Mesajlar 39 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Jiraiya06 dedi ki: Cihazınin modeli ile ilgili hicbir bilgi vermemissin ki yorum yapalim s4 se acmiyorsa sorun cihazindadir misal Genişletmek için tıkla ... Pardon dostum xbox360 kullanıyorum kırdırmıştım ilk defa korsan oyun oynayacagım oyunu direk başa atıyor sorun nedir acaba
Jiraiya06 dedi ki: Cihazınin modeli ile ilgili hicbir bilgi vermemissin ki yorum yapalim s4 se acmiyorsa sorun cihazindadir misal Genişletmek için tıkla ... Pardon dostum xbox360 kullanıyorum kırdırmıştım ilk defa korsan oyun oynayacagım oyunu direk başa atıyor sorun nedir acaba